KUCHARZ Polanica-Zdrój oferta pracy HOTEL SPA Dr Irena Eris POLANICA ZDRÓJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań wg. receptur, komponowanie dań, gotowanie, smażenie pieczenie, wymagane doświadczenie w zawodzie
Data publikacji: 2016-11-16
Lokalizacja: Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Pracodawca: HOTEL SPA Dr Irena Eris POLANICA ZDRÓJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Dębowa 19b, 57-320 Polanica-Zdrój, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie dań wg. receptur, komponowanie dań, gotowanie, smażenie pieczenie, wymagane doświadczenie w zawodzie
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Polanica-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłodzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Polanica-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.11.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
HOTEL SPA Dr Irena Eris POLANICA ZDRÓJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Adres pracodawcy:
Merliniego 5/3, 00-017 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Merliniego
Numer budynku pracodawcy: 5
Profil działalności pracodawcy:
5510ZHOTELE I PODOBNE OBIEKTY ZAKWATEROWANIADZIAŁALNOŚĆ PRZEWAŻAJĄCA5520ZOBIEKTY NOCLEGOWE TURYSTYCZNE I MIEJSCA KRÓTKOTRWAŁEGO ZAKWATEROWANIA5610ARESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE5629ZPOZOSTAŁA USŁUGOWA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA7911BDZIAŁALNOŚĆ POŚREDNIKÓW TURYSTYCZNYCH8622ZPRAKTYKA LEKARSKA SPECJALISTYCZNA8690ADZIAŁALNOŚĆ FIZJOTERAPEUTYCZNA9329ZPOZOSTAŁA DZIAŁALNOŚĆ ROZRYWKOWA I REKREACYJNA9602ZFRYZJERSTWO I POZOSTAŁE ZABIEGI KOSMETYCZNE9609ZPOZOSTAŁA DZIAŁALNOŚĆ USŁUGOWA, GDZIE INDZIEJ NIESKLASYFIKOWANA
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.11.2016
Oferta pracy ważna do: 31.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 16.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 16.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie posiłków, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez OHP - 2016-04-20 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
j.w.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2017-10-06 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
MIÓD MALINA Mariusz Żołądek - 2016-03-22 - Łuków (lubelskie)
Praca w kuchni - przygotowywanie posiłków. Praca w godzinach 12.00-20.00
P.P.H.U. "KONKRET" s.c. Aneta Licak, Paweł Licak - 2016-08-05 - Brzesko (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków wg karty dań.
Dariusz Handiuk - 2017-09-27 - Wielącza (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków
CATERING BRUŚ JAROSŁAW - 2016-02-05 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW I DAŃ ZGODNIE Z PRZYJĘTYMI STANDARDAMI; ZAPEWNIENIE WYSOKIEJJAKOŚCI USŁUG; WŁAŚCIWE I OPTYMALNE GOSPODAROWANIE TOWARAMI I INNYMI MATERIAŁAMIWYKORZYSTYWANYMI W RESTAURACJI; ZACHOWANIE STANDARDÓW W ZAKRESIE HACCP; ORGANIZOWANIEPRACY I NADZÓR NAD ZESPOŁEM; DBAŁOŚĆ O CZYSTOŚĆ I HIGIENĘ PRACY.Umowa zlecenie, 140h w miesiącu, średnio 35h w tygodniu
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o estetykę
WRO EU INVEST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIA SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-05-17 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Prowadzenie zajęć lekcyjnych z jezyka niemieckiego.
ZESPÓŁ SZKÓŁ NR 1 W LISKOWIE - 2017-08-18 - Lisków (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2016-07-25 - Trzebnica (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-04 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-30 - Legionowo (mazowieckie)
Mile widziane doświadczenie na ww. stanowisku, książeczka sanitarno-epidemiologiczna.
