KUCHARZ, POMOC KUCHNI (WYNAGRODZENIE DO NEGOCJACJI) Warszawa oferta pracy Tomasz Kuranowski Gastro Team
Stanowisko: KUCHARZ, POMOC KUCHNI (WYNAGRODZENIE DO NEGOCJACJI)
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Data publikacji: 2017-09-08
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: Tomasz Kuranowski Gastro Team
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Parowcowa 18/22a, 02-445 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ, POMOC KUCHNI (WYNAGRODZENIE DO NEGOCJACJI)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: M.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 07.09.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
Ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
OFERTA PRACY DLA OSOBY PE艁NOSPRAWNEJ LUB OSOBY Z NIEPE艁NOSPRAWNO艢CI膭Wymagania: co najmniej 2 miesi膮ce do艣wiadczenia zawodowego. Mile widziane wykszta艂cenie zwi膮zane z gastronomi膮. Lokalizacje miejsca pracy na terenie Warszawy, m.in. przy ulicach: Strumykowej, Staffa, Topolowej, Kobia艂ki. [CV na e-mail: niecala (at) gastroteam.pl, lub telefonicznie: 605 511 422]
Nazwa pracodawcy: Tomasz Kuranowski Gastro Team
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Parowcowa 18/22a, 02-445 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Cv na e-mail, telefonicznie
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Adres strony pracodawcy: www.gastroteam.pl
Ulica pracodawcy: Parowcowa
Numer budynku pracodawcy: 18
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 30
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 6
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 08.09.2017
Data dodania oferty pracy: 07.09.2017
Oferta pracy wa偶na do: 30.11.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 08.09.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 07.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Poronin (ma艂opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSI艁K脫W KUCHNI POLSKIEJ; WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANE DO艢WIADCZENIE; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY; ROZK艁AD CZASU PRACY: 2 DNI PRACY; 2 DNI WOLNE 40 GODZIN TYGODNIOWO; PRACODAWCA ZAPEWNIA ZAKWATEROWANIE + OBIAD; MIEJSCE PRACY: WISE艁KA;
VILLA MADRE SP. Z O. O. - 2016-06-08 - Wise艂ka (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i podawanie potraw i napoi i deser贸w z zakresu kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2018-07-24 - 艁abiszyn (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie menu, nadz贸r nad jako艣ci膮 wydawanych potraw, znajomo艣c zasad dotycz膮cych potraw/偶ywienia
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - Czemierniki (lubelskie)
Przygotowywanie potraw, obs艂uga klienta i kasy fiskalnej.
AHSAN HABIB JARGAL - 2017-09-08 - Gda艅sk (pomorskie)
przyjmowanie i rejestrowanie zam贸wie艅 na zakwaterowanie, obs艂uga go艣ci odbieranie telefon贸w, rozliczanie pobyt贸w go艣ci, obs艂uga kasy i komputera
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Zakopane (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw
Restauracja Kresowianka Adam Ogonowski - 2017-07-13 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posilk贸w, organizacja pracy w艂asnej i pracownik贸w
SZCZUROWSKI CEZARY "EKO CARBON" - 2016-05-19 - Jan贸w Lubelski (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie min. zasadnicze zawodowe gastronomiczne, umiej臋tno艣ci: gotowania potraw ukrai艅skich, uprawnienia: ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych, do艣wiadczenie zawodowe: min. 2 lata na w/w stanowisku, znajomo艣膰 j. angielskiego w stopniu podstawowym. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w, dba艂o艣膰 o stanowisko pracy, znajomo艣膰 zi贸艂 i innych produkt贸w stosowanych w kuchni ukrai艅skiej, wykonywanie potraw kuchni ukrai艅skiej.
