KUCHARZ Płock oferta pracy Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Aga Hotel Czardasz Andrzej Melkowski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przyrządzanie i wydawanie potraw podczas imprez, konferencji i śniadań. Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy.
Data publikacji: 2016-04-13
Lokalizacja: Płock (mazowieckie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Aga Hotel Czardasz Andrzej Melkowski
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:09-400 Płock, powiat: m. Płock, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przyrządzanie i wydawanie potraw podczas imprez, konferencji i śniadań. Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: do uzgodnienia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Płock
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Płock
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Płock
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.04.2016
Data zakończenia pracy: 13.07.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Aga Hotel Czardasz Andrzej Melkowski
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Miejski Urząd Pracy w Płocku
Adres pracodawcy:
09-400 Płock, powiat: m. Płock, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV na adres email: marketing (at) hotelczardasz.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m. Płock
Gmina pracodawcy: Płock
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Płock
Profil działalności pracodawcy: Hotele i podobne obiekty zakwaterowania
Oferta zgłoszona przez: Miejski Urząd Pracy w Płocku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.04.2016
Oferta pracy ważna do: 12.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 13.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 13.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Prowadzenie sekretariatu, spraw administracyjno-gospodarczych
Czechowicka Spółdzielnia Mieszkaniowa - 2016-01-04 - Czechowice-Dziedzice (śląskie)
gotowanie, przygotowanie posiłków dla placówek opiekuńczych, pakowanie do transportu
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie posiłków, sprzedaż
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Drezdenko (lubuskie)
pRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
PATROL PIZZA Przemysław J. Szczerbiński - 2018-01-16 - Słubice (lubuskie)
przygotowywanie potraw, dbanie o czystość stanowiska pracy, wykonywanie poleceń szefa kuchni
"Urbańscy " S.C Ośrodek Wypoczynkowy "Wielki Błękit" - 2018-08-07 - Łukęcin (zachodniopomorskie)
wykonywanie potraw kuchni chińskiej według przepisów, przygotowywanie listy zakupów w języku chińskim, składanie zamówień u chińskich dostawców telefonicznie lub mailowa, kontrola stanu zaopatrzenia w produkty
kontakt przez PUP - 2018-09-25 - Łazy (mazowieckie)
Przygotowanie i porcjowanie posiłków. Planowanie jadłospisu i zakupów. Mycie naczyń, sprzątanie jadalni, kuchni, magazynów oraz wykonywanie innych czynności porządkowych. Wydawanie posiłków i napojów. Obliczanie wartości kalorycznych posiłków zgodnie z potrzebami żywieniowymi dzieci i młodzieży.
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Zagórzany (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci, robienie zakupów żywnościowych, dbanie o porządek w miejscu pracy, przestrzeganie higieny pracy.
kontakt przez PUP - 2018-08-27 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość, przygotowywanie zamówień, ewentualnie dostarczanie posiłków do klienta.
FIRMA "HERO" ROMAN KWIATKOWSKI - 2016-11-21 - Kałuszyn (mazowieckie)
-
P.P.-H.-U. "ANDROPOL" ZOFIA ANDRZEJCZAK - 2016-12-05 - Borysławice Kościelne (wielkopolskie)
murowanie, tynkowanie, kierowanie pojazdamiOferta pracy w ramach doposażenia stanowiska pracy - przeznaczona dla osób bezrobotnych powyżej 30 roku życia zarejestrowanych w Powiatowym Urzędzie Pracy w Nakle nad Notecią.
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań, serwowanie dań przy kliencie
kontakt przez PUP - 2018-06-01 - Zakopane (małopolskie)
Sprzedaż art. spożywczych oraz alkoholi.
F.H.U. VIRGINIA - 2016-04-05 - Tychy (śląskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
"PALMAR" SPÓŁKA JAWNA MIROSŁAWA SOBCZAK I DARIUSZ SOBCZAK - 2018-03-13 - Pleszew (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZA GRANICĘ.
KEBAB SEVEN STAR AHMED BASHIR - 2018-02-27 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Warszawa (mazowieckie)
naprawy samochodów
Górczyński Karol Firma Handlowo-Usługowa - 2017-03-01 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przyrządzanie dań w restauracji, istnieje możliwość zakwaterowania
"CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-08-29 - Karczowiska (dolnośląskie)
prace ogrodnicze i konserwacyjne terenów zieleni
PPHU "Ogród Pod Lupą" Magdalena Skręta-Pielenc - 2017-03-23 - Targowisko Górne (warmińsko-mazurskie)
Sporządza różnego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych i przedsiębiorstwach zajmujących się przygotowywaniem i produkcją wyrobów i półproduktów kulinarnych; obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw;ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń; wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych;przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe;stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej. Znajomość kuchni indyjskiej, bliskowschodniej i innych.
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, pieczenie pieczywa tureckiego (chlebki tureckie), przygotowywanie regionalnych zimnych przekąsek, utrzymanie porządku w kuchni; doświadczenie w gastronomii oaz w przygotowywaniu potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Zawadzkie (opolskie)
przygotowanie i sprzedaż kebabów
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Żyrardów (mazowieckie)
Praca w zawodzie kierowcy. Przewóz osób.
kontakt przez PUP - 2017-10-03 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Piaseczno (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, doświadczenie zawodowe: min. 1 rok na w/w stanowisku, uprawnienia: książeczka sanitarno-epidemiologiczna, umiejętność wykonywania potraw kuchni wietnamskiej. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Lublin (lubelskie)
Pozyskiwanie i obsługa klientów w zakrsie odszkodowąń. Praca w terenie.
Arbiter S.A. - 2015-11-17 - Łask (łódzkie)
Przygotowywanie potraw, napojów, deserów
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Sępólno Krajeńskie (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw
Restauracja "Tequila" w Międzyrzeczu - 2018-10-25 - Międzyrzecz (lubuskie)
sprzedaż artykułów spożywczych i przemysłowychoferta pracy w ramach EFS-WRPO/2017
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Bierzwienna Długa (wielkopolskie)
-przygotowanie potraw z surowców i półproduktów,-obróbka wstępna warzyw,-porcjowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-06-07 - Łobżenica (wielkopolskie)