KUCHARZ Szczecin oferta pracy AMREST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 100 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWYWANIE SKŁADNIKÓW DO PRODUKCJI (KROJENIE WARZYW), PRZYGOTOWYWANIE KANAPEK, SAŁATEK, SMAŻENIE FRYTEK, KONTROLA PRODUKCJI NA ZMIANIE, PRZYJMOWANIE DOSTAWPWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE GASTRONOMICZNE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, PODZIELNOŚĆ UWAGI, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE;POD PRESJĄ CZASU, MIN 3 MIESIĄCE DOŚWIADCZENIE W RESTAURACJI TYPU FAST FOODNA SPOTKANIA Z PRACODAWCĄ UMAWIAĆ SIĘ TEL 604527496
Data publikacji: 2017-02-22
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: AMREST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:AL. WYZWOLENIA 18, 70-532 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
PRZYGOTOWYWANIE SKŁADNIKÓW DO PRODUKCJI (KROJENIE WARZYW), PRZYGOTOWYWANIE KANAPEK, SAŁATEK, SMAŻENIE FRYTEK, KONTROLA PRODUKCJI NA ZMIANIE, PRZYJMOWANIE DOSTAWPWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE GASTRONOMICZNE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, PODZIELNOŚĆ UWAGI, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE;POD PRESJĄ CZASU, MIN 3 MIESIĄCE DOŚWIADCZENIE W RESTAURACJI TYPU FAST FOODNA SPOTKANIA Z PRACODAWCĄ UMAWIAĆ SIĘ TEL 604527496
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Szczecin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczecin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.03.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: UMIEJĘTNOŚĆ PRACY POD PRESJĄ CZASU
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: PRACA W ZESPOLE
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 3
Nazwa pracodawcy:
AMREST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
AL. WYZWOLENIA 18, 70-532 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: AL. WYZWOLENIA
Numer budynku pracodawcy: 18
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.02.2017
Oferta pracy ważna do: 05.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 22.02.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 22.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków w firmie obsługującej Wojewódzki Szpital Zespolony w Elblągu, godz. pracy 5.00-20.00 (dwie zmiany), 13 zł za godz. brutto, możliwość przejścia na umowę o pracę
Rebus Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-10-20 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Praca na stanowisku kucharza
GĘSIA SZYJA - Piętak Paweł - 2016-04-07 - Chełm (lubelskie)
Przygotowywanie potraw wg zamówień klientów, dbanie o czystość i organizację produkcji jedzenia. Dwie zmiany 10.00 - 18.00, 14.00 - 22.00. Pierwsza umowa - o pracę na okres próbny 3 m-ce.
ANCORA BUŻANTOWICZ I HŁYWA SPÓŁKA JAWNA - 2017-09-05 - Piła (wielkopolskie)
Wykształcenie min. średnie gastronomiczne, doświadczenie: min. 1 rok; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość: zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego, zasad wstępnej obróbki warzyw i owoców, zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; zakres obowiązków: przygotowywanie potraw z zachowaniem wymogów sanitarnych, dbałość o porządek i właściwy stan miejsca pracy, umiejętności kulinarne, kreatywność i dbałość o każdy szczegół, dobra organizacja pracy, znajomość najnowszych trendów w gastronomi, umiejętność pracy w zespole i umiejętne zarządzanie nim, tworzenie receptur i wyliczanie food-cost potraw i cateringu, dyspozycyjność i umiejętność pracy pod presją czasu; jedna zmiana (12:00-20:00); miejsce pracy: Szałsza;
EC EWA CEBULA - 2017-03-24 - Szałsza (śląskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Zabrze (śląskie)
Praca na kuchni
Bar Restauracja " U Chłopa " Lucyna Gniecka i Przemysław Gniecki - 2016-01-12 - Hrubieszów (lubelskie)
zgodnie z zawodemDoświadczenie zawodowe min. 5 latwynagrodzenie 15-20 zł netto/hOkres zatrudnienia: 6m-cy
