KUCHARZ Racib贸rz oferta pracy Adam Samorajczyk "Restauracja nad Odr膮"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Wymagania: do艣wiadczenie zawodowe oraz dyspozycyjno艣膰 w tygodniu i oraz w weekendy.
Data publikacji: 2017-01-16
Lokalizacja: Racib贸rz (艣l膮skie)
Pracodawca: Adam Samorajczyk "Restauracja nad Odr膮"
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Bosacka 1, 47-400 Racib贸rz, powiat: raciborski, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Wymagania: do艣wiadczenie zawodowe oraz dyspozycyjno艣膰 w tygodniu i oraz w weekendy.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Racib贸rz
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: raciborski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Racib贸rz
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 23.01.2017
Nazwa pracodawcy: Adam Samorajczyk "Restauracja nad Odr膮"
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Raciborzu
Adres pracodawcy:
Bosacka 1, 47-400 Racib贸rz, powiat: raciborski, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CVKontakt tel. pod numer tel. 32 455 20 89 po godzinie 12:00
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: raciborski
Gmina pracodawcy: Racib贸rz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Racib贸rz
Ulica pracodawcy: Bosacka
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Restauracje i inne sta艂e plac贸wki gastronomiczne
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Raciborzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_wykorzystanieOferty: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.01.2017
Oferta pracy wa偶na do: 16.02.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 16.01.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 16.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w od podstaw, sprzeda偶 posi艂k贸w, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy.
BAR AS W艂odzimierz Jacek Kania - 2016-07-04 - Siedlce (mazowieckie)
przygotowywanie da艅 i potraw, obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2018-01-02 - 呕ychlin (艂贸dzkie)
Praca w zawodzie, praca 2/2.
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Krak贸w (ma艂opolskie)
nauczyciel
Szko艂a Podstawowa Nr.3 - 2016-08-10 - 艢roda 艢l膮ska (dolno艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
...
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - G艂owno (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw, dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy, wydawanie posi艂k贸w
PAWE艁 DOROSZKIEWICZ KAWIARNIA "DALBA" - 2018-06-14 - Gi偶ycko (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w w tym diety. Utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy, sto艂贸wki, zaplecza, gotowanie dla 101 os贸b. Praca wed艂ug grafiku, 6.30-14.30, 11.30-19.00+ weekendy+ 艣wi臋ta
Dom Pomocy Spo艂ecznej dla Doros艂ych - 2016-03-15 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w.
PPHU Anna Wojas-Kopecka - 2018-07-11 - Wi臋kszyce (opolskie)
Gotowanie potraw, obr贸bka mi臋s, produkcja pierog贸w. Praca w systemie 2 dni pracy - 2 dni wolne. Godziny pracy: 10-18 .
Przedsi臋biorstwo Us艂ug Antykorozyjnych Centro-Kor , Karczma Jakuba - 2017-02-13 - Nowy Dunin贸w (mazowieckie)
1.Znajomo艣膰 i przestrzeganie obowi膮zuj膮cego prawa wewn臋trznego (regulamin贸w, procedur, instrukcji, itp. obowi膮zuj膮cych u pracodawcy).2.Wykonywanie polece艅 prze艂o偶onych w zakresie organizowania,planowania pracy oraz utrzymania w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchni.3.Znajomo艣膰 zasad obs艂ugi sprz臋tu kuchennego. 4.Znajomo艣膰 proces贸wtechnologicznych. 5.Przygotowywanie i wydawaniem posi艂k贸w na oddzia艂y.6. Pobieranie pr贸bek 偶ywno艣ciowych. 7.Monitorowanie i zapisy CP CCP.8.Segregacja odpad贸w komunalnych i bioodpad贸w oraz ich transport.9.Zg艂aszanie Szefowej Kuchni brak贸w w sprz臋cie lub wad b膮d藕 ustereksprz臋tu. 10.Dbanie o w艂a艣ciwy stan sanitarno-higieniczny urz膮dze艅 ipomieszcze艅. Praca w godzinach: I. 06:00-14:00 II. 12:00-20:00
Wojew贸dzki Specjalistyczny Zesp贸艂 Neuropsychiatryczny w Opolu - 2017-02-13 - Opole (opolskie)
przygotowywanie potraw,nadz贸r nad 艣wie偶o艣ci膮 produkt贸w,dekorowanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
kucharz barman
PHU Nova Mieczys艂aw Tyszka - 2018-06-22 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie imprez okoliczno艣ciowych, katering贸w, obs艂ug arestauracji hotelowej, istnieje mozliwos膰 przyuczenia do zawodu
P.H.U. ALPOL S.C. - 2018-02-22 - Rochna (艂贸dzkie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie min. zasadnicze zawodowe,umiej臋tno艣ci: wykonywanie potraw kuchni tajwa艅skiej w/g oryginalnych receptur, znajomo艣膰 zi贸艂 oraz innych produkt贸w stosowanych w kuchni tajwa艅skiej, uprawnienia: ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, do艣wiadczenie zawodowe: min.5 lat w kuchni orientalnej. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: wykonywanie potraw kuchni tajwa艅skiej w/g oryginalnych receptur, prezentowanie potraw klientom restauracji, 偶e szczeg贸lnym opisem sk艂adnik贸w da艅, projektowanie menu, dob贸r nowych da艅.