d/b GASTRO Restauracje-Catering Dorota Bernadzik - 2016-03-30 - Racibórz (śląskie)
przygotowywanie potraw
Szkoła Podstawowa nr 7 - 2017-08-24 - Czeladź (śląskie)
zgodny z charakterem stanowiska pracy tj. m.in. przygotowywanie posiłków zgodnie z zaleceniami bezpośredniego przełożonego na zmianie brygadzisty, sporządzenie posiłków zgodnie z normami żywienia oraz przestrzeganie przepisów i standardów kulinarnych, wydawanie posiłków, przestrzeganie godzin wydawania i ilości wydawanych posiłków, utrzymanie czystości w pomieszczeniach kuchni, zmywalni i jadalni, a także utrzymanie czystości maszyn, urządzeń oraz sprzętu kuchennego i naczyń stołowych
Dom Pomocy Społecznej "MAGNOLIA" w Głogowie - 2018-04-10 - Głogów (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiemII zmiany od godz. 10.00
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICĘ.
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Uniejów (łódzkie)
przygotowywanie prostych posiłków i produktów do degustacji - praca w Giebni w godznach 8:00 - 16:00
POLOMARKET SP. Z O. O. - 2016-10-25 - Giebnia (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, wykształcenie zawodowe,zawód kucharz,dobra organizacja pracy,mile widziane doświadczenie
Spółdzielnia Mleczarska LAZUR - 2016-01-19 - Nowe Skalmierzyce (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, UMIEJĘTNOŚĆ USTALENIA MENU, ZDOLNOŚĆ DO PRACY SAMODZIELNEJ ORAZ W ZESPOLE, PRZYGOTOWYWANIE IMPREZ OKOLICZNOŚCIOWYCH;WYMAGANIA: UMIEJĘTNOŚCI NA STANOWISKU KUCHARZ, SAMODZIELNOŚĆ, KREATYWNOŚĆ, STAŻ PRACY MIN. 2 LATA;KONTAKT Z PRACODAWCĄ: NA SPOTKANIA UMAWIAĆ SIĘ TEL 509220220 LUB C.V NA MAIL pasibrzuch.szczecin (at) vp.pl
FIRMA HANDLOWA BAJA S.C. JANUSZ LAZAR, LILIANA LAZAR - 2017-08-09 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłów
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
przyjmowanie dostaw, wysyłka towaru, wydawanie towaru dla produkcji na podstawień zleceń, kontrola ilościowa i jakościowa produktów, administrowanie wykonywanych zleceń w systemie komputerowym, prace związane z utrzymaniem porządku; gotowość do pracy w systemie dwuzmianowym; godziny pracy: 6.00- 22.00
"Profil" Krystyna i Paweł Kosowicz Sp. Jawna - 2017-09-13 - Słupsk (pomorskie)
kucharz (kuchnia włoska)
Piccola Italia Emanuele Memmola - 2016-08-11 - Mielec (podkarpackie)
Gotowanie, przygotowywanie posiłków, przekąsek, pieczenie
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Chorzele (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków kuchni międzynarodowej (ukraińskiej, rosyjskiej, włoskiej), praca co drugi dzień w godz. 11.00-23.00
RISTORANTE&PIZZERIA ESPRESSO SWACHA MONIKA - 2017-12-10 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Wykształcenie: brak wymagań; Doświadczenie w obsłudze dużych przyjęć oraz gości restauracyjnych, dania z karty, przygotowywanie dań na najwyższym poziomie kulinarnym, pod względem smaku i estetyki podania, przestrzeganie norm i standardów produkcji, znajomość kuchni polskiej, w tym doświadczenie w przygotowywaniu dań z dziczyzny, wysoka kultura osobista i higiena pracy, zaangażowanie i sumienność, doświadczenie w cukiernictwie będzie dodatkowym atutem; praca w profesjonalnie wyposażonej kuchni, możliwość pracy w trybie zmianowym; miejsce pracy: Dom Weselny Leśna Perła w Rudzińcu;
HENRYK BUCHTA P.P.H.U. HURT-DETAL ART. SPOŻYWCZYMI I PRZEMYSŁOWYMI - 2018-04-18 - Rudziniec (śląskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW, NADZÓR NAD JAKOŚCIĄ ZAMÓWIONEJ ŻYWNOŚCI, ESTETYCZNE PODAWANIE POTRAW, DOPILNOWANIE PORZĄDKU I PRZESTRZEGANIE ZASAD HIGIENY, DBANIE O SPRZĘT.
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Grębenice (łódzkie)