MARCO POLO HOTELE I RESTAURACJE" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-31 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
obróbka miesa,warzyw , przyjmowanie towaru,zmywanie naczyń,układanie jadlospisu, przygotowywanie i gotowanie potraw,prowadzenie
kontakt przez PUP - 2016-09-20 - Ostrów Lubelski (lubelskie)
Sprzątanie placówki służby zdrowia
Grupa Kapitałowa Clar System S.A. - 2016-03-23 - Bolesławiec (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
ADAM WĄSIK RESTAURACJA EXCLUSIVE - 2015-12-03 - Radomsko (łódzkie)
samodzielne przygotowywanie posiłków, potraw, utrzymanie zakładu pracy w należytym porządku
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Brenna (śląskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej
ZAWIĄZAŁEK-WIELEBA JUSTYNA LUBELSKIE FINANSE I NIERUCHOMOŚCI - 2016-05-19 - Świdnik (lubelskie)
przygotowywanie posilków z menu kuchni ukraińskiej, ustalanie menu, robienie zakupów
Przeds. Importowo-Eksportowe Sprzętu Elektronicznego "GOBIT" Janusz Panasiuk - 2016-11-21 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie posiłków kuchni cateringowej
Grek RTC S.A. - 2016-05-12 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów
Firma Handlowo-Usługowa "Rutex", Wiesław Rutkowski - 2017-01-12 - Barcice (małopolskie)
przyjmowanie dostaw,wydawanie towaru, spisy interwencyjne
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Pabianice (łódzkie)
rozwożenie posiłków, obróbka mięsa
F.H.U.S.C.Marzena Wojciechowska Robert Wojciechowski - 2017-11-29 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Oferta dla osób do 30 roku życia:
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie sushi
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Puławy (lubelskie)
gotowanie i wydawanie posiłków
Gospoda Starówka M. Jagielski, J. Jagielska, A. Gajda Sp. Cywilna - 2016-06-01 - Starowa Góra (łódzkie)
przygotowanie potraw, obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Rawicz (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw według kartu menu
Firma Handlowa Kolorada s.c. Marek Pilewicz, Barbara Pilewicz - 2017-03-08 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków na zamówienie, przygotowywanie produktów, dbanie o porządek w miejscu pracy, sprzątanie w restauracji. Wymagania: umiejętność pracy pod presją czasu, dobra organizacja pracy, dokładność, sumienność, odpowiedzialność, mile widziana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.
AMREST Sp. z o.o. - 2016-05-17 - Reda (pomorskie)
przygotowywanie farszów, pierogów, naleśników, gołąbków i krokietów
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie różnych rodzajów sushi, zup w stylu japońskim, przygotowywanie zamówień, przyjmowanie dostaw, wprowadzanie nowości do karty menu
AM FOOD GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-01 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w godz.6.00-19.00
Baltic Rehabilitacja i Wypoczynek - 2017-06-01 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie ryżu do sushi, skręcanie sushi, obróbka ryb, nadzór nad zamówieniami, dbanie o czystość stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Lgota-Nadwarcie (śląskie)
Przygotowywanie posiłków w Przedszkolu. Uczestniczenie w układaniu jadłospisów. Pobieranie i przechowywanie próbek z pożywienia. Wypełnia dokumentację oraz stosuje normy zawarte w przedszkolnych księgach HACCP. Dba o czystość i porządek w pomieszczeniach kuchennych. Przyjmowanie towarów
kontakt przez PUP - 2017-10-13 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw z karty dańI zmiana 9:00-17:00II zmiana 15:00-23:00Praca w "Piwiarni Warka" i w "Restauracji Nad Warką"
FUZJA sp z o.o. - 2017-02-03 - Mielec (podkarpackie)
prace porządkopwe w budynkach oraz przy budynkach szkoły, przedszkola i terenach przyległych
kontakt przez PUP - 2016-07-25 - Parzymiechy (śląskie)