KUCHARZ Racibórz oferta pracy Samorajczyk Teresa Hurtownia Odzieżowo-Obuwnicza "SAMURAJ" Salon Mody "SAMURAJ", Restauracja "Nad Odrą"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 11 PLN
Zakres obowiązków: Firma Restauracja nad Odrą zatrudni kucharza z doświadczeniem zawodowym lub osobę po szkole
Data publikacji: 2016-08-30
Lokalizacja: Racibórz (śląskie)
Pracodawca: Samorajczyk Teresa Hurtownia Odzieżowo-Obuwnicza "SAMURAJ" Salon Mody "SAMURAJ", Restauracja "Nad Odrą"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bosacka 1, 47-400 Racibórz, powiat: raciborski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Firma Restauracja nad Odrą zatrudni kucharza z doświadczeniem zawodowym lub osobę po szkole
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 11 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Racibórz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: raciborski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Racibórz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 11 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2016
Nazwa pracodawcy:
Samorajczyk Teresa Hurtownia Odzieżowo-Obuwnicza "SAMURAJ" Salon Mody "SAMURAJ", Restauracja "Nad Odrą"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Raciborzu
Adres pracodawcy:
Bosacka 1, 47-400 Racibórz, powiat: raciborski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: raciborski
Gmina pracodawcy: Racibórz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Racibórz
Ulica pracodawcy: Bosacka
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy:
Pozostała sprzedaż detaliczna prowadzona w niewyspecjalizowanych sklepach
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Raciborzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.08.2016
Oferta pracy ważna do: 29.09.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 30.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 30.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków. Godziny pracy 11:00-21:00 lub 11:00 -22:00 ( 2 dni pracy , 2 dni wolnego). Praca w w pierwszym etapie w ramach umowy zlecenie (2-3 tygodnie), a następnie w ramach umowy o prace na czas określony.
Restauracja Giovanna Joanna Łukasiewicz-Jandulska - 2018-06-07 - Kruszyn (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków w barze z domowymi obiadami
BAR BERNI DAMIAN BERNAŚ - 2019-03-19 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potrw wg receptur oraz ilosciowego zapotrzebowania na dany dzień. przyjmowanie towaru. Pobieranie towaru z magazynu. Dbałość o porzadek w miejscu pracy. współpraca z Kierownikiem bloku żywieniowego oraz Szefem Kuchni. Miejsce pracy: ul. Wilanowska 31Forma zawarcia umowy: umowa o pracę na czas okreslony tj: 3 lata.Kontakt kandydatów z pracodawcą: krzysztof (at) wroclawskicatering.plPraca na jedną zmianę. Saloa G
kontakt przez PUP - 2019-04-25 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
DOLCE VITA JOANNA RYCHLEWICZ - 2018-10-25 - Lubin (dolnośląskie)
obróbka wstępna surowców(ręczna,mechaniczna,termiczna)przygotowanie potraw z mięsa i warzyw.
kontakt przez PUP - 2017-08-31 - Zambrów (podlaskie)
Prace związane z przygotowywaniem posiłków, zarządzaniem personelem zatrudnionym na kuchni, odpowiedzialność za kontrolę jakości, przygotowywanie potraw a la carte, staranne i oszczędne wykorzystywanie produktów w codziennej pracy, przestrzeganie zasad higienicznych panujących w miejscu pracy.
kontakt przez OHP - 2017-07-19 - Niemcy (Niemcy)
zgodny
kontakt przez PUP - 2018-09-18 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
produkcja wyrobu pizzy, sałatek, sosów, deserów
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Kwidzyn (pomorskie)
przygotowywanie półproduktów i obróbka art. spożywczych; sporządzanie potraw i napojów, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych, utrzymywanie czystości naczyń, narzędzi i sprzętów w kuchni i na swoim stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2019-03-22 - Uście Gorlickie (małopolskie)
przygotowywanie, produkcja i wydawanie potraw, dbałość o stanowisko pracy, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych(godziny pracy 8-16)
kontakt przez PUP - 2019-01-23 - Horbów-Kolonia (lubelskie)
Gotowanie potraw egipskich.
KING TUT S.C. - 2017-01-30 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie dań kuchni orientalnej, kebabu, kanapek i przekąsek orientalnych, dbanie o czystość w miejscu pracy, prowadzenie sprzedaży, przygotowanie list zaopatrzeniowych
kontakt przez PUP - 2019-01-21 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Praca przy produkcji stolarki okiennej aluminiowej.
FABRYKA OKIEN "SZEWPOL PLUS" Sp. z o.o. - 2018-03-01 - Gwizdaj (podkarpackie)
przygotowanie posiłków w małej gastronomii: naleśniki, dania obiadowe, utrzymanie czystości w miejscu pracy,
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Trzebinia (małopolskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków.Praca od pon. do pt. od 6:00 do 14:00
Wojewódzki Ośrodek Lecznictwa Odwykowego i Zakład Opiekuńczo-Leczniczy w Gorzycach - 2018-11-07 - Gorzyce (śląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-06-02 - Sieraków (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków
"Grill Solo"Joanna Mańka-Sieradzka - 2017-06-30 - Sandomierz (świętokrzyskie)
zbiórka sztuk padłych zwierząt gospodarskich oraz odpadów poubojowych
ZAKŁAD ROLNICZO-PRZEMYSŁOWY "FARMUTIL HS" SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-02-16 - Oświęcim (małopolskie)
-
CATERMED S.A. Kraków - 2017-05-12 - Kościerzyna (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni wschodniej-ukraińskiej, rosyjskiej, gruzińskiej
Work 365 Sp. z o.o - 2016-02-18 - Osielsko (kujawsko-pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2018-10-10 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-03-14 - Ropa (małopolskie)
przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, obsługa pieca "TANDOOR" przygotowywanie list zaopatrzeniowych, opracowywanie kart menu
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie różnych grup i asortymentów potraw, ciast, deserów z zastosowaniem powierzonych narzędzi, maszyn i urządzeń; realizowanie usług gastronomicznych na anjwyższym poziomie poprzez zapewnienie klientom pożądanej jakości podawanych potrawGodziny pracy: od 11.00 do 23.00
MAZUR - TOURIST Sp. z o.o. - 2018-08-31 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-11 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i sporządzanie potraw
Kozak Mirosław Kozak - 2016-11-23 - Chełm (lubelskie)
Szycie odzieży damskiej całoroczne z różnorodnych tkanin.
P and V spółka z o.o. - 2016-08-02 - Józefów (mazowieckie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci zgodnie z jadłospisem i technologią przygotowywania żywności, praca w godz. 6:30-14:30
Żłobek Pomnik Matki Polki - 2018-01-31 - Opole (opolskie)
- przygotowanie surowców do dalszej obróbki- przygotowywanie potraw- dekorowanie i wydawanie posiłków- utrzymanie porządku na stanowisku pracy- zamawianie i przyjmowanie towaru
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - Partynia (podkarpackie)