KUCHARZ Zagórze oferta pracy GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań i posiłków na cateringi, dbanie o stanowisko pracy.
Data publikacji: 2018-06-12
Lokalizacja: Zagórze (mazowieckie)
Pracodawca: GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:05-079 Zagórze 3, powiat: miński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań i posiłków na cateringi, dbanie o stanowisko pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zagórze
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: miński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Halinów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.06.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mińsku Mazowieckim
Adres pracodawcy:
05-079 Zagórze 3, powiat: miński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: miński
Gmina pracodawcy: Halinów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zagórze
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mińsku Mazowieckim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.06.2018
Oferta pracy ważna do: 11.07.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 12.06.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 12.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie potraw w małej restauracyjce (bar) przy wypożyczalni, kasowanie należności, prace porządkowe
Bootshaus am Leineweber - 2017-01-27 - Niemcy (Niemcy)
KUCHARZ - przygotowywanie oraz podawanie posiłków według przepisów oraz zgodnie ze sztuką kilinarną
kontakt przez PUP - 2017-10-16 - Nowa Sól (lubuskie)
gotowanie zup i drugich adań, wyroby garmażeryjne, przekąski
HOTEL "TUKAN " Piotr Oleszczak - 2018-03-05 - Poniatowa (lubelskie)
Praca jako kucharz w godz. 7:00-15:00.Kontakt z pracodawcą e-mail: biuro (at) bgcatering.pl.
B&G Catering Marcin Budzisz, Magdalena Budzisz s.c. - 2016-06-24 - Wrocław (dolnośląskie)
Kucharzstaż w godz. 6-14, 11-19
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
Restauracja ANIS Magdalena Torbus- Flasza - 2018-01-29 - Wałcz (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, podawanie, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Łęczyca (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni hotelowej - lepienie pierogów, przygotowanie bigosu, pieczenie ciast. Kuchnia zdrowa, domowa. Praca na gotowych recepturach.
Firma PROTEA Niechajczyk Sp. Jawna - 2016-08-22 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Cięcie i polerowanie kamienia
Elementy Budowlane Frysztak Spółka z o.o. - 2018-05-14 - Frysztak (podkarpackie)
Przygotowywanie dań obiadowych; ustalanie menu; obsługa urządzeń kuchennych
Motel "Za Miedzą" s.c. M.J., T.J., L.J. - 2016-09-20 - Chojęcin-Szum (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań.
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
1) Przygotowanie dań z menu restauracji, 2) Utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych. Równoważny czas pracy - miesięcznie 160 godzin.
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Bar Mleczny Jak u Mamy - 2017-11-20 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
dobór opraw okularowych, sprzedaż, naprawa itp.
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
jw.
LIM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, SP. KOMANDYTOWA - 2018-03-20 - Warszawa (mazowieckie)
Zarządzanie kuchnią w restauracji
Wypoczynek i Rekreacja "Jeziorna Osada" Gnojewo nad Jeziorem Spółka Cywilna - 2018-03-09 - Gnojewo (pomorskie)
Gotowanie posiłków, przygotowywanie pizzy. Praca w godz. 11-21 w systemie równowaznym w Kołobrzegu.
VADEMECUM Renata Mróz - 2015-11-25 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowanie, sprzedaż kebabów
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Żyrardów (mazowieckie)
przygotowanie potraw na zamówienie klienta
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Zduńska Wola (łódzkie)
zgodnie z umowaALK.IRP.7146.101/14 (EFS)
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Świdnica (dolnośląskie)
Praca na kuchni w charakterze kucharza zmianowego, przyrządzanie dań wg. receptur, wydawanie dań
PATRYCJA I ARTUR BIERNACCY SPÓŁKA JAWNA - 2018-02-12 - Większyce (opolskie)
Kucharz
FIRMA WIELOBRANŻOWA "MW" MARGOTA WIŚNIEWSKA - 2016-02-23 - Dzwonowo (zachodniopomorskie)
- mechanik
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Krosno (podkarpackie)
Obsługa ekstrudera, ustwwianie i kontrola parametrów procesu produkcyjnego.
COROPLAST SP. Z O.O. - 2016-09-15 - Strzelce Opolskie (opolskie)
praca przy produkcji konserw mięsnych
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWO USŁUGOWE "FENETRA" BOGUSŁAW I MAREK KOZUBAL SPÓŁKA JAWNA - 2017-09-21 - Mrowla (podkarpackie)
obróbka wstępna warzyw i owoców, dbanie o czystośc stanowiska pracy, metody układania jadłospisów, dobór surowców
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Cieszyn (śląskie)
Praca przy wykonywaniu nawierzchni bitumicznych, prowadzenie robót przy budowie dróg i mostów, nadzór nad podległymi pracownikami.
Przedsiębiorstwo Budowy Dróg i Mostów Sp. z o.o. - 2017-07-06 - Rozdroże (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań,a
ART-DECOR Małgorzata Rokita - 2017-06-07 - Opole (opolskie)
j.w
Szpital Bielański im. ks.J.Popiełuszki SPZOZ - 2016-02-23 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI AZJATYCKIEJWYMAGANIAWYKSZTAŁĆENIEZAWODOWE, STAZ PRACY W ZAWODZIE MIN. 1 ROK, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIADAŃ KUCHNI AZJATYCKIEJ
BARTOSZ MARCINIAK MAR-GOS - 2016-07-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)