KUCHARZ Gdańsk oferta pracy Akademicki Związek Sportowy COSA Ośrodek w Gdańsku
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 14,5 PLN
Zakres obowiązków: Ścisłe przestrzeganie receptury przygotowywanych posiłków, racjonalne wykorzystywanie w posiłkach produktów spożywczych pobranych z magazynu, właściwe porcjonowanie posiłków zgodnie z normami żywienia, oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi, przygotowywanie i przychowywanie próbek pokarmowych zgodnie z zaleceniami Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej, dbanie o czystość w kuchni oraz czystość sprzętu i naczyń.
Data publikacji: 2017-07-07
Lokalizacja: Gdańsk (pomorskie)
Pracodawca: Akademicki Związek Sportowy COSA Ośrodek w Gdańsku
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Stogi 20, 80-642 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Ścisłe przestrzeganie receptury przygotowywanych posiłków, racjonalne wykorzystywanie w posiłkach produktów spożywczych pobranych z magazynu, właściwe porcjonowanie posiłków zgodnie z normami żywienia, oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi, przygotowywanie i przychowywanie próbek pokarmowych zgodnie z zaleceniami Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej, dbanie o czystość w kuchni oraz czystość sprzętu i naczyń.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 14,5 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 40 godzin tygodniowo
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gdańsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gdańsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gdańsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy:
pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 14,5 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.08.2017
Data zakończenia pracy: 10.08.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: ukraiński, w mowie - dobry, w piśmie - dobry
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie średnie gastronomiczne, orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych, znajomość kuchni ukraińskiej i włoskiej, komunikatywna znajomość języka ukraińskiego. Miejsce pracy: Gdańsk Stogi. Kontakt osobisty w miejscu pracy: AZS, Gdańsk-Górki Zachodnie, ul. Stogi 20.
Nazwa pracodawcy:
Akademicki Związek Sportowy COSA Ośrodek w Gdańsku
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Gdański Urząd Pracy
Adres pracodawcy:
80-642 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gdańsk
Gmina pracodawcy: Gdańsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gdańsk
Oferta zgłoszona przez: Gdański Urząd Pracy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 07.07.2017
Data dodania oferty pracy: 07.07.2017
Oferta pracy ważna do: 12.07.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 07.07.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 06.07.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw
KUCHNIA MAMUŚKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-06 - Kalisz (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Warszawa (mazowieckie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
sprawna i kulturalna obsługa klienta,zamawianie i przyjmowanie dostaw,przygotowywanie towarów do sprzedaży i eksponowanie ich,utrzymanie czystości w miejscu pracy, umiejętność organizacji czasu spędzanego w sklepie i dbałość o powierzone mienie
FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA Krzysztof Turek - 2017-12-13 - Bieruń (śląskie)
przygotowywanie potraw,nadzór nad świeżością produktów,dekorowanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Głogów (dolnośląskie)
prace w gospodarstwie rolnym
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Niedamirów (dolnośląskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW Z POWIERZONYCH PRODUKTÓW, ZAMÓWIENIA, REALIZACJA ZAŁOŻONYCH CELÓW FINANSOWYCHWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE- GASTRONOMICZNE, UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA KUCHNI POLSKIEJ, EUROPEJSKIEJ, MIN. 5 LAT DOŚWIADCZENIA, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ J. ROSYJSKIEGO20H/TYDZIEŃ, GODZINY PRACY 7:00-16:00, STAWKA GODZINOWA 13,70 ZŁ
PIEROŻEK ANNA BADOWSKA MARTA MOSKALEWICZ S.C. - 2018-02-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi:obróbka wstepna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna), sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych, zamówienia, wycena posiłków itp.
MARCIN SALAMON RESTAURACJA SĄDECKA - 2017-09-20 - Łososina Dolna (małopolskie)
Obsługa kadrowa pracowników, przyjmowanie i wysyłanie korespondencji, pozyskiwanie nowych pracowników z Ukrainy.
