SZEF KUCHNI/SZEF ZMIANY/SZEF DZIAŁU K/M Warszawa oferta pracy GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: SZEF KUCHNI/SZEF ZMIANY/SZEF DZIAŁU K/M
Wynagrodzenie: 6 000 - 9 000 PLN
Zakres obowiązków: - odpowiedzialność za utrzymanie produkcji i obsługi gastronomicznej- dbałość o szczegóły i estetykę serwowanych dań- kontrola pracy podległego personelu kuchni oraz jakości serwowanych potraw- odpowiedzialność za realizację budżetu gastronomicznego- przewidywanie i planowanie wydatków związanych z działalnością gastronomiczną hotelu- optymalizacja Food Costu, kontrola opłacalności produkcji- koordynowanie i nadzór nad całością pracy kuchni- kreacja menu z uwzględnieniem sezonowości i trendów kulinarnych- zarządzanie personelem kuchni przestrzeganie norm, procedur i metod pracy w kuchni w zakresie Sanepidu, BHP, p-poż., HACCP- tworzenie ofert gastronomicznych dla osób indywidualnych i grupowych- systemowe tworzenie produktu cateringowego wraz z rozwiązaniami logistycznymi
Data publikacji: 2020-01-21
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Grzybowa 12, 04-498 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- odpowiedzialność za utrzymanie produkcji i obsługi gastronomicznej- dbałość o szczegóły i estetykę serwowanych dań- kontrola pracy podległego personelu kuchni oraz jakości serwowanych potraw- odpowiedzialność za realizację budżetu gastronomicznego- przewidywanie i planowanie wydatków związanych z działalnością gastronomiczną hotelu- optymalizacja Food Costu, kontrola opłacalności produkcji- koordynowanie i nadzór nad całością pracy kuchni- kreacja menu z uwzględnieniem sezonowości i trendów kulinarnych- zarządzanie personelem kuchni przestrzeganie norm, procedur i metod pracy w kuchni w zakresie Sanepidu, BHP, p-poż., HACCP- tworzenie ofert gastronomicznych dla osób indywidualnych i grupowych- systemowe tworzenie produktu cateringowego wraz z rozwiązaniami logistycznymi
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 6 000 - 9 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: SZEF KUCHNI/SZEF ZMIANY/SZEF DZIAŁU K/M
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: M.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: szef kuchni (kuchmistrz)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 6 000 - 9 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.01.2020
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Szef kuchni (kuchmistrz) (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: umiejętność gotowania, umiejętność produkcji potraw, umiejętnosć zarządzania, co najmniej 2 lata doświadczenia zawodowego. Obowiązki: - odpowiedzialność za utrzymanie produkcji i obsługi gastronomicznej- dbałość o szczegóły i estetykę serwowanych dań- kontrola pracy podległego personelu kuchni oraz jakości serwowanych potraw- odpowiedzialność za realizację budżetu gastronomicznego- przewidywanie i planowanie wydatków związanych z działalnością gastronomiczną hotelu- optymalizacja Food Costu, kontrola opłacalności produkcji- koordynowanie i nadzór nad całością pracy kuchni- kreacja menu z uwzględnieniem sezonowości i trendów kulinarnych- zarządzanie personelem kuchni przestrzeganie norm, procedur i metod pracy w kuchni w zakresie Sanepidu, BHP, p-poż., HACCP- tworzenie ofert gastronomicznych dla osób indywidualnych i grupowych- systemowe tworzenie produktu cateringowego wraz z rozwiązaniami logistycznymi [Zgłoszenia: kontakt (at) tymczasem.com.pl, 606 115 309 lub osobiście: ul. Grzybowa 12]
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy: GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grzybowa 12, 04-498 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Po uzgodnieniu z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grzybowa
Numer budynku pracodawcy: 12
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: szef kuchni (kuchmistrz)
Data dodania oferty pracy: 23.01.2020
Oferta pracy ważna do: 20.02.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 23.01.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 21.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?41d1fe4ec0672abe81e5c584a8ff7547
Podobne oferty pracy
dowóz towaru (mięso, wędliny) do klienta
Zakład Przetwórstwa Mięsnego E.M.K. SMOLAREK Spółka Jawna w Kościanie - 2018-04-27 - Kościan (wielkopolskie)
Zgodnie z programem stażu.
kontakt przez PUP - 2019-03-01 - Lubowidz (mazowieckie)
Wypiek wyrobów cukierniczych, wypiek ciasta, wypiek drobnego pieczywa piekarskiego. Kontakt: Elżbieta Stępień tel. 41 357 28 35
Społem Ciastkarnia Elżbieta Stępień - 2016-06-21 - Pińczów (świętokrzyskie)
sprzedaż pieczywa i wyrobów cukierniczych
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe "BUMITA" S.C. - 2018-11-08 - Siedleszczany (podkarpackie)
organizowanie i prowadzenie zajęć sportowo-rekreacyjnychwynagrodzenie brutto: 15,95 zł/godz.godziny pracy do uzgodnienia
Szkoła Podstawowa nr 22 - 2017-05-30 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków dla pacjentów szpitala.
