KUCHARZ/KUCHARKA Borysławice Kościelne oferta pracy P.P.-H.-U. "ANDROPOL" ZOFIA ANDRZEJCZAK
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: -
Data publikacji: 2016-12-05
Lokalizacja: Borysławice Kościelne (wielkopolskie)
Pracodawca: P.P.-H.-U. "ANDROPOL" ZOFIA ANDRZEJCZAK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:62-640 Borysławice Kościelne 7a, powiat: kolski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: -
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Borysławice Kościelne
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kolski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Grzegorzew
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.12.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy: P.P.-H.-U. "ANDROPOL" ZOFIA ANDRZEJCZAK
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kole
Adres pracodawcy:
62-640 Borysławice Kościelne 7a, powiat: kolski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Na spotkanie z pracodawcą należy umówić się telefonicznie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: kolski
Gmina pracodawcy: Grzegorzew
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Borysławice Kościelne
Numer budynku pracodawcy: 7a
Profil działalności pracodawcy: gastronomia
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kole
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.12.2016
Oferta pracy ważna do: 16.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 05.12.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 05.12.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw tj. obiady, przekąski, pizza i inne.
Trójmiejska Wypożyczalnia Maszyn Sp. z o.o. - 2016-07-29 - Kiełpino (pomorskie)
Księgowanie faktur, rozliczenia mieszkańców, praca w systemie informatycznym.
kontakt przez PUP - 2018-05-12 - Lublin (lubelskie)
Przygotowanie dań a'la carte i innych dań w ramach usług konfenercyjncybi imprez okolicznościowtcg oraz zapewnienie ich wysokiej jakości zgodnej ze starndardami sieci Qubus Hotel
Qubus Hotel Management Sp. z o.o. - 2016-10-11 - Gdańsk (pomorskie)
Produkcja gastronomiczna. Produkcja wyrobów regionalnych.
KAMINSKI, KROTOFIL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-03-17 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków .
Sanatorium Uzdrowiskowe Astoria w Busku-Zdroju - 2016-06-03 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Specjalności kuchni polskiej
SERWIS SMAKU S.C. - 2016-02-22 - Gdynia (pomorskie)
sprzedaż mięsa i wędlin
Sklep Mięsny " BAMI" Barbara Miśta - 2016-11-24 - Zawiercie (śląskie)
przygotowywanie dań, wydawanie dań
"GŁĘBOKI TALERZ" Ewa Matuszek - 2018-07-03 - Cieszyn (śląskie)
pieczenie pizzy, przyrządzanie innych potraw, dbanie o czystość stanowiska pracy
Pizzeria Wiktoria - 2016-06-16 - Tarnowskie Góry (śląskie)
• współpraca z Szefem Kuchni i innymi pracownikami kuchni, • przygotowywanie potraw zgodnie ze standardem Hotelu, • dbanie o estetykę potraw, • dbanie o porządek w miejscu pracy, • zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług,
Collis spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2018-01-11 - Olchowiec (podkarpackie)
przygotowywanie posilków, wydawanie dań, dbanie o higienę
Karczma Mazurska Stefan Chmielewski Ostróda - 2016-04-01 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Przyjmowanie produktów z magazynu odpowiadających normom przewidywanym dla dzieci w wieku do lat 3, przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem, oszczędne gospodarowanie artykułami spożywczymi, nadzorowanie prawidlowego porcjowania racji, pobieranie i właściwe przechowywanie próbek pokarmowych.
Gdański Zespół Żłobków - 2016-02-01 - Gdańsk (pomorskie)
zaopatzrenie gabinetów lekarskich w niezbędne materiały, dostawa towarów
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Poznań (wielkopolskie)
wg zawodu
Roman Wiśniewski Centrum Żary Firma Handlowo Usługowa - 2016-06-09 - Żary (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań.Miejsce pracy: Wrocław ul. KrakowskaKontakt kandydatów z pracodawca telefoniczny lub mailowyRównoważny systam pracy Oferta znajduje się w sali: G
P.H.U."ANI" Gagik Grigoryan - 2018-04-05 - Wrocław (dolnośląskie)
x
FUNDACJA AKTYWNOŚCI REGIONALNYCH - 2017-03-14 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji. Wymagane: doświadczenie zawodowe min. 5 lat. Tel.: 509 679 795 Elżbieta Mieleszko. Adres e-mail: kamil (at) kormoran.org.pl
Mieleszko Kamil OŚRODEK KORMORAN - 2016-04-25 - Sulęcin (lubuskie)
przygotowywanie posiłków w Restauracji Marysieńka
kontakt przez PUP - 2018-01-25 - Stary Sącz (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 7-19 w Kołobrzegu, również w soboty i niedziele.
Przedsiębiorstwo Usługowe HOLTUR Sp. z o.o. - 2018-07-09 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
- Przygotowanie potraw kuchni Ukraińskiej i Sous-Vide. Produkcja rolad kołdunów i pierogów.- Wynagrodzenie: 2000 zł brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 3 miesiące. Docelowo umowa o pracę na okres 3 lat. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w systemie 12 - godzinnym w godzinach: 10:00-22:00 + soboty, niedziele i święta (dzień pracy/dzień wolnego lub dwa dni pracy/dwa dni wolnego). Wymagania: wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne - kucharz. Wymagane min. 1 rok doświadczenia na ww. stanowisku. Znajomość kuchni Ukraińskiej i Sous-Vide. Wymagana aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno - epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie receptur i sporządzanie dań kuchni tureckiej.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Fostakowski Stanisław - 2018-04-05 - Zamość (lubelskie)
praca w kuchni restauracji "Zajazd pod Zamkiem"
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej, rosyjskiej, indyjskiej
"SOGO" s.c. KATARZYNA KUMMER, MACIEJ KUMMER - 2017-05-04 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie ryżu do sushi, skręcanie sushi, obróbka ryb, nadzór nad zamówieniami, dbanie o czystość stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Lgota-Nadwarcie (śląskie)
wg stanowiska
Firma Handlowo-Usługowa "MARCO" Marek Ślęczek - 2016-06-30 - Kraków (małopolskie)
POZYSKIWANIE I OBSŁUGA KLIENTÓW INDYWIDUALNYCH; godz. pracy 7-15, kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 7-15
PROFI-FOL Krzysztof Mackiewicz - 2016-12-28 - Dobra (pomorskie)
Wykształcenie: zawodowe lub średnie kierunkowe; staż pracy: min. 2 lata na stanowisku kucharza; znajomość systemu HACCP, ISO, umiejętność organizacji pracy, pracy w zespole, odpowiedzialność, systematyczność, dyspozycyjność, kreatywność; sporządzanie potraw zgodnie z recepturami, dystrybucja posiłków, przygotowywanie imprez okolicznościowych, prowadzenie zapisów w dokumentacji HACCP oraz ISO; miejsce pracy: Gliwice;
Centrum Onkologii- Instytut im. M.Skłodowskiej- Curie Oddział - 2016-08-09 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie półproduktów, dań i menu dla konsumentów z oryginalnych przepisów kuchni wietnamskiej, zamawianie towarów i prowadzenie negocjacji z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
"WOK-WIET" DAI THANG TRAN - 2018-03-27 - Jabłonowo (mazowieckie)
prowadzenie kuchni
"SCAN II" Zbigniew Sadowski - 2018-04-25 - Krzewie Wielkie (dolnośląskie)
przygotowanie dań tradycyjnej kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Miechów (małopolskie)