KUCHARZ 呕ywiec oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w
Data publikacji: 2018-06-25
Lokalizacja: 呕ywiec (艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: 呕ywiec, powiat: 偶ywiecki, woj: 艣l膮skieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: 呕ywiec
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 偶ywiecki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 10.07.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w 呕ywcu
Adres pracodawcy:
艁膮czna 28, 34-300 呕ywiec, powiat: 偶ywiecki, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: 偶ywiecki
Gmina pracodawcy: 呕ywiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: 呕ywiec
Ulica pracodawcy: 艁膮czna
Numer budynku pracodawcy: 28
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Karczma 偶ywiecka
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w 呕ywcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.06.2018
Oferta pracy wa偶na do: 31.07.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 25.06.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 25.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni ukrai艅skiej
Janusz-Park Sp. z o.o. - 2017-04-14 - 艁臋knica (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
PPU "Gal" - 2017-11-13 - Witaszewice (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw, racjonalne zarz膮dzanie sk艂adnikami, przestrzeganie przepis贸w BHP, pilnowanie porz膮dku, dbanie o 艣wie偶o艣膰 uzywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych.
KOMPLEKS RESTAURACYJNO-BANKIETOWY ANNA KOSTUR - 2017-02-15 - Bytom (艣l膮skie)
Przygotowywanie p贸艂produkt贸w i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dba艂o艣膰 o porz膮dek i czysto艣膰 w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Transport mi臋dzynarodowy towar贸w
WIKI TRANS Kamil Tokarz - 2016-07-25 - Bo偶y Dar (lubelskie)
Przygotowywanie da艅 zgodnie z jad艂ospisem oraz ich wydawanie. Utrzymywanieczysto艣ci i porz膮dku na stanowisku pracy w casie jej trwania i po jej zako艅czeniu.
Specjalny O艣rodek Szkolno-Wychowaczy - 2017-06-14 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Racot (wielkopolskie)
kontrola przygotowania poszczeg贸lnych stanowisk kuchni do pracykontrola jako艣ci towar贸w przyjmowanych podczas dostawnadz贸r nad jako艣ci膮 i estetyk膮 wydawanych potrawregularna pomoc na poszczeg贸lnych stanowiskach kuchniudzia艂 w odprawach kelnerskichzam贸wienia towaru wg potrzeb dnia nast臋pnegoweryfikacja brak贸w i nadwy偶ek w remanentach kuchniokresowa analiza podleg艂ego personelu i udzia艂 w procesie rekrutacji nowych pracownik贸wczynny udzia艂 w szkoleniu nowo przyj臋tego personelunadz贸r nad prawid艂ow膮 prac膮 sprz臋tu na kuchnitworzenie kart menu i udzia艂 w szkoleniach personelu przed ich wdro偶eniemtworzenie menu wg poszczeg贸lnych, indywidualnych potrzeb rezerwacyjnych lub kateringowychsta艂a wsp贸艂praca z Managerem G艂贸wnym Restauracji w zakresie jako艣ci towaru, cen i poprawnego funkcjono
POKOJE GO艢CINNE POCZTACAFFE - 2017-02-03 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸w, receptur, wydawanie posi艂k贸w, utrzymywanie porz膮dku
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Bia艂ka (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni arabskiej, znajomo艣膰 kultury i religii halal
kontakt przez PUP - 2017-02-27 - Rzesz贸w (podkarpackie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Sanok (podkarpackie)
Wymagany tytu艂 zawodowy kucharza, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiej臋tno艣膰 sporz膮dzania posi艂k贸w, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole. Mile widziane do艣wiadczenie na podobnym stanowisku. