KUCHARZ Zagórze oferta pracy GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 3 000 - 4 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i posiłków do restaurcji i cateringi, dbanie o stanowisko pracy.
Data publikacji: 2018-07-18
Lokalizacja: Zagórze (mazowieckie)
Pracodawca: GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:05-079 Zagórze 3, powiat: miński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań i posiłków do restaurcji i cateringi, dbanie o stanowisko pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 3 000 - 4 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zagórze
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: miński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Halinów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 3 000 - 4 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.07.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Umiejetność gotowania.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mińsku Mazowieckim
Adres pracodawcy:
05-079 Zagórze 3, powiat: miński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Godziny : 10-18
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: miński
Gmina pracodawcy: Halinów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zagórze
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mińsku Mazowieckim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 18.07.2018
Data dodania oferty pracy: 17.07.2018
Oferta pracy ważna do: 16.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 17.07.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 17.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, półproduktów, zup, deserów, napojów, prace porządkowe
FIRMA HANDLOWO-GASTRONOMICZNA "MANEKIN" Radosław Kozak - 2016-02-24 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
wg stanowiska
PPHU "KACPEREK" Mariusz Zalewski - 2018-02-28 - Gwda Wielka (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-05-09 - Kietrz (opolskie)
sprawowanie opieki nad osobami w stanie nietrzeźwym, udzielanie osobom nietrzeźwym świadczeń higieniczno-sanitarnych, stała kontrola sal w których przebywają osoby nietrzeźwe, prowadzenie dokumentacji, obsługa komputera, przyjmowanie depozytów pieniężnych i rzeczowych oraz wpłat gotówkowychGodziny pracy: od 7.30 do 19.30; od 19.30 do 7.30
Miejski Zespół Profilaktyki i Terapii Uzależnień - 2018-07-05 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
obsługa klientów, kontakt z nimi, analiza rynku, także w Chinach, zamawianie towarów i składanie raportów w języku chińskim, kontakt z chińskim Zarządem, zastępowanie innych pracowników, inne prace zlecone
kontakt przez PUP - 2017-06-13 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw
POD BASZTĄ MATEUSZ CHOŁODY - 2015-12-29 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
przygotowywanie dań kuchni orientalnej ( arabskiej, indyjskiej, bengalskiej), obróbka mięsa, warzyw i owoców, opracowanie karty menu, tworzenie list zaopatrzeniowych, tradycyjne dekorowanie i serwowanie dań, dbanie o czystość w miejscu pracy,
DHAKA KEBAB Sp. z o.o. - 2018-08-30 - Zambrów (podlaskie)
przygotowywanie posiłków
CELBYT Spółka z o.o. w Ostrołęce - 2016-03-23 - Ostrołęka (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
BIESZCZADZKA OSTOJA ZDZISŁAW PIETRYKA HOSZÓW - 2016-03-29 - Hoszów (podkarpackie)
Samodzielny kucharzPraca w Hotelu Polskim
Hotel Polski Sp. z o.o. - 2018-06-22 - Mielec (podkarpackie)
wykonywanie usług fryzjerskie
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Chrzanów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Sanok (podkarpackie)
praca na stanowisku kucharza i stołówce KPW,przygotowywanie i wydawanie posiłków
Komenda Portu Wojennego - 2016-12-29 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie drewna do obróbki, obsługa narzędzi stolarskich i pilarskich składanie mebli, naprawa mebli, montaż mebli
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Złotów (wielkopolskie)
obsługa pieca
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
- Przygotowanie dań na bazie półproduktów.- Praca w "BURGER KING" w GALERII KATOWICKIEJ lub w "BURGER KING" w SILESIA CITY CENTER. Pracodawca zapewnia posiłek pracowniczy.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto + ekwiwalent 0,70 zł/netto do każdej przepracowanej godziny + miesięczne premie motywacyjne. Na początek praca na umowę o pracę na okres próbny 1 miesiąc. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Istnieje możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 8:30-22:30 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymaganie wykształcenie min. podstawowe. Doświadczenie zawodowe NIE jest wymagane -> pracodawca zapewnia przyuczenie. Mile widziane wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna).- Giełda Pracy - Spotkanie z Pracodawcą: 23.11.2017 godz. 8:00 - PUP KATOWICE, ul. Pośpiecha 14 - Sala Pracodawców (Piętro I) / ---> NA SPOTKANIE KONIECZNIE NALEŻY ZABRAĆ -CV- !!!!
"AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - KFC, STARBAGS, PIZZA HUT, BURGER KING - 2017-09-28 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej.
Firma Trzy Stawy Mariola Podkowiak - 2016-10-11 - Kłodawa (pomorskie)
obsługa gości pensjonatu, przygotowywanie stolików
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Dwernik (podkarpackie)
-Praca w Restauracji w Tczewie, -Wynagrodzenie do ustalenia,-Kontakt telefoniczny 601-66-39-00. E-mail: arni_tczew (at) poczta.onet.pl
S.W.M. PUSTKOWSCY- "ARNI" SPÓŁKA JAWNA - 2016-04-08 - Tczew (pomorskie)
Produkcja pizzy od podstaw do wypiekuw piecu. Przyrządzanie dań obiadowych, fast-food, sałatek.
kontakt przez PUP - 2017-09-25 - Subkowy (pomorskie)
Spawanie w metodzie 135/136
TechRent Sp. z o.o. - 2017-02-01 - Płock (mazowieckie)
tel. 77 466 18 77, 77 466 13 64
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE JACEK MORAWIEC - 2016-01-07 - Krapkowice (opolskie)
przygotowywanie posiłków
Pulpecik Katarzyna Iwaniuk- Fabiszewska - 2017-01-04 - Sokole (podlaskie)
przygotowywanie potraw
PORAJ Marcin Pęski - 2018-04-03 - Poraj (pomorskie)
Przygotowywanie półproduktów do potrawe,prace porządkowe na zapleczu kuchni.
KRZYSZTOF KASPRZYK 1)KRZYSZTOF KASPRZYK 2)LOFTHOUSE S.C. - 2018-08-22 - Karpacz (dolnośląskie)
kucharz
"MDM" Sp. z o.o. - 2017-05-04 - Dzierzgoń (pomorskie)
przygotowywanie potraw, wybór naczyń do podawania dań, nadzór nad jakością żywności, przestrzeganie przepisów BHP, ustalanie menu dań
kontakt przez PUP - 2017-12-12 - Świętochłowice (śląskie)
Pomoc przy montażu konstrukcji budowlanych: bram aluminowych i stalowych, okien, drzwi.
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Łódź (łódzkie)