KUCHARZ Ustroń oferta pracy C.W.S. "GWAREK"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: sporządzanie potraw i ciast
Data publikacji: 2016-02-26
Lokalizacja: Ustroń (śląskie)
Pracodawca: C.W.S. "GWAREK"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wczasowa 49, 43-450 Ustroń, powiat: cieszyński, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: sporządzanie potraw i ciast
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca pon.-niedz. wg grafiku 7-19
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ustroń
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: cieszyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ustroń
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.03.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka sanitarna
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: C.W.S. "GWAREK"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Cieszynie
Adres pracodawcy:
Wczasowa 49, 43-450 Ustroń, powiat: cieszyński, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: c.v.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: cieszyński
Gmina pracodawcy: Ustroń
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ustroń
Ulica pracodawcy: Wczasowa
Numer budynku pracodawcy: 49
Profil działalności pracodawcy: hotel w Jaszowcu-konferencje, wesela
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Cieszynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.02.2016
Oferta pracy ważna do: 26.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 26.02.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 26.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-Szycie odzieży (koszule męskie),-Osoby zainteresowane prosimy o kontakt osobisty w siedzibie firmy, Tczew, ul. Piaskowa 3 lub kontakt tel. 58 530-09-32.
KANWAS SP. Z O.O. - 2017-07-05 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie dań, półproduktów i menu z oryginalnych przepisów kuchni wietnamskiej, zamawianie produktów od dostawców pochodzenia wietnamskiego jak i z kraju Wietnam
kontakt przez PUP - 2019-02-19 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej i sprzedaż.
kontakt przez PUP - 2018-10-23 - Kutno (łódzkie)
ZABEZPIECZENIE PRZED ZEPSUCIEM SUROWCÓW, PÓŁPRODUKTÓW I WYROBÓW GOTOWYCH, OBRÓBKA WSTĘPNA SUROWCA, POSŁUGIWANIE SIĘ NARZĘDZIAMI, MASZYNAMI I URZĄDZENIAMI ORAZ ICH KONSERWACJA, WYKAŃCZANIE, PORCJOWANIE, DEKOROWANIE I ESTETYCZNE WYDAWANIE POTRAW, PRZYGOTOWANIE POTRAW, DESERÓW NA PRZYJĘCIA OKOLICZNOŚCIOWE, GASTRONOMICZNY ROZBIÓR MIĘSA, WYKSZTAŁCENIE: ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, MILE WIDZIANE ŚREDNIE , UMIEJĘTNOŚĆ SPORZĄDZANIA POTRAW REGIONALNEJ KUCHNI POLSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ DO PRACY NA STANOWISKU,
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potrawpraca w godz. 10-18, 15- 23
"AL - TUR" Biuro Turystyczne Aleksander Durtka, Alina Durtka, Janeczko Krzysztof - Spółka Jawna - 2017-03-30 - Trześń (podkarpackie)
według stanowiska
PYPLOK KRYSTYNA Usługi Hotelarsko-Turystyczne - 2016-08-11 - Zakopane (małopolskie)
Przygotowanie potraw
"ARATEUSZ" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-11 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
-
kontakt przez PUP - 2018-12-03 - Głogów (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-12 - Warszawa (mazowieckie)
• przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań• dbałość o jakość i estetyczny wygląd przygotowanych potraw• dbanie o porządek i higienę w kuchni
PSS "Społem" - 2019-05-06 - Racibórz (śląskie)
zapoznanie sie z menuprzygotowanie posiłkówukładanie menuwydawanie posiłkówgotowanie
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Łódź (łódzkie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2015-12-07 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
gotowanie potraw kuchni tradycyjnej, regionalnej, obsługa imprez okolicznościowych
RESTAURACJA "CARMEN" ZBIGNIEW MIKULSKI - 2017-08-30 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie posiłków
CARINO Roman Latkowski - 2016-04-04 - Hajnówka (podlaskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW, PIZZY - MOŻLIWOŚĆ PRZYUCZENIA,
ZAKŁAD GASTRONOMICZNY "ELMI" RÓŻAK ELŻBIETA - 2019-01-24 - Brzeźnica (podkarpackie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej od surowca do gotowej potrawy
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Łódź (łódzkie)
spawanie konstrukcji stalowych i garaży
Firma STAL-TOM Sadłakowski Tomasz - 2016-04-04 - Januszewo (warmińsko-mazurskie)
- Przygotowywanie potraw zgodnie z powierzonym przepisem, dbanie o porządek na stanowisku pracy. Przygotowywaniu dań typu seafood. Zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń; wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych; utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy; przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego.- Wynagrodzenie: 19 zł/godzina/brutto. Praca na umowę zlecenie na czas nieokreślony. Zlecenie wykonywane 160 godzin miesięcznie.- Praca w godzinach: 10:00-22:00 + Praca we wszystkie dni wolne. Wymagane wykształcenie min. średnie. Wymagane doświadczenie zawodowe 2 lata. Wymagane doświadczenie w przygotowywaniu dań typu SEAFOOD. Wymagana aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych. Wymagana umiejętność przygotowywania dań typu SEAFOOD.
kontakt przez PUP - 2019-05-22 - Katowice (śląskie)
przygotowanie posiłków
FHU 6STAR Krzysztof Sadowski - 2019-02-26 - Iława (warmińsko-mazurskie)
sporządzanie potraw, dań i deserów, ocena surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "CEZAR" D.Szymalak - 2016-03-03 - Zawiercie (śląskie)
wydawanie potraw, obieranie, krojenie, szatkowanie warzyw, utrzymywanie porzadku i czystości w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-03-31 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Wymagany tytuł zawodowy kucharza, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiejętność sporządzania posiłków, umiejętność pracy w zespole. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortymentów diet, rozdział żywności na oddziały szpitalne, dbanie o porządek i ład w miejscu pracy. Aplikacje zawierające CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzające kwalifikacje zawodowe oraz zgodę na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do procesu rekrutacji można kierować pocztą elektorniczną na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poniższej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Państwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzibą w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezbędnych do procesu obecnej i przyszłych rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PAŃSTWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2017-03-14 - Rybnik (śląskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków wg receptury, tworzenie nowych receptur
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Kajkowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej
Janusz-Park Sp. z o.o. - 2017-03-06 - Łęknica (lubuskie)
przygotowywanie dań, menu, znajomość przepisów kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Pomoc przy przygotowaniu potraw, umiejętność pracy w zespole, obsługa klienta, dbanie o porządek w miejscu pracy
ISTANBUL TEX YAŞAR FATIH - 2019-02-26 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
Gotowanie posiłków dla pacjentów szpitala. Praca w równoważnym systemie czasu pracy w Bystrej.
JOL-MARK SPÓŁKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOSCIA - 2017-01-17 - Bystra (śląskie)
przygotowywanie potraw
VINCENT J. B. Stefańscy Spółka Jawna - 2017-11-13 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Zakres obowiązków: produkcja posiłków na potrzeby kuchni szpitalnej, inne zadania związane z pracą kuchni. Kontakt kandydatów z pracodawcą: e-mail: kadry (at) 4wsk.pl ,telefon: 261-660-215, kontakt osobisty od 8 do 14Miejsce wykonywania pracy: 4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu, ul R. Weigla 5.
4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu - 2015-12-09 - Wrocław (dolnośląskie)