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Lublin (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiempracodawca zapewnia zakwaterowanie i wy偶ywieniewynagrodzenie od 2500 z艂 brutto+premia,miejsce pracy Bar "Gospoda Rybna" w Krynicy Morskiej
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe "VENDI" - 2017-04-03 - Krynica Morska (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 6.30- 14.30, 12-20 w Ko艂obrzegu.
Centrum Zdrowia i Relaksu VERANO Sp. z o.o. - 2016-05-16 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez OHP - 2018-03-06 - Che艂m (lubelskie)
Przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Tomasz贸w Lubelski (lubelskie)
Wed艂ug programu sta偶u. Godziny odbywania sta偶u od poniedzia艂ku do pi膮tku 7:00-15:00 lub od 10:00-18:00. Bar czynny dla klienta od 10:00-18:00, a praca w barze od godz. 6:00-18:00. Godziny pracy po odbytym sta偶u od poniedzia艂ku do soboty 6:00-14:00 lub od 10:00-18:00 lub w/g potrzeb zak艂adu pracy w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
ROZWO呕ENIE POSI艁K脫W (TRANSPORT), ZA艁ADUNEK I WY艁ADUNEK TERMOS脫W;WYMAGANIA:PRAWO JAZDY KAT.B, UPRAWNIENIA NA W脫ZKI JEZDNIOWE, MILE WIDZIANA KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH,
NIRO SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2015-12-02 - Szczecin (zachodniopomorskie)
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzajy potraw, ciast, napoj贸w i deser贸w z zastosowaniem maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Bartoszyce (warmi艅sko-mazurskie)
-
TECH - SERVICE 艁ukasz Maciejewski - 2018-02-07 - Niechorze (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowywanie da艅 obiadowych wed艂ug receptur
SP脫艁DZIELNIA SOCJALNA "D臋bnianka" - 2015-12-02 - Wierzawice (podkarpackie)
-przygotowywanie da艅 a la carte-towrzenie listy zakup贸w-komponowanie menu-organizacja pracy kuchni-dbanie o prawid艂owe przechowywanie produkt贸w
Spree Balance OHG - 2016-03-30 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywaniei serwowanie potraw kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Rzesz贸w (podkarpackie)
szlifowanie spaw贸w, docinanie materia艂u
DELTACON Piotr Niedu偶ak - 2018-06-28 - My艣lib贸rz (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI TAJSKIEJ
kontakt przez PUP - 2016-11-29 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Samodzielna praca na kuchni w charakterze kucharza. Przygotowywanie da艅 tradycyjnych/zupy, dania pieczone, sma偶one, grillowane, sous-vide, wypiek pizzy na spos贸b tradycyjny, wypiek w艂asnego pieczywa, przygotowywanie burger贸w w oparciu o zasady slow food, wyr贸b w艂asnor臋czny makaron贸w, deser贸w i przystawek. Praca na umow臋 zlecenie. Zadaniowy system pracy: 150 godzin/miesi膮c. Oferta dost臋pna w wsali G
KESKUSTA Jaros艂aw Fedorczuk i Wsp贸lnicy Sp. j. - 2017-04-20 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
do uzgodnienia
AMLUX - 2017-01-02 - Rzesz贸w (podkarpackie)