POMOC KUCHENNA/PRODUKCJA PIEROGÓW Łomianki oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: POMOC KUCHENNA/PRODUKCJA PIEROGÓW
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: Produkcja wyrobów mącznych. Wydawanie obiadów.
Data publikacji: 2020-07-14
Lokalizacja: Łomianki (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Łomianki, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Produkcja wyrobów mącznych. Wydawanie obiadów.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 80
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca jednozmianowa od poniedziałku do piątku w godzinach 9-13
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA/PRODUKCJA PIEROGÓW
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łomianki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 14
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: warszawski zachodni
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1432
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.08.2020
Data zakończenia pracy: 03.08.2023
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Pomoc kuchenna (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 2)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe, brak
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
ukraiński, w mowie - A2 - niższy średnio zaawansowany, w piśmie - A2 - niższy średnio zaawansowany
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezykiSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: zdolności manualne
wymagania_wymaganiaKonieczne_umiejetnosciSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Znajomość przepisów kuchni polskiej, ukraińskiej, gruzińskiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 1182138867
danePracodawcy_regon: 366623714
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Warszawskiego Zachodniego
Adres pracodawcy:
Poznańska 131A, 05-850 Ożarów Mazowiecki, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 14
Powiat pracodawcy: warszawski zachodni
danePracodawcy_kodPowiatu: 1432
Gmina pracodawcy: Ożarów Mazowiecki
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Ożarów Mazowiecki
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0921415
Ulica pracodawcy: Poznańska
Numer budynku pracodawcy: 131A
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Warszawskiego Zachodniego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|941201
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|291
Data dodania oferty pracy: 27.07.2020
Oferta pracy ważna do: 04.08.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 27.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 14.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?3aef9796dc504a9b336244994f26eedc
Podobne oferty pracy
Prace przygotowawcze przy sporządzaniu posiłków, obsługa kelnerska.
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Krasnobród (lubelskie)
Pomoc w kuchni, mycie naczyń, kojenie warzyw i owoców.
Oberża "WILCZY GŁÓD" Józef Sala - 2015-11-26 - Krzyszkowice (małopolskie)
prace w kuchni zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Łosice (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem
Łukasz Narloch - 2018-09-07 - Gdynia (pomorskie)
Krojenie warzyw, krojenie mięsa, przygotowanie ciasta na pizze, sosów, mycie naczyń, sprzątanie stanowiska pracy. Około 160 godzin pracy miesięcznie, dyspozycyjność w godz.: 8:00-22:00. Proponowany okres wykonywania pracy: rok.
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Wrocław (dolnośląskie)
Przewóz towarów: węgla, materiałów budowlanych, obsługa ładowarki oraz podstawy WORD
Biuro Handlowe VICTORIA Alina Dąbrowicz - 2017-06-14 - Nowy Sącz (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2019-01-11 - Warszawa (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu najwyższej jakości produktów zgodnie ze standardami, utrzymywanie czystości w lokalu, przyjmowanie dostaw, współpraca z zespołem i wsparcie w realizacji celów lokalu. Godziny pracy - 10:00-19:00, również weekendy
kontakt przez PUP - 2019-06-14 - Warszawa (mazowieckie)
x
ZESPÓŁ SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY NR 4 W BIAŁYMSTOKU, PRZEDSZKOLE SAMORZĄDOWE NR 86 W BIAŁYMSTOKU - 2019-10-02 - Białystok (podlaskie)
- Obsługa przemysłowych zmywarek kapturowych, pomoc w przygotowywaniu półproduktów, sprzątanie i rozładowywanie dostaw.- Wynagrodzenie: 2200 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 7:00-22:00 + soboty, niedziele, święta lub praca na dwie zmiany w godzinach: 7:00-22:00 + soboty, niedziele, święta. Wymagane wykształcenie min. podstawowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 3 miesiące. Wymagane aktualna Książeczka sanepidu.
