KUCHARZ Wodzisław Śląski oferta pracy Michalski Wojciech Firma Gastronomiczno - Handlowa AS
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków, pizzy, dań obiadowych, utrzymanie czystośći w miejscu pracy, pomoc przy, obróbce wstępnej.
Data publikacji: 2018-04-24
Lokalizacja: Wodzisław Śląski (śląskie)
Pracodawca: Michalski Wojciech Firma Gastronomiczno - Handlowa AS
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 13, 44-300 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków, pizzy, dań obiadowych, utrzymanie czystośći w miejscu pracy, pomoc przy, obróbce wstępnej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wodzisław Śląski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wodzisławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wodzisław Śląski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.04.2018
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane doświadczenie
Nazwa pracodawcy:
Michalski Wojciech Firma Gastronomiczno - Handlowa AS
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Adres pracodawcy:
Rynek 13, 44-300 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: wodzisławski
Gmina pracodawcy: Wodzisław Śląski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wodzisław Śląski
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 13
Profil działalności pracodawcy: gastronomia - Restauracja 7 dni
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 24.04.2018
Data dodania oferty pracy: 23.04.2018
Oferta pracy ważna do: 23.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 23.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 23.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie i sprzedaż ciepłych dań
kontakt przez PUP - 2018-04-30 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Praca polegająca na przygotowywaniu dań obiadowych.
"GASTRO EWEL" Ewelina Śliwka - 2016-03-24 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni azjatyckiej i wietnamskiej, organizacja pracy w kuchni i restauracji, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Piaseczno (mazowieckie)
prace w kuchni, przygotowanie posiłków dla konsumentów, utrzymanie porządku na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2016-08-04 - Osówka (wielkopolskie)
Samodzielne zarządzanie pozycją w kuchni, przygotowywanie dań kuchni międzynarodowej typowych dla danego kraju, odpowiedzialność za sprawne funkcjonowanie kuchni, praca w zgodzie z przepisami higieny i standardami jakości. Wdrażanie do pracy praktykantów i nowych pracowników.
kontakt przez OHP - 2018-05-10 - Niemcy (Niemcy)
gotowanie na kuchni w gimnazjum plus zlecone usługi
GASTRO IRENA DZWONNIK - 2016-10-07 - Wola Krzysztoporska (łódzkie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2018-08-01 - Tuszyn (łódzkie)
Obsługa kasy fiskalnej i terminala płatniczego, obsługa stanowiska mięso i wędliny , zarządzanie towarem, dbanie o czystość, prawidłowa obsługa klienta zgodnie z zasadami firmy.
DINO POLSKA SA - 2016-06-20 - Potworów (mazowieckie)
Zgodnie z umową.
kontakt przez PUP - 2017-03-31 - Ropczyce (podkarpackie)
wg stanowiska
ZESPÓŁ PLACÓWEK CARITAS W PROSZOWICACH - 2016-04-22 - Proszowice (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
ANNA FRYGIEL "ANIA" - 2016-10-11 - Słubice (lubuskie)
przygotowywanie potraw porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych przygotowywanie menu
P.H.U. ALPOL S.C. - 2018-05-17 - Rochna (łódzkie)
wg. stanowiska
PIZZA PARK SPÓŁKA CYWILNA EDYTA STYPUŁKOWSKA, MAREK STYPUŁKOWSKI - 2016-02-23 - Łapy (podlaskie)
Praca w restauracji, przygotowanie posiłków według receptury, dbałość o estetykę i odpowiedni smak przyrządzonych posiłków, racjonalne gospodarowanie produktem i jego efektywne wykorzystanie, obsługa gości hotelowych, imprez okolicznościowych, umiejętność pracy w zespole, dobra organizacja pracy. Godz. pracy 13-21. Kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 7-15.
ARMO Sp. z o.o. - 2017-05-26 - Zajączkowo (pomorskie)
wiedza na temat kuchni bengalskiej, gotowanie i podawanie jedzenia
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Radomsko (łódzkie)
Wykształcenie minimum zawodowe, minimum 3 letni staż pracy, znajomość kuchni, pasja do gotowania. Przygotowywanie posiłków pod zamówienie klienta, obsługa imprez. Kontakt osobisty z pracodawcą.
RESTAURACJA SZYKOWNA USŁUGI CATERINGOWE KATARZYNA PRUS - 2017-06-20 - Radlin (śląskie)
-
Kaszubskie Centrum Sportowo - Rekreacyjne Sp. z o.o. - 2017-09-18 - Kościerzyna (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni nepalskiej
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Legionowo (mazowieckie)
PPRACA JAKO KUCHARZ W RESTAURACJI
RESTAURACJA "POLKOWICKA" DAWID KOSTERA - 2017-10-04 - Polkowice (dolnośląskie)
Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - różnych asortymentów potraw.
"VHB INVESTMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-25 - Studzianki (łódzkie)
zabiegi pielęgnacyjne ciała
UZDROWISKO WIENIEC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-12-28 - Wieniec-Zdrój (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w żłobku "Bajkowy Żłobek" w Nowym Marcinkowie.
Niepubliczne Przedszkole Jacek i Agatka K. Kotecka - 2018-01-17 - Nowe Marcinkowo (warmińsko-mazurskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie i przygotowywanie potraw; ustalanie menu; wydawanie dań
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Polit Agnieszka PIZZERIA"MARIANOS" - 2016-03-22 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Oferta stażu w ramach programu POWER dla osób bezrobotnych do 29 roku życia.
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Nowy Sącz (małopolskie)
przyjmowanie towaru, jego wykładanie oraz rozkładanie na półkach
"TJT" Żak i Spółka Sp. Jawna - 2016-03-04 - Sosnowiec (śląskie)
Opieka nad chorym
kontakt przez PUP - 2018-02-16 - Łańcut (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw i dań, napojów , ekspozycja potraw, dań, napojów
"DEPORIUM INC." SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-09 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
• sporządzanie posiłków o wysokiej jakości zgodnie z zaplanowanym jadłospisem, • porcjowanie i wydawanie za pokwitowaniem posiłków, • przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno-sanitarnych,• dbanie o najwyższą jakość, smak posiłków i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach,• oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi i sprzętem,• utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad higieniczno-sanitarnych , BHP i ppoż. oraz dyscypliny pracy,• nadzorowanie pracy pomocy kuchennych,• prowadzenie pomiarów, raportów, zapisów.Wymagania: wykształcenie średnie zawodowe, znajomość utensylii kuchennych, doświadczenie w branży gastronomicznej, dyplom- kucharzUmowa na 3 miesiące z możliwością przedłużenia
ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM ONKOLOGII - 2018-07-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)