KUCHARZ - ART. 60D, DOF. WYNAG.50+ Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ - ART. 60D, DOF. WYNAG.50+
Wynagrodzenie: od 2 400 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2017-03-06
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 400 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - ART. 60D, DOF. WYNAG.50+
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2017
Data zakończenia pracy: 30.09.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, kierunek: kucharrz
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie: zawodowe- kucharzumiejśtności:dobra znajomość kuchni polskiejdoświadczenie zawodowe. min. 2 lata
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Do,CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.03.2017
Oferta pracy ważna do: 30.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 06.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 06.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw, dań obiadowych. Mile widziane doświadczenie zawodowe.
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "JAŚMIN" - 2016-12-29 - Słupia pod Kępnem (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w kuchni
Z.P.H.U. "GAMA" Anetta Marynowska (Zajazd Zielona Gęś) - 2018-09-06 - Przytoczna (lubuskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków- pomoc
"GOMI" S.C. ZBIGNIEW GÓRKA KATARZYNA GÓRKA - 2017-03-09 - Poniatowa (lubelskie)
Praca w zawodzie
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Rząska (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - Kłobuck (śląskie)
- Zakres obowiązków: Terminowe i higieniczne przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem dla dzieci do lat trzech, osobiste przyjmowanie za pokwitowaniem i przechowywanie produktów, pobieranie prób żywieniowych, utrzymywanie w czystości naczyń, urządzeń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych oraz dbanie o stan sanitarny pomieszczeń, dokumentowanie i przestrzeganie przepisów HACCP- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto + premia oraz dodatek za staż pracy. Praca na umowę o pracę na zastępstwo. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe, mile widziane wykształcenie kierunkowe gastronomiczne. Wymagany dyplom kucharza. Wymagana aktualna książeczka sanepidu. Doświadczenie nie jest wymagane aczkolwiek mile widziane. Kontakt wstępnie telefoniczny (7:30-15:30) (Tel. 32-259-74-28 w. 105) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Sokolska 26, 40-086 Katowice) lub e-mail: kadry (at) zlobek.katowice.pl
ŻŁOBEK MIEJSKI W KATOWICACH - 2016-06-01 - Katowice (śląskie)
praca w kuchni
Usługi Hotelarskie-Pokoje Gościnne "KUBUŚ" Bożena Krawczyk - 2016-09-08 - Łeba (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-10-13 - Nysa (opolskie)
pozliczanie i księgowanie delegacji, sporządzanie sprawozdań do GUS i Urzędów,księgowanie zakupu usług medycznych, obsługa kasy,rozliczanie i księgowanie kosztów
kontakt przez PUP - 2018-03-06 - Słubice (lubuskie)
przygotowywanie potraw- kuchnia domowa; godziny pracy 8.00-16.00, I umowa na okres próbny;
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "CENT" JAKIEL JAN - 2018-07-18 - Zgorzelec (dolnośląskie)
sporządzanie potraw kulinarnych; dobór właściwych produktów spożywczych; sporządzanie zup, potraw mięsnych sałatek zakąsek; estetyka podania i zdobienia potraw; dbałość o higienę stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Ropica Polska (małopolskie)
przygotowywanie potraw
Piotr Ratajczak P.H.U. Kakadu - 2017-03-06 - Śmigiel (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków
Handel Artykułami Przemysłowymi Jarosław Grabka - 2016-12-20 - Słubice (lubuskie)
praca w wykopach na sieci wod-kan
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Bytom (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Warszawa (mazowieckie)
wypiek pizzy,przygotowanie zamawianie towaru,zapasów
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Lębork (pomorskie)
Przygotowanie dań kuchni chińskiej i azjatyckiej. Znajomość systemów kontroli jakości i czystości. Dbałość o szczegóły estetyczne i higienę pracy. Praca w siedzibie firmy oraz na terytorium Reczpospolitej Polskiej.
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Kozery (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni żywienia zbiorowego w szkole podstawowej.
INVESTO Kamil Stopikowski - 2016-08-10 - Serock (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Warszawa (mazowieckie)
w/g stanowiska
FEEL BETTER Katarzyna Sławska - 2016-11-10 - Kielce (świętokrzyskie)
Organizacja produkcji w przemyśle piekarniczym, nadzór nad procesem produkcyjnym i podległym zespołem.Wykształcenie min. średnie lub wyższe technologiczne (branża spożywcza), umiejętność obsługi komputera (pakiet Office). Mile widziane: dyspozycyjność kandydata, doświadczenie na podobnym stanowisku. Tel.: 505 171 995 Magdalena Tomiak-Świtała. Adres e-mail: magdalena.tomiak-switala (at) leks.com.pl
LEKS SP. Z O.O. - 2017-03-23 - Sulęcin (lubuskie)
Prowadzenie i przygotowywanie spotkań kulinarnych, warsztatów, eventy.
"Natura-Pro" Naturalna Profilaktyka - 2016-06-29 - Maleniska (podkarpackie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-09-20 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posiłków, przestrzeganie zasad panujacych w zakładzie
kontakt przez PUP - 2018-05-04 - Żywiec (śląskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie menu, diety itp.
IMPRESJE KUCHENNE Małgorzata Braś - 2018-02-09 - Chrzanów (małopolskie)
praca na plaży Dojlidy
CASABLANCA CATERING Sp. z o.o. - 2018-04-30 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 11.00-23.00WYMAGANIA: wykształcenie średnie zawodowe, 1 rok doświadczenia zawodowegoCV+zdjęcie składać osobiście przy ul. Reymonta 3 w Jarosławiu od poniedziałku do piątku w godz. 9.00-14.00
DĄBROWSKI ZBIGNIEW - PHU BLACK COFFEE - 2016-12-22 - Jarosław (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie: średnie zawodowe (kucharz kuchni indyjskiej/pakistańskiej), umiejętność sporządzania potraw kuchni indyjskiej/pakistańskiej w/g oryginalnych receptur, doświadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, j.angielski w stopniu dobrym, mile widziana książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej/pakistańskiej. Miejsce pracy: Lublin
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Lublin (lubelskie)