KUCHARZ W KUCHNI CATERINGOWEJ - TRADYCYJNA KUCHNIA POLSKA K/M Warszawa oferta pracy Agencja Słuzby Społecznej Kościelak Spółka Jawna
Stanowisko: KUCHARZ W KUCHNI CATERINGOWEJ - TRADYCYJNA KUCHNIA POLSKA K/M
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: jw.
Data publikacji: 2017-09-04
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: Agencja Słuzby Społecznej Kościelak Spółka Jawna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kwiatowa 7A, 02-579 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ W KUCHNI CATERINGOWEJ - TRADYCYJNA KUCHNIA POLSKA K/M
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: M.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: szef kuchni (kuchmistrz)
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.08.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Szef kuchni (kuchmistrz) (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Zasady HACCP
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
Książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, kierunek: kucharz, dwa lata doświadczenia zawodowego, umiejętności: zasady HACCP, mile widziana książeczka sanepidu, obowiązki: organizacja pracy kucharzy, dopilnowanie terminowej produkcji posiłków (obiady, śniadania, kolacje), tworzenie raportów żywieniowych, zgłaszanie zapotrzebowania na produkty, inne, praca jednozmianowa, w godzinach 6-14. Zgłoszenie: tel. 601 306 191 assofertypracy (at) gmail.com
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
Agencja Słuzby Społecznej Kościelak Spółka Jawna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Kwiatowa 7A, 02-579 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Kwiatowa
Numer budynku pracodawcy: 7A
Profil działalności pracodawcy: opieka socjalna
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: szef kuchni (kuchmistrz)
Data dodania oferty pracy: 04.09.2017
Oferta pracy ważna do: 30.09.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 04.09.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 04.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Chorzów (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE POSIŁKÓW KLIENTOM
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Szówsko (podkarpackie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy w jednym z punktów gastronomicznych: Katowice, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec oraz Kraków.- Wynagrodzenie: 1000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 10:00-20:00 lub 9:00-21:00 (Punkt w Katowicach). Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania, kręcenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Katowice (śląskie)
wedlug zakresu obowiazków
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Tłuszcz (mazowieckie)
transport międzynarodowy: Skandynawia i kraje nadbałtyckie
Transport Towarów Andrzej Krupa - 2017-07-04 - Ostrołęka (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie min. zasadnicze zawodowe, wymagana znajomość tradycyjnych receptur kuchni tajwańskiej, przygotowywanie potraw kuchni tajwańskiej, min. 2 letnie doświadczenie w kuchni tajwańskiej.
kontakt przez PUP - 2015-12-18 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
Zajazd "FLIS" Tadeusz Banach - 2016-06-27 - Dworek (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Więcbork (kujawsko-pomorskie)
dowóz gazu do klienta oraz montaż butli do urządzenia
Zakład Gazownictwa Bezprzewodowego KRIS-GAZ Jan Urbaniak - 2016-09-29 - Zduńska Wola (łódzkie)
zapoznanie się z maszynami i urządzeniami w zakładzie, wdrażanie stażysty do pracy na prasie mimośrodowej, tłoczenie drobnych elementów metalowych, czyszczenie i gratowanie detali, montaż elementów w gotowy wyrób.
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Jaworek (mazowieckie)
Kontroler jakości
"DALIAN TALENT POLAND" Sp. z o. o. - 2016-09-08 - Żabno (małopolskie)
przygotowywanie obiadów
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Kluczbork (opolskie)
Kucharz
K.F.D. ARCHITEKT SPÓŁKA JAWNA - 2018-03-29 - Polańczyk (podkarpackie)
Przygotowywanie 3 posiłków ( śniadanie , obiad, podwieczorek) dla ok 170 dzieci w wieku od 1-6 roku życia. Prowadzenie dokumentacji niezbędnej na danym stanowsisku. Oferta przeznaczona również dla osób z orzeczeniem niepełnosprawności
Żłobek A KUKU! Przedszkole ABC Ewa Stec-Dobrzyńska - 2016-10-21 - Tychy (śląskie)
obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, wykładanie towaru, przyjmowanie dostaw towaru
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Jaworzno (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Warszawa (mazowieckie)
KUCHARZ W RESTAURACJI
Zespół Pałacowo-Parkowy imieniem Jana Witkowskiego Magdalena Witkowska - 2017-07-24 - Bądzów (dolnośląskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW Z RÓŻNYCH REGIONÓW ŚWIATA, SZCZEGÓLNIE POTRAW KUCHNI WSCHODNIEJ. PRACA FIZYCZNA, WYMAGAJĄCA SIŁY ZARÓWNO FIZYCZNEJ JAK I PSYCHICZNEJ, DUŻEJ ODPORNOŚCI NA STRES. PRACA POD PRESJĄ CZASU.
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - Wrocław (dolnośląskie)
Terminowe przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem, przestrzeganie jakości i ilości wydanych posiłków, utrzymywanie w czystości naczyń, urządzeń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych.Zakres odpowiedzialności:Całokształt powierzonych obowiązków, ścisłe przestrzeganie wszystkich zarządzeń, instrukcji i poleceń otrzymywanych na bieżąco w czasie wykonywania obowiązków służbowych na zajmowanym stanowisku.
Dom Pomocy Społecznej w Bolesławcu - 2016-04-26 - Bolesławiec (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 8-23; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8-16 po wcześniejszym umówieniu telefonicznym
BAKS Alina Borucka Restauracje McDonalds - 2017-08-23 - Słupsk (pomorskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Alwernia (małopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
RESTAURACJA I PUB NIAGARA LESZEK BIEDNY - 2016-04-19 - Szamotuły (wielkopolskie)
przygotowywanie dań kuchni tureckiej, obsluga klienta, praca nocna
Mannan Abdul KEBAB SUPER QUEEN 24 H - 2017-08-18 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie posiłków, organizacja imprez okolicznościowych, organizacja bieżacej produkcji gastronomicznej
JOKAS S.C. Marek Miłkowski Jolanta Miłkowska - 2017-09-12 - Łuków (lubelskie)
Obsługa klienta na sali oraz kasie, rozliczanie powierzonej gotówki, wykładanie towaru, utrzymywanie czystości na sali sprzedaży oraz zapleczu
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
wyrabianie ciasta, kręcenie pizzy, mycie naczyń, formowanie kulek ciasta, robienie surówek, hamburgerów, zapiekanek, smażenie frytek, obsługa kasy.
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Łękawica (małopolskie)
jw.
PRO ECO-INVEST SP. Z O.O. - 2017-05-18 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz w gastronomi otwartej. Pracodawca gwarantuje przyuczenie do zawodu.
Restauracja "Pod Zieloną Górką" Ewa Kocian - 2015-10-26 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW DLA WYCHOWANKÓW, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI W POMIESZCZENIACH KUCHNI, DBANIE O POWIERZONY SPRZĘT W KUCHNI.
CENTRUM ADMINISTRACYJNE NR 3 - 2016-09-05 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie dań wg tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2015-11-26 - Wólka Kosowska (mazowieckie)