KUCHARZ Świętochłowice oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, wybór naczyń do podawania dań, nadzór nad jakością żywności, przestrzeganie przepisów BHP, ustalanie menu dań
Data publikacji: 2017-12-12
Lokalizacja: Świętochłowice (śląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Świętochłowice, powiat: m. Świętochłowice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw, wybór naczyń do podawania dań, nadzór nad jakością żywności, przestrzeganie przepisów BHP, ustalanie menu dań
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świętochłowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Świętochłowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.12.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: z
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świętochłowicach
Adres pracodawcy:
Plebiscytowa 3/7, 41-600 Świętochłowice, powiat: m. Świętochłowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Świętochłowice
Gmina pracodawcy: Świętochłowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świętochłowice
Ulica pracodawcy: Plebiscytowa
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świętochłowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 12.12.2017
Data dodania oferty pracy: 12.12.2017
Oferta pracy ważna do: 12.01.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 12.12.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 12.12.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie i serwowanie dan, przygotowanie i serwowanie dań bankietowych, wdrążanie i przestrzeganie HACC, tworzenie nowej oferty gastronomicznej.około 168 h pracy w miesiącu Dyspozycyjność wg potrzebPrzewidywany czas pracy : 3 lata sala G
Grupa Hotelarsko-Gastronomiczna sp. zo.o. spółka komandytowa - 2018-04-17 - Kąty Wrocławskie (dolnośląskie)
1. Przygotowywanie i wydawanie posiłków zgodnie z obowiązującymi przepisami i normami żywnościowymi.2. Prowadzenie magazynu.3. Zamawianie towaru, ewidencja faktur i dowodów magazynowych.4. Prowadzenie ewidencji żywności.5. Przygotowywanie miesięcznych sprawozdań.
kontakt przez OHP - 2016-09-19 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowanie posiłków dla gości hotelowych, pomoc w innych pracach. Praca od poniedziałku do niedzieli w równoważnym systemie czasu pracy w Szczyrku - Hotel "ELBRUS" (grafik do ustalenia).
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Szczyrk (śląskie)
profesjonalna obsługa gości w restauracji; podawanie posiłków; rozliczanie gotówkowe i bezgotówkowe, nakrywanie stołów restauracyjnych oraz bieżące przygotowywanie sal do ewentualnych przyjęć okolicznościowych
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, ZNAJOMOŚĆ KARTY DAŃ, RACJONALNE ZARZĄDZANIE SUROWCAMI, PILNOWANIE PORZĄDKU I PRZESTRZEGANIE ZASAD HIGIENY, ZNAJOMOŚĆ ZASAD DOTYCZĄCYCH ŻYWIENIAPraca na czas określony: 2 LATA Z MOŻLIWOŚCIĄ PRZEDŁUŻENIA
PHPT LECH TADEUSZ POLCHEMIA - 2018-07-04 - Skrzyszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków
PŁUCIENNICZAK PIOTR MAŁA GASTRONOMIA "PIZZERIA POD PAPUGAMI" - 2017-11-28 - Turek (wielkopolskie)
Kucharz: praca przy przygotowywaniu posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Kraków (małopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Radom (mazowieckie)
- Przygotowywanie posiłków dietetycznych. Utrzymanie czystości na stanowisku po zakończonej pracy. - Wynagrodzenie: 12 zł/brutto/godzina. Praca na umowę zlecenie na okres 1-3 miesięcy, z możliwością przedłużenia umowy na kolejne miesiące.- Zlecenie do wykonania w godzinach: 8:00-16:00 + soboty i niedziele. Kontakt wstępnie telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 505-544-335) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Rolna 43, 40-555 Katowice). Kontakt wstępnie telefoniczny (8:00-16:00) (Tel. 505-544-335) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Rolna 43, 40-555 Katowice).
FIT-FOOD' S ANNA SZCZOTKA - 2016-06-09 - Katowice (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Warszawa (mazowieckie)
.
RESTAURACJA ISKRA REGINA ISKRA - 2018-04-09 - Jemielnica (opolskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości.Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu, również w weekendy.
Centrum Rehabilitacji Rolników KRUS "NIWA" w Kołobrzegu - 2016-06-10 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
P.H.U. Wiśniccy S.C. B. Wiśnicka i R. Wiśnicki - 2016-12-12 - Sierskowola (lubelskie)
kucharz kuchni tureckiej i kurdyjskiejpraca na umowe na czas nieokreslony, praca na dwie zmianyoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-08-08 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Przygotowanie posiłków.Obsługa gosci restauracji.
GRUPA ŁAPAJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-11-17 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań ciepłych i zimnych dla gości hotelowychi grup konferensyjnych.
kontakt przez PUP - 2017-10-20 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej i wydawanie obiadów (9-17).
Maciej Konieczny Jadłodajnia - 2018-08-08 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań.
Dariusz Handiuk - 2015-12-01 - Wielącza (lubelskie)
2 zmiany 10-18 / 18-24 Kucharz- przygot.posiłków , obiady, imprezy okolicznościoweKierowca- rozwożenie posiłkówSprzedawca - przygotowywanie i sprzedaz posiłków--------------------------------------------------------Wynagrodzenie do negocjacji
CUKIERNICTWO MAŁA GASTRONOMIA GOSPA-EJO- M. URBAŃSKA - 2016-03-02 - Września (wielkopolskie)
Wykształcenie: wyższe kierunkowe; prawo jazdy kat.B; prowadzenie spraw BHP w firmach; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
BIURO USŁUG KOMPLEKSOWYCH BHP I P.POŻ. ADAM ZIOBER - 2017-07-27 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków na stołówce szkolnej
Zespół Szkół Zawodowych i Placówek w Krościenku n/D - 2016-03-10 - Krościenko nad Dunajcem (małopolskie)
praca w systemie 2/2 w godzinach 9:00-21:00, praca również w weekendy , praca w kuchni ,znajomość kuchni polskiej i zasad HCPP
Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. zo.o Spółka Komandytowa - 2016-05-13 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Lublin (lubelskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Sejny (podlaskie)
-
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków (CV na adres e-mail:recepcja (at) paszkowka.pl)
Pałac w Paszkówce Sp. z o.o. - 2015-12-01 - Paszkówka (małopolskie)
praca na frezarce konwencjonalnej
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe HARD Sp.J. Jacek Frymar, Janusz Kaszuba - 2018-07-18 - Katowice (śląskie)
praca w pizzerii i restauracji PIRI PIRI
JACIOW DAWID Pizzeria & Restauracja Długa 2 - 2017-07-07 - Godów (śląskie)
Sporządzanie potraw wg obowiązkowych zasad technologii i przepisów kulinarnych, sprawdzanie jakości produktów powierzonych do produkcji, wydawanie posiłków na oddziały, dbanie o właściwą eksploatację sprzętu i urządzeń, dbanie o stanowisko pracy, przestrzeganie zasad BHP i dobrej praktyki produkcji oraz dobrej praktyki higienicznej.
Szpital Wojewódzki im. Jana Pawła II w Bełchatowie - 2018-04-27 - Bełchatów (łódzkie)