KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Data publikacji: 2018-04-18
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
praca od poniedzia艂ku do pi膮tku w godz. 12.00-20.00
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: pozostali kucharze
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 04.05.2018
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy:
Pozostali kucharze (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 6)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe; 6 miesi臋cy do艣wiadczenia zawodowego na w/w stanowiskuzakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w, wi臋kszo艣膰 da艅 przygotowywana jest z grilla, utrzymanie porz膮dku na miejscu pracy
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 6
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 18.04.2018
Oferta pracy wa偶na do: 24.04.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 18.04.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 18.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie posi艂k贸w, dba艂o艣膰 o przadek w kuchni w magazynach, wykonywanie powirzonych zada艅 zwi膮zanych z praca w kuchni
HOTEL CHOJNIK Sp. z o.o. - 2016-04-05 - Zache艂mie (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw
EKO-LOOK 艁ukasz Adrian - 2016-07-25 - Sieradz (艂贸dzkie)
Produkcja posi艂k贸w zimnych i gor膮cych.Utrzymanie higieny i czysto艣ci na kuchni zgodnie z HDP.
"LOCARIS" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-08-14 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie i podawanie potraw kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie potrwa od surowca, praca ok. 7 godzin dziennie w godz. 10-17
"PELIKAN" Julian Marcich贸w, Christof Poczkaj S.C. - 2017-11-10 - Sosnowiec (艣l膮skie)
pomoc kuchenna dla szefa kuchni w restauracji
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Czyszczenie, malowanie dach贸w i elewacji.
JARDACH Jaros艂aw Ga艂ecki - 2016-09-14 - Tokary (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z obowiazuj膮cym jad艂ospisem i zasadami 偶ywienia, odpowiedzialno艣膰 za jako艣膰 i terminowo艣膰 wydawanych posi艂k贸w, dbanie o racjonalne zu偶ycie produkt贸w.
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Krasnystaw (lubelskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - W臋gorzewo (warmi艅sko-mazurskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-08-14 - W臋gorzewo (warmi艅sko-mazurskie)
PRZYGOTOWANIE POSI艁K脫W/DA艃 WED艁UG MENU KUCHNI EGZOTYCZNEJ ZASTOSOWANIE METOD, TECHNIK I PRZYPRAW KUCHNI AZJATYCKIEJ.WYMAGANIA:STA呕 PRACY/PRAKTYKA W ZAWODZIECERTYFIKATYWYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE,UMIEJETNO艢C GOTOWANIA-KUCHNIA EGZOTYCZNA,MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢C JEZYKA NIEMIECKIEGO I ANGIELSKIEGO W STOPNIU DOBRYMWYNAGRODZENIE 2400,00 BRUTTO
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, praca w Kruszwicy
Go艣ciniec " NAD GOP艁EM " Piotr Chojnacki - 2017-05-09 - Kruszwica (kujawsko-pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w, kierowaniem zespo艂em
RYTER-SKI s. c. - 2017-06-02 - Rytro (ma艂opolskie)
1. Zapoznanie si臋 z prac膮 w pizzerii.2. Zapoznanie si臋 z pos艂ugiwaniem i obs艂ug膮 urz膮dze艅 w zak艂adzie.3. Przygotowanie potraw, napoj贸w i deser贸w.4. Utrzymanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy.5.Nauka stosowania i przygotowania r贸偶nych przypraw do sa艂atek itp.6. Nauka pieczenia ciast itp.
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - St臋偶yca (pomorskie)
wykszta艂cenie bez znaczenia, do艣wiadczenie bez znaczenia
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Krotoszyn (wielkopolskie)
ZAKRES OBOWI膭ZK脫W: Przygotowanie dla grupy dzieci przedszkolnych 3 posi艂k贸w dziennie (艣niadanie, obiad, podwieczonek); WYMAGANIA: mile widziane wykszta艂cenie gastronomiczne, mile widziane do艣wiadczenie
Przedszkole w 艁agiewnikach Wielkich - 2016-02-09 - 艁agiewniki Wielkie (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Kozienice (mazowieckie)
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅, obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa, pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami, i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urzadze艅, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprzetu kuchennego).
Szpital Powiatowy w Zawierciu - 2018-05-09 - Zawiercie (艣l膮skie)
Przygotowanie potraw wg podanych recepturNauka robienia pizzy
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Sosnowiec (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
ZENEK S.C. K.Kaczmarek, L.Kaczmarek - 2017-06-21 - Gubin (lubuskie)
KLEJENIE PIEROG脫W
PHU "BARTOLINI" s.c. Katarzyna Lipi艅ska, Miros艂aw Lipi艅ski - 2017-09-20 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
- organizacja pracy na kuchni- dba艂o艣膰 o wysok膮 jako艣膰 serwowanych posi艂k贸w;- dba艂o艣膰 o czysto艣膰 kuchni i zaplecza;- przygotowywanie potraw.
Przedszkole Mali Odkrywcy - 2016-12-30 - Wronki (wielkopolskie)
Opracowywanie nowych potraw. Zapewnienie odpowiedniej jako艣ci podawanych potraw.
Centrum FALA 1 Sp. z o.o. - 2018-06-07 - 艁azy (zachodniopomorskie)
-
VINCENT S.C. REGINA KOZ艁OWSKA & ANDRZEJ KOZ艁OWSKI - 2017-03-30 - Niechorze (zachodniopomorskie)
przygotowywanie da艅 w restauracji
WIKTOR KAJETANOWICZ - 2018-01-31 - Lubin (dolno艣l膮skie)
gotowanie i wydawanie posi艂k贸w, obr贸bka wst臋pna produkt贸w, mycie i wyparzanie naczy艅 obs艂uga pensjonariuszy
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Bielawa (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji a'la carte. Przygotowywanie posi艂k贸w bankietowych. Utrzymanie porz膮dku na stanowisku pracy. Znajomo艣膰 procedur BHP i HACCP.
Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe Sp. z o.o. - 2017-01-23 - Zegrze (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Ksi膮偶 Wielki (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w (kuchnia tradycyjna), ma艂a gastronomia
Jerzy Moskal KAREN - 2018-04-17 - My艣lenice (ma艂opolskie)