KUCHARZ Ustka oferta pracy ROYAL-BALTIC M.W. BURZYŃSCY SPÓŁKA JAWNA

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: zgodnie ze stanowiskiem; przewidywany okres zatrudnienia: od 3 miesięcy do 5 lat; godziny pracy: 6.00- 22.00
Data publikacji: 2018-01-09
Lokalizacja: Ustka (pomorskie)
Pracodawca: ROYAL-BALTIC M.W. BURZYŃSCY SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wczasowa 26, 76-270 Ustka, powiat: słupski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
zgodnie ze stanowiskiem; przewidywany okres zatrudnienia: od 3 miesięcy do 5 lat; godziny pracy: 6.00- 22.00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ustka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: słupski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ustka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.01.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka SANEPID
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Kucharz kuchni regionalnej
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: wymagane doświadczenie
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: ROYAL-BALTIC M.W. BURZYŃSCY SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
Wczasowa 26, 76-270 Ustka, powiat: słupski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, inny - KONTAKT OSOBISTY I TELEFONICZNY W GODZ.14.00-18.00, Godziny : 14.00- 18.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: słupski
Gmina pracodawcy: Ustka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ustka
Ulica pracodawcy: Wczasowa
Numer budynku pracodawcy: 26
Profil działalności pracodawcy:
sprzedaż hurtowa i detaliczna napojów alkoholowych
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.01.2018
Oferta pracy ważna do: 31.01.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 09.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 09.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków tradycyjnej kuchni tureckiej
MAROK-POL Raouf Slaimi - 2017-03-31 - Żyrardów (mazowieckie)
zakres obowiązków został szczegółowo określony w punkcie 1 ogłoszenia o konkursie na stanowisko ekspert ds. zarządzania, finansów, spraw celnych i skarbowych w Prokuraturze Regionalnej w Rzeszowie sygn. RP III WOS 1111.2.2018. Pełna treść ogłoszenia dostępna na stronie internetowej www.rzeszow.pr.gov.pl w zakładce aktualności
PROKURATURA REGIONALNA W RZESZOWIE - 2018-09-06 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie imprez okolicznościowych.
Firma Usługowo-Handlowa Kamil Zajączkowski - 2016-04-01 - Niwna (łódzkie)
j.w
Centrum Usług Opiekuńczo-Wych. "OŚRODEK NOWOLIPIE" - 2017-10-24 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie róznego rodzaju dań i przekąsek, praca na dwie zmiany w godzinach otwarcia lokalu 7-22 ( godziny pracy do indywidualnego ustalenia)
Zajazd "VENITE" Mariola Pałka - 2018-03-13 - Zawada Pilicka (śląskie)
Przygotowanie posiłków fast fudu kebabów
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
Prace pomocnicze w dziale "drogi gminne"1. Obsługa interesantów.2. Obsługa urządzeń biurowych.3. Pomoc w rozliczeniach rzeczowo-finansowych w oparciu o dotacje celowe.4. Obsługa programu branżowego.5. Pomoc w wydawaniu decyzji administracyjnych dotyczących pasa drogowego.6. Pomoc w pomiarach terenowych.Staż odbywać się będzie w gminie Osielsko
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Żołędowo (kujawsko-pomorskie)
sporządzanie posiłków, wydawanie posiłków, utrzymywanie porządku w kuchni
Jarosław Jagiełło FAR-DOM; HOTEL JAGIEŁŁO - 2016-05-04 - Hrubieszów (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej.
Agnieszka Darznik - 2016-06-13 - Gdańsk (pomorskie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 3 lata doświadczenia w zawodzie; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego; znajomość zasad wstępnej obróbki warzyw i owoców; znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2017-04-21 - Gliwice (śląskie)
Prowadzenie bieżącej kontroli sprawności , wykonywanie okresowych przeglądów i konserwacji ( w tym czyszczenie, i dezynfekcja elementów układów i wymiana filtrów) usuwanie usterek i wykonywanie napraw i urządzeń i systemów wentylacji i klimatyzacji ( systemów typu VRV, splitów, agregatów wody lodowej, różnorodnych urządzeń grzewczo-chłodzących, urządzeń chłodniczych) zainstalowanych w obiekatach. Miejsce pracy: Dział Głównego Energetyka i EksploatacjiKontakt kandydatów z pracodawcą: 781-80-80-86 lub 71 3205-131Oferta w sali: D,F
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu - 2017-01-03 - Wrocław (dolnośląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Kotla (dolnośląskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Produkcja wyrobów garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2018-10-17 - Gliwice (śląskie)
jw.
