KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Staszów oferta pracy Strefa Dobrego Smaku s.c. Piotr i Paweł Jastrząb
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: od 2 050 PLN
Zakres obowiązków: produkcja pizzy oraz utrzymywanie stanowiska w należytym porządku
Data publikacji: 2017-01-25
Lokalizacja: Staszów (świętokrzyskie)
Pracodawca: Strefa Dobrego Smaku s.c. Piotr i Paweł Jastrząb
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wschodnia 9, 28-200 Staszów, powiat: staszowski, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
produkcja pizzy oraz utrzymywanie stanowiska w należytym porządku
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 050 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Staszów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: staszowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Staszów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 050 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.01.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
Strefa Dobrego Smaku s.c. Piotr i Paweł Jastrząb
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Staszowie
Adres pracodawcy:
Wschodnia 9, 28-200 Staszów, powiat: staszowski, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
aktualna książeczka sanepidowska, dyspozycyjność, umiejętności w kontaktach między pracownikami
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : osób. po uprzednim komtakcie telef. 09:00- 18:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: staszowski
Gmina pracodawcy: Staszów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Staszów
Ulica pracodawcy: Wschodnia
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Staszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.01.2017
Oferta pracy ważna do: 28.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 25.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 25.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg. stanowiska
FHU Ratuszowa Robert Sitek - 2017-08-25 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
Zgodnie ze stanowiskiem,
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Łódź (łódzkie)
Przygotowyanie dań ciepłych dla Gości, przygotowywanie dań z A'la Karte
Malinowe Hotele Sp. z o.o. - 2018-07-12 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji i w ramach usług cateringowych, przygotowywanie potraw w zakresie kuchni ukraińskiej i polskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-30 - Koszalin (zachodniopomorskie)
sporządzanie i wydawanie posiłkówdbanie o porządek na kuchni
kontakt przez OHP - 2016-07-01 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowe i Usług Turystycznych"Róża Wiatrów" - 2016-12-15 - Sławno (zachodniopomorskie)
praca biurowa
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Małkinia Górna (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
GASTROMAX Przemysław Grochocki - 2016-01-05 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków.
PRO-MOT Sp. z o.o. - 2016-05-09 - Chojnice (pomorskie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy w jednym z punktów gastronomicznych: Katowice, Jaworzno, Zabrze oraz Sosnowiec.- Wynagrodzenie: 950 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 10:00-20:00. Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania, kręcenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Katowice (śląskie)
...
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Chojny (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw. Praca na umowę zlecenie (możliwość umowy o pracę) w godz. 6-18 w Kołobrzegu.
Anlech Anna Lechocka - 2017-06-27 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Zarządzanie kuchnią w restauracji
Wypoczynek i Rekreacja "Jeziorna Osada" Gnojewo nad Jeziorem Spółka Cywilna - 2018-03-09 - Gnojewo (pomorskie)
wg. programu
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Polańczyk (podkarpackie)
Prace w kuchni, przygotowywanie posiłków
Smażalnia Ryb "Mesa" Wielądek Jacek - 2018-06-25 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków według zasad i kultury kuchni orientalnej, nadzorowanie pracy obcojęzycznych młodszych kucharzy i przygotowywanie w języku hindi lub urdu zamówień oryginalnych przypraw
kontakt przez PUP - 2018-03-08 - Mszczonów (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
KARCZMA Halina Grąziewicz Węgorzewo - 2016-04-13 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
Wymagane: wykształcenie zasadnicze zawodowe, doświadczenie gastronomiczne. Tel.: 95 755 75 76/95 755 75 77/ 665 211 709 Joanna Tytus. Adres e-mail: ksiegowosc (at) woinskispa.pl
Woiński Dionizy Zakład Wyrobów i Prefabrykatów Betonowych - 2016-04-21 - Lubniewice (lubuskie)
przygotowywanie posiłków (Hawaii Pub)
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie posilków,sałatek,surówek
Bistro-Kawiarnia Pizzeria "Pepino" Beata Szczygieł - 2017-04-26 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
praca w "Restauracji Pod Orłem"
Restauracja POD ORŁEM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2016-04-28 - Tczew (pomorskie)
obsługa i doradztwo klienta, zatowarowanie działu,, kontrola eteykiet cenowych, zapobieganie powstawanie strat.
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Kraków (małopolskie)
Możliwość przyuczenia na stanowisku kucharza
DAM-KO Damian Koblański - 2018-03-21 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
gotowanie w barze, przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Świętoszów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa urządzeń kuchennych, dbanie o czystośc w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie i sprzątanie stanowiska pracy, obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie potraw wg receptury, sztuka dekorowania potraw, wydawanie potraw, zapoznanie się z organizacją przyjęć okolicznościowych
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Wygiełzów (małopolskie)
PRZYGOTOWANIE DAŃ I PODAWANIE, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI W MIEJSCU PRACY;WYMAGANIA: UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA, CHĘĆ DO PRACY, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN.6 MIESIĘCY DOŚWIADCZENIA;GODZINY PRACY: 08.00-20.00/DZIEŃ PRACY, DZIEŃ WOLNY
WIARUS ANNA FIEREK - 2016-02-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Wykształcenie kierunkowe lub praktyka w pracy na stanowisku kucharza; książeczka sanepidowska; chęć do podjęcia zatrudnienia; jedna zmiana w godz. 11-21, w weekendy 10-21; miejsce pracy: Rachowice
"GASTRONOMIK" PŁOWIEC RENATA - 2017-04-04 - Rachowice (śląskie)
- przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-07-11 - Węgierska Górka (śląskie)