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortyment贸w diet, rozdzia艂 偶ywno艣ci na oddzia艂y szpitalne, dbanie o porz膮dek i 艂ad w miejscu pracy. Aplikacje zawieraj膮ce CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzaj膮ce kwalifikacje zawodowe oraz zgod臋 na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezb臋dnych do procesu rekrutacji mo偶na kierowa膰 poczt膮 elektorniczn膮 na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poni偶szej klauzuli: "Wyra偶am zgod臋 na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Pa艅stwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzib膮 w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezb臋dnych do procesu obecnej i przysz艂ych rekrutacji zgodnie z ustaw膮 z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAK艁AD OPIEKI ZDROWOTNEJ PA艃STWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2017-11-17 - Rybnik (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy, obs艂uga sprz臋t贸w gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
kucharz-sprzedawca
Bo偶ena Lachowicz GASTRO-SERVICE - 2017-09-14 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie da艅 wg. receptur, komponowanie da艅, gotowanie, sma偶enie pieczenie, wymagane do艣wiadczenie w zawodzie
HOTEL SPA Dr Irena Eris POLANICA ZDR脫J SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-11-16 - Polanica-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
produkcja pizzy oraz utrzymywanie stanowiska w nale偶ytym porz膮dku
Strefa Dobrego Smaku s.c. Piotr i Pawe艂 Jastrz膮b - 2017-01-25 - Stasz贸w (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowanie produkt贸w, wydawanie potraw, obs艂uga kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2017-08-16 - Bystre (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w
UMC CATERING SERVICES Restauracja Osetia - 2017-03-08 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-11-14 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
- przygotowywanie potraw, produkt贸w, p贸艂produkt贸w kulinarnych
kontakt przez PUP - 2018-01-17 - Tuczempy (podkarpackie)
Do g艂贸wnych obowi膮zk贸w osoby zatrudnionej na tym stanowisku b臋dzie nale偶a艂o:- umiej臋tno艣膰 pos艂ugiwania si臋 jad艂ospisem dziennym i asygnat膮 kuchenn膮,- w艂a艣ciwe dokonywanie obr贸bki wst臋pnej i zasadniczej produkt贸w 偶ywno艣ciowych,- jako艣ciowe i terminowe przyrz膮dzanie potraw zgodnie z jad艂ospisem i wskaz贸wkami kuchmistrza,- przyjmowanie artyku艂贸w spo偶ywczych do kuchni po ich dok艂adnym przewa偶eniu i sprawdzeniu terminu przydatno艣ci do spo偶ycia oraz wydawanie ich z magazynu przykuchennego na podstawie asygnaty kuchennej,- w艂a艣ciwe pobieranie pr贸bek 偶ywno艣ciowych oraz nadz贸r nad ich przechowywaniem wed艂ug obowi膮zuj膮cych przepis贸w,- kierowanie i wydawanie polece艅 personelowi sto艂贸wki przygotowuj膮cemu posi艂ki oraz zast臋powanie kuchmistrza w dniach jego nieobecno艣ci,- przestrzeganie porz膮dku dnia w sto艂贸wce oraz harmonogramu pobierania i wydawania posi艂k贸w,- 艣cis艂e przestrzeganie wymog贸w higieniczno-sanitarnych zgodnie z zasadami GMP i GHP oraz systemu HACCP.
Warmi艅sko-Mazurski Oddzia艂 Stra偶y Granicznej w K臋trzynie - 2016-08-18 - K臋trzyn (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni armie艅skiej i gruzi艅skiej na grillu typu manga艂
Pawe艂 D膮browski T&S CONSULTING - 2016-04-12 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
przygotowanie da艅 kuchni ukrai艅skiej (dania obiadowe, ciasta, desery).Utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy. Wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie da艅
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
samodzielne przygotowanie potraw, zarz膮dzanie pomoc膮 kuchenn膮, samodzielne podejmowanie decyzji. Wynagrodzenie 2100 z艂 bruto +premia uznaniowa.Kontakt tel.604 993 800
Wies艂aw Borowiak DOM WESELNY "SIKORKA" - 2018-08-01 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie surowc贸w do dalszej obr贸bki, samodzielne gotowanie potraw, dekorowanie i wydawanie gotowych da艅, sprz膮tanie kuchni
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
PRZYGOTOWANIE POSI艁K脫W, PIZZY
PAWE艁 KUD艁ACZ PPHU "NORDPOL" - 2016-06-21 - D臋bica (podkarpackie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, g艂贸wnie pizzy i makaron贸w, napoj贸w oraz deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych dost臋pnych w pizzerii
Katarzyna Ksieniewicz - 2017-08-09 - Zielona G贸ra (lubuskie)