Bar Gastronomiczny Janina Mierzwa - 2016-08-29 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i gotowanie posiłków kuchni gruzińskiej
kontakt przez PUP - 2018-10-15 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków grupom zorganizowanym, nocującym w hotelu AGROS; organizacja bankietów, imprez okolicznościowych
Zajazd "Agros" Jan Święty - 2016-03-04 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw
KUCHNIA MAMUŚKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-06 - Kalisz (wielkopolskie)
Przyrządzanie posiłków, wydawanie zgodnie z zamówieniem, wdrażanie nowych pomysłów związanych z potrawami
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków kuchni hinduskiej. kebaba.
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - Płońsk (mazowieckie)
Pracodawca oferuje najnowocześniejszy sprzęt oraz atrakcyjne warunki zatrudnienia. Poszukuje ludzi otwartych, pozytywnie nastawionych do pacjentów, lekarzy ambitnych, takich, dla których praca to pasja. Umowa kontraktowa na 2 lata; godziny pracy 11.00- 18.00
NZOZ Medicus Ewa Abramowicz - 2017-12-21 - Słupsk (pomorskie)
serwis instalacji technicznych budynku Centrum Handlowego
KM FACILITY MANAGEMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-27 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
obsługa systemu służącego do zarządzania sprzedażą i wysyłką towarów sprzedawanych na portalach aukcyjnych. Umowa na 3 miesiące z możliwością przedłużenia; godziny pracy: 7.00- 15.00 + nadgodziny
Dacar Daniel Grzegorczyk - 2018-04-13 - Kobylnica (pomorskie)
samodzielne przygotowywanie potraw, pieczenie ciast
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Zabłędza (małopolskie)
organizacja biura i materiałów biurowych, pomoc dla Managera Projektów w składaniu zamówień.
DIAM POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-05 - Dobroszyce (dolnośląskie)
Organizacja transportów, obsługa zleceń, faktur
USŁUGI TRANSPORTOWE - WALDEMAR MICHALSKI - 2016-11-23 - Tuliszków (wielkopolskie)
Przygotowywanie i gotowanie posiłków.
GASTRO IRENA DZWONNIK - 2018-09-17 - Kluki (łódzkie)
Przygotowywanie dań według ustalonych receptur z zapewnieniem norm bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-06-12 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie potraw japońskich, koreańskich. Opracowywanie i wprowadzanie nowych receptur, szkolenie pracowników w zakresie kuchni japońskiej, koreańskiech, realizowanie zamówień zamówień przez koreańskich i japońskich klientów.
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Wrocław (dolnośląskie)
DOSTARCZANIE ARTYKUŁÓW NA STOISKO Z ZAPLECZA MAGAZYNOWEGO (CHŁODNI, MROŹNI)PRZY POMOCY WÓZKA DO PRZEWOŻENIA PALET, UNOSZĄCEGO, RĘCZNEGO, UMIESZCZANIE ARTYKUŁÓW NA REGAŁACH, W LADACH CHŁODNICZYCH WYROBÓW, TRANSPORT RĘCZNY I MECHANICZNY.OBSLUGA STOISKA W ZAKRESIE MAGAZYNU, PODCZAS ODBIORU, SPRAWDZANIE ILOŚCI DOSTARCZANEGO TOWARU(POPRZEZ WAŻENIE LUB LICZENIE) ROZMIESZCZANIE PRODUKTÓW NA LADACH CHŁODNICZYCH W HALI SPRZEDAŻY, OBSŁUGA PAKOWACZKI MIĘSA MIELONEGO.PRACE PORZĄDKOWE Z UŻYCIEM ŚRODKÓW CHEMICZNYCH.WYMAGANIA: KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMILOLOGICZNYCH;GODZINY PRACY: 06.00-14.00, 14.00-22.00;WYNAGRODZENIE: 20001ZŁ+PREMIA 165zł
AREL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-01-16 - Szczecin (zachodniopomorskie)