KUCHARZ Kętrzyn oferta pracy Zajazd "Agros" Jan Święty
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków grupom zorganizowanym, nocującym w hotelu AGROS; organizacja bankietów, imprez okolicznościowych
Data publikacji: 2016-03-04
Lokalizacja: Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: Zajazd "Agros" Jan Święty
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kasztanowa 1, 11-400 Kętrzyn, powiat: kętrzyński, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków grupom zorganizowanym, nocującym w hotelu AGROS; organizacja bankietów, imprez okolicznościowych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: ruch ciągły
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kętrzyn
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kętrzyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kętrzyn
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zawodowe; mile widziany staż pracy; umiejętności kulinarne; organizacja pracy, kreatywność, samodzielność na zajmowanym stanowisku;
Nazwa pracodawcy: Zajazd "Agros" Jan Święty
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kętrzynie
Adres pracodawcy:
Kasztanowa 1, 11-400 Kętrzyn, powiat: kętrzyński, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
zgłoszenia do pracodawcy tel. 89 751 52 40, e-mail: biuro (at) hotel-agros.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: kętrzyński
Gmina pracodawcy: Kętrzyn
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kętrzyn
Adres strony pracodawcy: hotel-agros.pl
Ulica pracodawcy: Kasztanowa
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kętrzynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 04.03.2016
Data dodania oferty pracy: 04.03.2016
Oferta pracy ważna do: 01.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 04.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 04.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Zgodnie ze stanowiskiem. Zgłoszenia telefoniczne do pracodawcy.
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Łódź (łódzkie)
wg stanowiska pracyprzygotowywanie potraw zgodnie z menu restauracji
Anna Nowak FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA ALFA - 2017-01-23 - Mszana Dolna (małopolskie)
KUCHARZ: Przygotowywanie dań obiadowychSPRZEDAWCA (obsługa klienta) : wydawanie dań obiadowych, obsługa kasy fiskalnej, obsługa komputera
kontakt przez OHP - 2017-05-22 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
HANDEL Art. Spożywczo-Przemysłowymi Lesiak Aleksandra - 2016-10-19 - Bełchatów (łódzkie)
przygotowanie posiłków
"Mały Rzym" Hotel i Restauracja Sp. z o.o. - 2018-05-15 - Sandomierz (świętokrzyskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z menu i kartą dań
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - Piła (wielkopolskie)
PRACA JAKO KUCHARZ-PIZZER
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe "TOP BUSINESS SERVICE" Krzysztof Kamil Budzeń - 2016-05-25 - Polkowice (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw, przygotowanie płyt ciepłych i zimnych, obsługa imprez okolicznościowych, utrzymanie stanowiska w czystości. Doświadczenie zawodowe minimum 4 lata.
kontakt przez PUP - 2018-01-19 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków według karty menu
AUTO PIKUL Mariola Pikul - 2017-06-13 - Puławy (lubelskie)
Przygotowanie potraw według karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych
Usługi Gastronomiczne, "Noclegi" Olga Sobolewska - 2016-02-29 - Biskupin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posiłków - obróbka wstępna warzyw i owoców, obróbka termiczna potraw. Wydawanie posiłków. Utrzymanie miejsca pracy w czystości.
kontakt przez PUP - 2014-08-22 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej np. zupy, drugie dania, surówkii; godziny pracy 8.00-20.00 (dwa dni praca , dwa dni wolne) sob. 8.00-19.00, niedz. 9.00-18.00
CITY BISTRO DANUTA STAROŃ - 2017-03-24 - Łagów (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci - ok. 100 dziennie - samodzielne stanowisko
Zespół Szkolno - Przedszkolny Nr 5 - 2016-04-28 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Stegna (pomorskie)
przygotowywanie i sporządzanie dań, posiłków kuchni hotelowej, restauracji
P.W. UNIPRON / ZAJAZD TRZY DĘBY Henryk Wójtowicz - 2016-05-16 - Janów (lubelskie)
Obsługa barmańska, czynny udział w budowaniu wizerunku restauracji, tworzenie wyjątkowej atmosfery, dbanie o czystość i porządek na stanowisku pracy. Osoby zainteresowane proszone są o wysyłanie CV na adres e-mail:zakupy (at) qyadrille.pl
FOLWARCZNA GÓRSKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2017-04-14 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla mieszkańców ZDPS. wymagane doświadczenie na stanowisku 5 lat
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń - 2016-06-06 - Wieleń (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków dla żywienia zbiorowego, utrzymywanie stanowiska pracy w czystości, sprawdzanie ważności produktów
USŁUGI TURYSTYCZNE "MIESZKO" S.C. - 2016-05-24 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
NAD WISŁĄ Danuta Iwańska - 2017-11-27 - Dęblin (lubelskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Warszawa (mazowieckie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-05-04 - Warszawa (mazowieckie)
umiejętność gotowanie, doświadczenie mile widziane
ANDRZEJ BILIŃSKI Restauracja "BLISS" - 2018-03-07 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Wykształcenie: zawodowe kierunkowe; doświadczenie: 2 lata; aktualna ks. sanepidowska; zakres obowiązków: kuchnia polska, grecka i meksykańska; praca w godz. popołudniowych; miejsce pracy: Kalety;
JOANNA OLEK SKLEP PRZEMYSLOWO-SPOŻYWCZY - 2016-11-22 - Kalety (śląskie)
Gotowanie i przygotowywanie dań orientalnych. Umowa o pracę na czas nieokreślony. Praca jednozmianowa. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Wrocław (dolnośląskie)
PRZYGOTOWANIE DAŃ KUCHNI WIETNAMSKIEJ, CZYTANIE PRZEPISÓW I RECEPTUR KUCHNI WIETNAMSKIEJ
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Grójec (mazowieckie)
przygotowywanie dań
ZOT Zarządzanie obiektami Turystycznymi Sp. z o.o. - 2017-06-20 - Władysławowo (pomorskie)
- przyrządzanie posiłków zgodnie z opracowanymi recepturami i zatwierdzonym jadłospisem dekadowym,- wydawanie podstawowych posiłków w jadalni oraz do pokoi Mieszkańców,- przestrzeganie zasad higieny i procedur zapewniających właściwą jakość żywności,- przestrzeganie zasad HACCP oraz zaleceń sanepidu,- utrzymanie porządku na stanowiskach pracy, w pomieszczeniach i utrzymanie w czystości sprzętów i urządzeń,- dbanie o estetyczny wygląd jadalni, nakrycie stołów,- stosowanie czystej odzieży ochronnej,- sprawdzanie stanu technicznego sprzętu i urządzeń,- zgłaszanie bezpośrednim przełożonym lub konserwatorowi faktu uszkodzenia lub zniszczenia używanego sprzętu kuchennego i urządzeń,- prawidłowe i ekonomiczne używanie sprzętu i urządzeń, - ekonomiczne wykorzystywanie produktów spożywczych oraz środków czystości.
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Gorlice (małopolskie)
Uprawnienia Sanitarno-Epidemiologiczne, umiejętność sporządzania potraw, chęć do pracy, dyspozycyjność
Bar Słoneczna Polana - 2016-08-18 - Włodzimierzów (łódzkie)