kontakt przez PUP - 2018-11-26 - Katowice (śląskie)
Pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Kozienice (mazowieckie)
Przestrzeganie zasad BHP i p. poż,zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętówprzygotowywanie warzyw i owoców – obieranie, krojenie wykonywanie różnego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharzaporcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnychutrzymanie porządku na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad sanitarnych w kuchni
Szkoła Podstawowa Nr 1 im. Mikołaja Kopernika - 2020-01-20 - Gubin (lubuskie)
Wykonywanie prac prostych związanych z przygotowywaniem posiłków. kontakt z pracodawcą (w godz. 8.00-16.00): osobisty do biura lub telefoniczny nr. 86 2166650
UBOJNIA ZWIERZĄT Robert Rytel - 2019-12-05 - Podgórze (podlaskie)
osoby Zarejestrowane z ustalonym II profilem pomocy
kontakt przez PUP - 2017-08-25 - Zabrze (śląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
pomic kucgarce w przygotowaniu posiłków, wydawanie posiłków, przyjmowanie zwrotów naczyń, mycie naczyń kuchennych
kontakt przez PUP - 2019-11-27 - Poniatowa (lubelskie)
- oferta pracy w ramach prac interwencyjnych; dotycząca obróbki warzyw, pomocy w przygotowaniu posiłków, prac porządkowych, wykształcenie minimum podstawowe
kontakt przez PUP - 2018-09-25 - Strzelin (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, sprzątanie, zmywanie.
KASZUBIANKA - 2017-04-18 - Jastarnia (pomorskie)
Utrzymywanie we właściwym stanie ilościowym i jakościowym środków i sprzętu służby żywnościowej znajdującego się w kuchni. Przygotowywanie posiłków właściwych pod względem smakowym, zdrowotnym i higienicznym. Sprawowanie nadzoru nad obróbką wstępną i cieplną przygotowywanych posiłków.Sprawdzanie zgodności z asygnatą kuchenną produktów pobranych z magazynu do kuchni (informowanie o rozbieżnościach Kierownika Kuchni i Stołówki).Sprawowanie nadzoru nad prawidłowym myciem i dezynfekcją pomieszczeń produkcyjnych i socjalnych kuchni i stołówki.
25 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W BIAŁYMSTOKU Grupa Zabezpieczenia Łomża - 2018-02-06 - Łomża (podlaskie)
pomoc w kuchni, praca w Dworze Biesiadnym w Rojewie
ADAM POL BEDNAREK KRYSTYNA - 2020-03-09 - Rojewo (kujawsko-pomorskie)
Pomoc przy pracach w kuchni hotelowej, przygotowanie posiłków, zmywanie naczyń.
kontakt przez PUP - 2019-11-04 - Żagań (lubuskie)
praca w zawodzie
TuLisMaNore Cafe IZABELA ZIMOSZ - 2018-01-24 - Ruda Śląska (śląskie)
zgodnie z programem stazu
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Bądzyn (mazowieckie)
Obróbka wstępna warzyw, pomoc kucharzowi w przygotowaniu potraw, zmywanie naczyń i dbanie o porządek w kuchni.
kontakt przez PUP - 2019-03-01 - Bogucin (lubelskie)
prace pomocnicze w kuchni, przygotowywanie półproduktów, obieranie warzyw i owoców
"Restauracje u Józefa" Józef Kalkowski - 2020-03-10 - Gdańsk (pomorskie)
pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, obróbka wstepna surowców, wykonywanie różnymi technikami i metodami potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów
kontakt przez PUP - 2019-04-02 - Chojna (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
Abramczuk Nikola Firma Cateringowa "u Kaczmarków" - 2018-07-31 - Grzędzice (zachodniopomorskie)
POMOC W PRZYGOTOWANIU I WYDAWANIU POSIŁKÓW POLSKO-UKRAIŃSKIEJ KUCHNIWYMAGANIA:ZNAJOMOŚĆ PRODUKTÓW KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ LEKARSKICH DO PRACY, 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE
kontakt przez PUP - 2018-05-16 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, utrzymanie porzadku
Biuro Usług Inwestycyjnych Bernadeta Siostrzonek Restauracja TRZY BRAMY - 2015-11-30 - Jaworzno (śląskie)
wg stanowiska
DOM WCZASOWY "ELA" - 2016-02-11 - Rabka-Zdrój (małopolskie)