KUCHARZ Czeladź oferta pracy Przedsiębiorstwo Prodykcyjno-Handlowo-Usługowe "Postęp" Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 300 PLN
Zakres obowiązków: praca w kuchni (przygotowywanie posiłków dla szpitali)
Data publikacji: 2018-03-28
Lokalizacja: Czeladź (śląskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Prodykcyjno-Handlowo-Usługowe "Postęp" Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:41-250 Czeladź, powiat: będziński, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
praca w kuchni (przygotowywanie posiłków dla szpitali)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Czeladź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: będziński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Czeladź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.04.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: umiejętność pracy w gastronimii
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Prodykcyjno-Handlowo-Usługowe "Postęp" Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Będzinie
Adres pracodawcy:
41-209 Sosnowiec, powiat: m. Sosnowiec, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Sosnowiec
Gmina pracodawcy: Sosnowiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Sosnowiec
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Będzinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.03.2018
Oferta pracy ważna do: 27.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 28.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 28.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw
FABIO GROUP SŁAWOMIR SZCZERBA - 2018-01-25 - Świętochłowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw i napoi kuchni indyjskiej – dział curry i tandori. Praca w nowej restauracji w Sandnes, 12 km. od Stavanger.Wykształcenie:Wykształcenie kierunkowe w zawodzie kucharzaDoświadczenie zawodowe: Kandydat powinien mieć min. 10 lata doświadczenia w pracy na stanowisku kucharza w przygotowywaniu potraw kuchni indyjskiej (Restauracja / Hotel)Znajomość języków: Komunikatywna znajomość języka angielskiego
INDIA TANDOORI RESTAURANT AS - 2016-02-24 - Norwegia (Norwegia)
Praca w zawodzie kucharza
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
PPHU ZAKAR Iwona Karbownik - 2018-03-05 - Końskie (świętokrzyskie)
Zakres obowiązków: sporządzanie dań obiadowych, pomoc w produkcji dań, utrzymywanie czystości w kuchni.Miejsce odbywania stażu: MikołówCzas pracy stażysty: pn-nd 12-20 (wg grafiku)Okres stażu: min. 3 m-ce.Proponowane zatrudnienie po stażu: umowa o pracę, 3 m-ce.
kontakt przez PUP - 2019-09-20 - Mikołów (śląskie)
Przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków ( obiadów). Dbanie o czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Gdańsk (pomorskie)
w/g stanowiska
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe GAŁĄZKA Robert Saramak - 2016-06-02 - Kielce (świętokrzyskie)
Obsługa gości restauracji. Podawanie potraw i napoi.
kontakt przez PUP - 2018-11-30 - Lublin (lubelskie)
Pracownik biurowy (staż)
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Bieruń (śląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Niechlów (dolnośląskie)
Obsługa maszyny sztancującej, tekturnicy, składarko-sklejarki, kontrola jakości, pakowanie.Miejsce pracy: Łódź-Widzew.
BALANS POLAND SP. Z O.O - 2016-08-25 - Łódź (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-10-15 - Warszawa (mazowieckie)
do uzgodnienia
SETIAN S.C. - 2017-12-05 - Rzeszów (podkarpackie)
Robienie pierogów
ZHU "AGATA" Zofia Olejnik - 2016-04-13 - Sosnowiec (śląskie)
pobieranie produktów żywnościowych z magazynu, praca na kuchni, organizowanie pracy w stołówce, przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem oraz estetyczne ich wydawanie konsumentom, dbanie o jakość i ilość przygotowywanych potraw, nadzór nad sprzetem kuchennym i stołowym oraz dnaie o jego użytkowanie
Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych/14 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Poznaniu/12 Wielkopolska Brygada Obrony Terytorialnej w Poz - 2019-05-08 - Poznań (wielkopolskie)
Przestrzeganie przepisów BHP i p.poż.Dbałość o zachowanie zasad czystości i higieny. Punktualne rozpoczynanie pracy zgodnie z obowiązującym grafikiem pracy, zachowanie porządku na swoim stanowisku pracy i w magazynach z żywnością, dbanie o używanie wysokiej jakości surowca do produkcji potraw, odpowiedzialność służbowa i finansowa za straty spowodowane niewłaściwym wykonywaniem obowiązków na powierzonym stanowisku, odpwiedzialność za materiały. Przygotowywanie posiłków dla gości Karczmy Młyńskiej i Barki Tumskiej. Odpowiedzialność za porządek na stanowisku pracy i magazynach. Praca na umowę zlecenie-pracodawca zobowiązuje się do odprowadzania składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne, po trzech miesiącach umowa o pracę. Praca na dwie zmiany: 8:00-16:00, 11:00-23:00. Kontakt z pracodawcą: malgorzatazajac (at) hotel-tumski.com.plOferta dostępna w sali G
Hotel Tumski & Barka Tumska sp. z o.o. sp.k. - 2016-02-03 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie śniadań i obiadów dla uczniów zgodnie z jadłospisami z zachowaniem najwyższych standardów żywieniowych.
GASTRO SERWIS SP. Z O.O. - 2018-08-27 - Łódź (łódzkie)
gotowanie,przygotowywanie kanapek,przekąsek,fast food
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie potraw według poleceń szefa kuchni, przygotowywaniemskładników do potraw
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków do spożycia
GRUPA "SPORTEX" TOMASZ MECHLIŃSKI, ŁUKASZ MECHLIŃSKI, KRZYSZTOF WOJCIECHOWICZ - 2017-03-30 - Lębork (pomorskie)
przygotowywanie pizzy
Pizzeria Paula s.c. - 2019-06-24 - Bytom (śląskie)
Gotowanie, sprzątanie, obieranie i szatkowanie warzyw, dowozy. Mile widziane osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności, mile widziane prawo jazdy kat B.
"TWOJA KUCHNIA" BISTRO MIROSŁAW JERMAK - 2017-05-25 - Wejherowo (pomorskie)
praca w bibliotece szkolnej
SAMORZĄDOWA SZKOŁA PODSTAWOWA - 2019-09-02 - Łagów (lubuskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej: samosy, kulfi, biryani, dolma, sarma, przygotowywanie sosów, napojów
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Zduńska Wola (łódzkie)
kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2016-05-02 - Tuszyn (łódzkie)
Praca na linii produkcyjnej - składanie detali, obsługa maszyn.Praca jednozmianowa w godz. 7-15.00 w Kozach.
HDS SERWIS SP. Z O.O. - 2016-07-11 - Kozy (śląskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Rzęskowo (zachodniopomorskie)
Przygotowanie i serwis dań, dbanie o stanowisko pracy
kontakt przez OHP - 2019-05-10 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej
HARLEY CAFE, B/-ZEBRA Górny Piotr - 2019-01-07 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
-smażalnia ryb- obsługa imprez okolicznościowych
Zygmunt Orlikowski PPHU "ANNA" - 2019-02-26 - Zalesice (śląskie)