AQUAMARINE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-13 - Wejherowo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Przasnysz (mazowieckie)
doświadczenie na stanowiskach garmażerskich po przygotowanie mięsa np. kloc, płytawymagana dyspozycyjność i kreatywnośćpraca na czas określony, praca w godzinach 12:00-24:00 (na przemian dzien pracy i dzien wolny)oferta dostępna w sali G
Mini-Browar i Restauracja SPIŻ Arkadiusz Spiż - 2017-02-28 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
RESTAURATORS Podlaszewscy Sp. j. - 2017-12-20 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
DO UZGODNIENIA
WYTWÓRNIA SZABLONÓW KREŚLARSKICH - LENIAR SPÓŁKA JAWNA - 2018-07-13 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchni włoskiej
PUH STANEX - 2016-12-13 - Jaworzno (śląskie)
program
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - Krasnystaw (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej. Utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
PIZZERIA ALLADYN ADAM PACHOLCZYK - 2017-05-05 - Kartuzy (pomorskie)
przygotowywanie posiłków od podstaw, utrzymanie czystości i porządku w kuchni
Willa LIMBA Samborska Monika - 2016-01-04 - Wisła (śląskie)
Przygotowywanie dań dla gości hotelu i restauracji
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Mielec (podkarpackie)
Sporządzanie potraw.
CATERMED S.A. - 2018-04-16 - Kościerzyna (pomorskie)
czynności związane z pielęgnacją oraz higieną mieszkańców, podtrzymywanie kontaktów interpersonalnych z mieszkańcami DPS
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Turów (śląskie)
przygotowywanie potraw, przygotowywanie i organizacja gotowania.
Marek Kamiński Zajazd Tama Brodzka - 2016-06-07 - Tama Brodzka (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie sałatek, burgerów, potraw z grila
AGATA BOROŃ KOFEINA - 2016-07-13 - Radomsko (łódzkie)
Wymagany tytuł zawodowy kucharza, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiejętność sporządzania posiłków, umiejętność pracy w zespole. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortymentów diet, rozdział żywności na oddziały szpitalne, dbanie o porządek i ład w miejscu pracy. Aplikacje zawierające CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzające kwalifikacje zawodowe oraz zgodę na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do procesu rekrutacji można kierować pocztą elektorniczną na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poniższej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Państwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzibą w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezbędnych do procesu obecnej i przyszłych rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PAŃSTWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2017-11-17 - Rybnik (śląskie)
robienie pizzy, krojenie produktów do dań z menu lokaluGodziny pracy: od 8.00 do 20.00 (12 godzin co 2 dni)
BAR PIZZERIA ROMA JAN CHLUDZIŃSKI RYSZRADA CHLUDZIŃSKA - 2018-07-17 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
aktywna, telefoniczna sprzedaż produktów bengalskich, udzielanie klientom informacji o produktach,obsługa firmowej poczty elektronicznej w języku bengalskim
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Mroków (mazowieckie)
Wymagania: wykształcenie zawodowe, doświadczenie mile widzianeZakres obowiązków: zgodny ze stanowiskiem
Centrum Usług Cateringowych DARIA KRYSZTOFIAK - GŁODAS - 2017-12-20 - Krotoszyn (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-10-09 - Częstochowa (śląskie)
Samodzielna praca na kuchni w charakterze kucharza. Przygotowywanie dań tradycyjnych/zupy, dania pieczone, smażone, grillowane, sous-vide, wypiek pizzy na sposób tradycyjny, wypiek własnego pieczywa, przygotowywanie burgerów w oparciu o zasady slow food, wyrób własnoręczny makaronów, deserów i przystawek. Praca na umowę zlecenie. Zadaniowy system pracy: 150 godzin/miesiąc.
KESKUSTA Jarosław Fedorczuk i Wspólnicy Sp. j. - 2017-11-10 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2016-01-28 - Piaseczno (mazowieckie)