KUCHARZ K/M KUCHNIA AZJATYCKA, KOREA艃SKA, JAPO艃SKA) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ K/M KUCHNIA AZJATYCKA, KOREA艃SKA, JAPO艃SKA)
Wynagrodzenie: od 2聽300 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Data publikacji: 2016-07-01
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽300 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ K/M KUCHNIA AZJATYCKA, KOREA艃SKA, JAPO艃SKA)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽300 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.08.2016
Data zako艅czenia pracy: 31.07.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Pozostali kucharze (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
angielski, w mowie - podstawowy, w pi艣mie - podstawowy
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1:
korea艅ski, w mowie - podstawowy, w pi艣mie - podstawowy
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: znajomo艣膰 specyfiki kuchni korea艅skiej, japo艅skiej; do艣wiadczenie zawodowe: min.1 rok jako kucharz- kuchnia azjatycka, korea艅ska, japo艅ska; podstawowa znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego i korea艅skiego.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 01.07.2016
Oferta pracy wa偶na do: 07.07.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 01.07.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 01.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni indyjskiej i azjatyckiej.Pozyskiwanie receptur i produkt贸w z kraj贸w azjatyckich.Kontaktowanie si臋 z kontrahentami i dostawcami zagranicznymi, w celu sprwadzania przypraw z Indii i AzjiWymagana znajomo艣膰 przypraw i receptur kuchni indyjskiej i azjatyckiej.
VIKA DAWIDOWSKA, MOSPAN S.C. - 2018-01-08 - Gda艅sk (pomorskie)
utrzymanie nale偶ytej czysto艣cii porz膮dku w pomiszczeniach kuchennych, przgotowywanie, procjowanie i wydawanie posu艂k贸, przestrzeganie przepis贸w o bezpiecze艅stwie i higenie pracy, ustalanie karty da艅
OHP Mazowiecka Wojew贸dzka Komenda w Warszawie - 2018-01-07 - Ciechan贸w (mazowieckie)
*obr贸bka surowc贸w*przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-09-02 - Gryfino (zachodniopomorskie)
Obr贸bka wst臋pna warzyw, owoc贸w; gotowanie potraw; pieczenie ciast; dekoracja da艅; produkcja suw贸wek, s艂atek.
kontakt przez PUP - 2017-11-01 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
- Przygotowywanie i sporz膮dzanie posi艂k贸w wg ustalonego jad艂ospisu.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto (w tym wys艂uga lat). Praca na umow臋 o prac臋 na czas zast臋pstwa za nieobecnego pracownika: 19.04.2017-04.08.2017r.- Praca: 6:30-14:30. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne. W przypadku braku wykszta艂cenia kierunkowego wymagany kurs kwalifikacyjny na kucharza. Mile widziane do艣wiadczenie zwodowe na wskazanym stanowisku. Wymagana aktualna Ksi膮偶eczka sanepidowska. Umiej臋tno艣膰 gotowania da艅 kuchni polskiej w 偶ywieniu. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (8:00-15:00) (Tel. 32-256-98-25 w.24, 32-256-98-25 w.27) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Morawa 86, 40-354 Katowice).
SZKO艁A PODSTAWOWA NR 44 IM. MARII CURIE-SK艁ODOWSKIEJ - 2017-03-01 - Katowice (艣l膮skie)
w/z
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Jawor (dolno艣l膮skie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug karty menu
AUTO PIKUL Mariola Pikul - 2017-06-13 - Pu艂awy (lubelskie)
Praca na stanowisku kucharz.
Hotel Restauracja LELIWA sp贸艂ka cywilna Masztalerz, Cach - 2016-10-19 - Przeworsk (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 14-22, poniedzia艂ki wolne; kontakt osobisty z pracodawc膮 w. godz. 9-15, wst臋pnie telefon
"Erenda" (Pizzeria Pinokio) - 2017-02-22 - S艂upsk (pomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowanie pizzy, lub pomoc w obowi膮zkach kuchennych.
