POMOC KUCHENNA Borz臋cin Du偶y oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 1聽040 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie p贸艂 produkt贸w
Data publikacji: 2017-03-15
Lokalizacja: Borz臋cin Du偶y (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Borz臋cin Du偶y, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie p贸艂 produkt贸w
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽040 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: 20 godz./ tygodniowo
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Borz臋cin Du偶y
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: warszawski zachodni
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽040 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.05.2017
Data zako艅czenia pracy: 30.04.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋:
Powiatowy Urz膮d Pracy dla Powiatu Warszawskiego Zachodniego
Adres pracodawcy:
Pozna艅ska 131 A, 05-850 B艂onie, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: warszawski zachodni
Gmina pracodawcy: B艂onie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: B艂onie
Ulica pracodawcy: Pozna艅ska
Numer budynku pracodawcy: 131 A
Oferta zg艂oszona przez:
Powiatowy Urz膮d Pracy dla Powiatu Warszawskiego Zachodniego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_wykorzystanieOferty: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.03.2017
Oferta pracy wa偶na do: 05.04.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 17.03.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 15.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
w/z
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Bolk贸w (dolno艣l膮skie)
pomoc przy obs艂udze cateringu, przy przygotowywaniu i wydawaniu posi艂k贸w wydawanych w 偶ywieniu zbiorowym, rozwo偶enie cateringu
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2017-05-24 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
wg stanowiska pracy
SOLID SECURITY SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-08-13 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Programowanie, naprawa p艂yt g艂贸wnych. Praca na jedn膮 zmian臋 w godzinach 9-17. Na stanowisko mo偶e ubiega膰 si臋 osoba z orzeczonym stopniem niepe艂nosprawno艣ci.
CZECH MONIKA F.H.U.P "ADAM POL" - 2016-02-16 - Czechowice-Dziedzice (艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem - obs艂uga i naprawa urz膮dze艅 elektrycznych
Tioman Sp. z o. o. Sp. k. - 2017-07-31 - Ostaszewo (kujawsko-pomorskie)
Wst臋pna obr贸bka warzyw i owoc贸w, gotowanie potraw, utrzymanie porz膮dku na swoim stanowisku pracy
RESTAURACJA ANNA DE CROY JAROS艁AW DOMARADZKI - 2017-06-22 - S艂upsk (pomorskie)
Czynno艣ci zwi膮zane z prac膮 w kuchni
A&B CONSULTING ADAM BUKACZEWSKI - 2016-12-20 - Grudynia Wielka (opolskie)
Pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2017-06-23 - Radawa (podkarpackie)
pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w i da艅
KARCZMA SIELSKA ZAGRODA Anna Gilbas-Bronk i Pawe艂 Bronk S.C. - 2018-06-20 - Nowy Dw贸r Gda艅ski (pomorskie)
Obr贸bka warzyw, zmywanie zastawy sto艂owej i kuchennej, przygotowywanie sur贸wek, napoj贸w i jarzyn gotowanych
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Z膮bki (mazowieckie)
jw.
Maja Kujawa KEM - 2016-09-15 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-18 - Warszawa (mazowieckie)
Podstawowe prace pomocnicze w kuchni wg. programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Trzciana (ma艂opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie miejsca pracy przed rozpocz臋ciem wydawania posi艂k贸w, obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoc贸w na po藕niejsze potrawy, czyszczenie sprz臋tu kuchennego, sto艂贸w, pod艂贸g, mycie naczy艅,dbanie o 艂ad i porz膮dek na stanowisku pracy, zabezpieczanie produkt贸w przed zepsuciem.
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - 艁aszcz贸w (lubelskie)
PRACA PRZY LINII PRODUKCYJNEJ, ODLEWANIE FORM Z MASY POLIMEROBETONOWEJ, CZYSZCZENIE I PRZYGOTOTRWYWANIE FORM DO PRODUKCJI
Systemy i Technologie Sp. z o.o. - 2016-04-18 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
obs艂uga zmywaka, pomoc przy przygotowywaniu sur贸wek, posi艂k贸w, obr贸bka warzyw, utrzymanie porz膮dku w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie p贸艂produkt贸w, prace proste zwi膮zane z przygotowaniem posi艂k贸w
kontakt przez OHP - 2018-03-08 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
prace porz膮dkowe przy przygotowaniu p贸艂produkt贸w, przygotowanie da艅, prace porz膮dkowe
kontakt przez PUP - 2017-10-17 - K艂odzko (dolno艣l膮skie)
Pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-08-28 - S艂aw臋cin (podkarpackie)
Wg. harmonogramuFP
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - Tuczno (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-02-20 - Warszawa (mazowieckie)
Wymagana ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna. Mile widziane wykszta艂cenie gastronomiczne lub do艣wiadczenie w 偶ywieniu zbiorowym. Charakaterystyka pracy: pomoc w przygotowaniu posi艂k贸w oraz napoj贸w dla pacjent贸w, obr贸bka mi臋sa, warzyw, zmywanie naczy艅, utrzymanie czysto艣ci w miejscu pracy. Praca na terenie WSS nr 3 w Rybniku. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
IMPEL CATERING COMPANY SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2018-02-19 - Rybnik (艣l膮skie)
praca przy przygotowywaniu posi艂k贸w zimnych, ciep艂ych oraz przy obr贸bce surowc贸w;
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
pomoc w sporz膮dzaniu posi艂ku
Pizzeria Best & Restauracja Zdzis艂aw Pi膮tek - 2018-05-04 - August贸w (podlaskie)
Wykszta艂cenie: zawodowe, mile widziane gastronomiczne; min. 2 lata do艣wiadczenia w zawodzie, na kuchni, aktualna ksi膮偶eczka sanepidu; znajomo艣膰 procedury HACCP; znajomo艣膰 zasad obs艂ugi urz膮dze艅 i sprz臋tu kuchennego, znajomo艣膰 zasad pobierania i przechowywania pr贸bek posi艂k贸w, umiej臋tno艣膰 utrzymania porz膮dku sanitarno-higienicznego pomieszcze艅 kuchennych, sprz臋t贸w i urz膮dze艅 technicznych, obr贸bka wst臋pna warzyw, owoc贸w i innych art. spo偶ywczych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY - 2018-05-14 - Gliwice (艣l膮skie)
wg. stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Soko艂贸w Podlaski (mazowieckie)
DBA艁O艢膯 O CZYSTO艢膯 MIEJSCA PRACY, PRZYGOTOWANIE SK艁ADNIK脫W DO WITRYNY WARZYWNEJ, OBS艁UGA KASY FISKALNEJ;WYMAGANIA: WYKTA艁CENIE PODSTAWOWE, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 OBS艁UGI KASY FISKALNEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE
TURKISH KEBAB FAHRI ULUTA艦 - 2017-04-04 - Szczecin (zachodniopomorskie)
POMOC PRZY PRZYGOTOWYWANIU POSI艁K脫W ORAZ PRACE PORZ膭DKOWE;WYMAGANIA: WYKSZT艁CENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, AKTUALNA KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DO艢WIADCZENIA W GASTRONOMII
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Szczecin (zachodniopomorskie)