SANUS Szpital Specjalistyczny Sp. z o.o. - 2015-12-07 - Stalowa Wola (podkarpackie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Radom (mazowieckie)
czynności związane z codziennym funkcjonowaniem magazynu
kontakt przez PUP - 2020-03-12 - Zielona Góra (lubuskie)
PROWADZENIA KPIR, KH, SPORZĄDZANIA LIST PŁAC I DEKLARACJI DO US I ZUS.
BIZNES SERWIS Sp . z o.o. - 2017-09-14 - Rzeszów (podkarpackie)
TRANSPORT MATERIAŁÓW BUDOWLANYCH TJ. KOSTKI BRUKOWEJ, KONTENERÓW, MASZYN, PŁYT DROGOWYCH ORAZ INNYCH WRAZ Z ZAŁADUNKIEM JAK I ROZŁADUNKIEM Z WYKORZYSTANIEM DŹWIGU HDS,WYMAGANIA :
USŁUGI TRANSPORTOWE PABLO TRANS PAWEŁ SZTYLER - 2018-07-12 - Rzeszów (podkarpackie)
obsługa kllienta, dobór okularów
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Piła (wielkopolskie)
STAŻ ORGANIZOWANY PRZEZ PUP W GDAŃSKU. KONTAKT OSOBISTY W SIEDZIBIE URZĘDU W POK. 28, 122, 123.
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Gdańsk (pomorskie)
Sprzątanie budynków, zamiatanie terenów zewnętrzynych,
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Bytom (śląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Kraków (małopolskie)
Przyjmowanie towaru do magazynu
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Kamionka (łódzkie)
Transport towarów.
Karczma Zapiecek -Anna Szostak - 2016-10-05 - Dębówka (lubelskie)
praca na recepcji
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Polkowice (dolnośląskie)
Praca w gospodarstwie ogrodniczym.
GOSPODARSTWO ROLNE - 2018-08-13 - Olecko (warmińsko-mazurskie)
Dostarczanie produktów do klienta. Dbanie o powierzony samochód- regularne sprawdzanie płynów, utrzymywanie samochodu w czystości. Dbanie o czystość w zakładzie pracy.
kontakt przez PUP - 2018-06-12 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Olszyna (dolnośląskie)
Zamawianie i odbiór towaru, bieżąca kontrola produktów, higieny i porządku, ustalanie menu.Przygotowywanie posiłków i dań gorących pod kontem imprez okolicznościowych.
Firma ESEM Sylwester Malinowski - 2020-01-30 - Cieszanów (podkarpackie)
organizacja i nadzór prac grupy patrolowej na wydzielonym odcinku drogi, koordynowanie prac utrzymaniowych
MALDROBUD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2020-02-11 - Dobre (zachodniopomorskie)
Poszukiwanie i obsługa sieci dealerów na Polskę, składanie zamowień, organizacja szkoleń.
BEN Zbigniew Dziczkowski - 2017-09-22 - Tychy (śląskie)
Do głównych zadań należy utrzymywanie kontaktów z dotychczasowymi partnerami handlowymi. Poszukujemy osób komunikatywnych, samodzielnych w działaniu
PayTel S.A. - 2020-03-03 - Nowy Sącz (małopolskie)
przygotowywanie powierzchni pod tynkowanie, wyrównywanie ścian, fugowanie, staranne wykonywanie prac tynkarskich
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Zamienie (mazowieckie)
przygotowywanie potraw dla gości
CENTRUM NARCIARSKIE MICHAŁEK MARCIN MAJCHRZAK - 2017-03-29 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Przewóz towarów na terenie Polski (chłodnia).
Transport Osobowo-Towarowy, Bogusława Kościółek - 2016-12-12 - Nowy Sącz (małopolskie)
Sprzątanie pomieszczeń biurowych, sanitarnych oraz korytarzy.Umowa o pracę, praca od poniedziałku do piątku w godz. 11-18Kontakt z pracodawcą: n.jaworska (at) impel.pl lub 571330178
Sanpro Consulting BPO - 2019-12-17 - Wrocław (dolnośląskie)
- rehabilitacja dzieci z autyzmem- prowadzenie zajęć korekcyjnych
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "PARTNER" - 2019-10-15 - Biłgoraj (lubelskie)
dystrybucja towarów po terenie Zielonej Góry oraz okolicznych miejscowości (w promieniu do 100 km w jedną stronę), praca od poniedziałku do piątku tylko w okresie wakacyjnym
ARRA GROUP Sp. z o.o. Sp. k. - 2016-05-19 - Zielona Góra (lubuskie)