Dell Sole Przemys艂aw I偶ykiewicz Ole艣nica - 2017-07-24 - Ole艣nica (dolno艣l膮skie)
Firma Restauracja nad Odr膮 zatrudni kucharza z do艣wiadczeniem zawodowym lub osob臋 po szkole
Samorajczyk Teresa Hurtownia Odzie偶owo-Obuwnicza "SAMURAJ" Salon Mody "SAMURAJ", Restauracja "Nad Odr膮" - 2016-08-30 - Racib贸rz (艣l膮skie)
Bie偶膮ca produkcja da艅 znajduj膮cych si臋 w ofercie restauracji. Bie偶膮ce wydawanie da艅. Utrzymanie porz膮dku na zapleczu kuchennym. Zamawianie produkt贸w u wsp贸艂pracuj膮cych dostawc贸w.
Micha艂 Cie艣lak, Robert Szczepankowski S.C. w Bia艂owie偶y - 2016-02-18 - Bia艂owie偶a (podlaskie)
Obs艂uga maszyn budowlanych typu skoczek, zag臋szczarka
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - Sieradz (艂贸dzkie)
Zgodnie ze stanowiskiem : wykszta艂cenie - 艣rednie zawodowe o kierunku gastronomicznym, do艣wiadczenie -min. 2 lata na stanowisku kucharz kuchni arabskiej (orientalnej)), umiejetno艣ci: przygotowywanie potraw kuchni arabskiej (orientalnej) ,uprawnienia: ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw dla klient贸w.
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, znajomo艣膰 proces贸w technologicznych, dbanie o wysoki standard i jako艣膰 przygotowywanych posi艂k贸w, utrzymanie czysto艣ci w miejscu pracy i maszyn.
Hotel Polski Sp. z o.o. Mielec - 2018-01-24 - Mielec (podkarpackie)
Wykszta艂cenie zawodowe; wymagane do艣wiadczenie; ksi膮偶eczka sanepidowska; przygotowywanie posi艂k贸w obiadowych, garma偶erki; miejsce pracy: Gliwice, Restauracja Ku藕nica
ZWI膭ZEK ZAWODOWY PRACOWNIK脫W HUTY "艁AB臉DY" W GLIWICACH - 2017-01-13 - Gliwice (艣l膮skie)
wyb贸r surowc贸w, przygotowywanie i sporz膮dzanie da艅 wietnamskich
kontakt przez PUP - 2017-07-10 - Jab艂onowo (mazowieckie)
gotowanie
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe ROY J贸zef Przyby艂a - 2017-03-15 - Pszczyna (艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie 艣niada艅 i obiad贸w
"HEBAN HOTEL" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-03-09 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Warszawa (mazowieckie)
wydawanie posi艂k贸w na obiady zgodnie z normami ilo艣ciowymi,przygotowanie stanowiska pracy
Aspen-Res sp. z o.o. - 2016-05-17 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, planowanie menu i zakupie produkt贸w, wydawanie posi艂k贸w, zapewnienie czysto艣ci urz膮dze艅 i maszyn, wsp贸艂praca z klientami, dbanie o najwy偶sze standardy obs艂ugi
Royal Greenland Seafood Sp. z o.o. - 2016-09-22 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw w zakresie od obr贸bki wst臋pnej do obr贸bki termicznej, obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych. Wymagane: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe (kucharz), ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych, do艣wiadczenie zawodowe zwi膮zane ze zbiorowym 偶ywieniem. Tel.: 261 676 251 Jolanta Ka艂u偶na.
45 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy w W臋drzynie - 2017-09-21 - W臋drzyn (lubuskie)
bie偶膮ce kontakty z chi艅skoj臋zycznymi klientami firmy, sporz膮dzanie ofert i raport贸w w j臋zyku chi艅skim, praca na rzecz rozwoju bzy klient贸w firmy
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
prasowanie odzie偶y
PHU ALMA Leszek Cykowiak - 2017-03-24 - St臋szew (wielkopolskie)
Przygotowywanie mi臋s, obr贸bka termiczna warzyw, dbanie o porz膮dek na swoim stanowisku pracy, obr贸bka ryb, przygotowywanie deser贸w na bufety obiadowe, dbanie o porz膮dek w kuchni. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe (kucharz), wymagane do艣wiadczenie w zawodzie. Praca na podstawie umowy zlecenia przez okres pr贸bny w dalszej kolejno艣ci pracodawca deklaruje podpisanie umowy o prac臋.
Hotel "FALTOM" Tomasz Falkowski - 2016-06-21 - Rumia (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Sok贸艂ka (podlaskie)