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-09-20 - Pszczyna (艣l膮skie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-02-02 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie miejsca pracy, przygotowywanie potraw, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adkami, ustalenie estetycznych sposob贸w podawania potraw, dopilnowanie porz膮dku i przestrzeganie zasad higieny w kuchni, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualn膮 wymian臋 przyrz膮d贸w u偶ywanych w kuchni
PHU"ANYTIME" Urszula Mytnik - 2016-06-07 - Wojnicz (ma艂opolskie)
sporzadzanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰 i higien臋 pomieszcze艅 w kuchni
Specjalny O艣rodek Szkolno-Wychowaczy - 2016-05-17 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
mo偶liwo艣膰 przyuczenia na stanowisku kucharza
DAM-KO Damian Kobla艅ski - 2018-08-20 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie da艅, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, wsp贸艂praca z pracodawc膮 wietnamskoj臋zycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Jab艂onowo (mazowieckie)
Kucharz - przygotowywanie da艅, obs艂uga imprez, catering.Umowa zlecenie, ok. 160 godz./mies. Miejsce pracy: Wroc艂aw, ul. Semaforowa 18.
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci restauracji jak i na imprezy okoliczno艣ciowe
kontakt przez PUP - 2017-11-01 - Bobowa (ma艂opolskie)
obr贸bka wst臋pna produkt贸w:sortowanie, mycie, oczyszczanie, rozdrabnianie, gotowanie, sma偶enie, duszenie, pieczenie, dekorowanie potraw, wykonywanie prac porz膮dkowych
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Krzemieniewo (wielkopolskie)
KUCHARZ
"ANDY" Andrzej Koz艂owski - 2018-03-22 - Niechorze (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni ukrai艅skiej i polskiej
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Bik贸wek (mazowieckie)
obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej wypiek贸w, pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji, zabezpieczanie surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem, ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych oraz w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi, obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna), stosowanie zasad dzia艂a艅 marketingowych w dzia艂alno艣ci gastronomicznej (dokonywanie wpis贸w na facebooku), wymy艣lanie nowych wypiek贸w, kalkulacja za pomoc膮 programu komputerowego i prezentacja w internecie
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe NITOR Sp. z o. o. - 2016-07-19 - Zielona G贸ra (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w szczeg贸lno艣ci kuchni indyjskiej, czytanie receptur w j臋zyku hindi, porcjowanie, wydawanie posi艂k贸w i dbanie o ich najwy偶sz膮 jako艣膰, utrzymywanie porz膮dku i czysto艣ci miejsca pracy oraz wykonywanie innych obowi膮zk贸w powierzonych przez Pracodawc臋, praca b臋dzie wykonywana w 艣rodowisku wielokulturowym i j臋zykowym z przewag膮 wsp贸艂pracownik贸w m贸wi膮cych w j臋zyku angielskim
SAKUN SERVICES Tanka Katuwal - 2016-09-16 - Z膮bki (mazowieckie)
-Produkcja przek膮sek, da艅 drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmow臋 nale偶y um贸wi膰 si臋 telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063
BAR DWORCOWY S.C. K. CHY艁A, P. CHY艁A - 2016-03-07 - Tczew (pomorskie)
-
"VILLA HOFF" KARAPUDA & KARAPUDA Sp. J. - TRZ臉SACZ - 2016-08-25 - Trz臋sacz (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Tomasz Helt "TOMEX" - 2016-02-01 - Jastrowie (wielkopolskie)
.
Przedsi臋biorstwo Handlowo - Gastronomiczne Edyta Radomska - 2016-02-19 - Jarocin (wielkopolskie)
samodzielne sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z recpturami i zasadami DPH, DPG
Wojew贸dzkie Centrum Szpitalne Kotliny Jeleniog贸rskiej - 2016-07-18 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
Dokonywanie obr贸bki wst臋pnej przygotowywanych posi艂k贸w, znajomo艣膰 nale偶no艣ci 偶ywieniowych, przestrzeganie punkt贸w kontroli HACCP, fachowe i zgodne z zasadami przestrzeganie przyrz膮conych posi艂k贸w
31 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY W ZGIERZU (JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 2573) - 2018-08-07 - Zgierz (艂贸dzkie)