KUCHARZ/KUCHARKA Borysławice Kościelne oferta pracy P.P.-H.-U. "ANDROPOL" ZOFIA ANDRZEJCZAK

Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA

Wynagrodzenie: od 1 850 PLN

Zakres obowiązków: -

Data publikacji: 2016-12-05

Lokalizacja: Borysławice Kościelne (wielkopolskie)

Pracodawca: P.P.-H.-U. "ANDROPOL" ZOFIA ANDRZEJCZAK

Ta oferta pracy może już nie być aktualna!

Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.

Miejsce pracy:
62-640 Borysławice Kościelne 7a, powiat: kolski, woj: wielkopolskie

Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków

Zakres obowiązków: -

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony

Wymiar etatu: 1

Zmianowość pracy: trzy zmiany

Liczba godzin pracy w tygodniu: 40

Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto

Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN

System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną

Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1

Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA

Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Borysławice Kościelne

Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie

Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kolski

Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Grzegorzew

Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska

Czy jest to praca stała?: 1

Zawód: kucharz*

Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała

Forma zatrudnienia: Umowa o pracę

Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN

Data rozpoczęcia pracy: 05.12.2016

Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*

Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe

Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych

Nazwa pracodawcy: P.P.-H.-U. "ANDROPOL" ZOFIA ANDRZEJCZAK

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kole

Adres pracodawcy:
62-640 Borysławice Kościelne 7a, powiat: kolski, woj: wielkopolskie

Język aplikacji o pracę: polski

Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Na spotkanie z pracodawcą należy umówić się telefonicznie

Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon

Typ podmiotu pracodawcy: UP

Województwo pracodawcy: wielkopolskie

Powiat pracodawcy: kolski

Gmina pracodawcy: Grzegorzew

Kraj pracodawcy: Polska

Miejscowość pracodawcy: Borysławice Kościelne

Numer budynku pracodawcy: 7a

Profil działalności pracodawcy: gastronomia

Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kole

Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1

Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0

Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*

Data dodania oferty pracy: 05.12.2016

Oferta pracy ważna do: 16.12.2016

Data udostępnienia oferty pracy: 05.12.2016

Data przyjęcia oferty pracy: 05.12.2016

Typ oferowanej pracy: Oferta pracy

Podobne oferty pracy

KUCHARZ - od 1 850 PLN

Przygotowywanie potraw tj. obiady, przekąski, pizza i inne.
Trójmiejska Wypożyczalnia Maszyn Sp. z o.o. - 2016-07-29 - Kiełpino (pomorskie)

ASYSTENT DO SPRAW KSIĘGOWOŚCI - 997,4 PLN

Księgowanie faktur, rozliczenia mieszkańców, praca w systemie informatycznym.
kontakt przez PUP - 2018-05-12 - Lublin (lubelskie)

KUCHARZ - 2 250 - 2 400 PLN

Przygotowanie dań a'la carte i innych dań w ramach usług konfenercyjncybi imprez okolicznościowtcg oraz zapewnienie ich wysokiej jakości zgodnej ze starndardami sieci Qubus Hotel
Qubus Hotel Management Sp. z o.o. - 2016-10-11 - Gdańsk (pomorskie)

KUCHARZ - od 3 000 PLN

Produkcja gastronomiczna. Produkcja wyrobów regionalnych.
KAMINSKI, KROTOFIL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-03-17 - Sopot (pomorskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

Przygotowywanie posiłków .
Sanatorium Uzdrowiskowe Astoria w Busku-Zdroju - 2016-06-03 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)

KUCHARZ - od 3 500 PLN

Specjalności kuchni polskiej
SERWIS SMAKU S.C. - 2016-02-22 - Gdynia (pomorskie)

SPRZEDAWCA - od 1 850 PLN

sprzedaż mięsa i wędlin
Sklep Mięsny " BAMI" Barbara Miśta - 2016-11-24 - Zawiercie (śląskie)

KUCHARZ - od 2 500 PLN

przygotowywanie dań, wydawanie dań
"GŁĘBOKI TALERZ" Ewa Matuszek - 2018-07-03 - Cieszyn (śląskie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

pieczenie pizzy, przyrządzanie innych potraw, dbanie o czystość stanowiska pracy
Pizzeria Wiktoria - 2016-06-16 - Tarnowskie Góry (śląskie)

KUCHARZ - od 2 100 PLN

• współpraca z Szefem Kuchni i innymi pracownikami kuchni, • przygotowywanie potraw zgodnie ze standardem Hotelu, • dbanie o estetykę potraw, • dbanie o porządek w miejscu pracy, • zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług,
Collis spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2018-01-11 - Olchowiec (podkarpackie)

KUCHARZ - od 1 850 PLN

przygotowywanie posilków, wydawanie dań, dbanie o higienę
Karczma Mazurska Stefan Chmielewski Ostróda - 2016-04-01 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)

KUCHARZ - do 1 850 PLN

Przyjmowanie produktów z magazynu odpowiadających normom przewidywanym dla dzieci w wieku do lat 3, przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem, oszczędne gospodarowanie artykułami spożywczymi, nadzorowanie prawidlowego porcjowania racji, pobieranie i właściwe przechowywanie próbek pokarmowych.
Gdański Zespół Żłobków - 2016-02-01 - Gdańsk (pomorskie)

ZAOPATRZENIOWIEC - od 2 000 PLN

zaopatzrenie gabinetów lekarskich w niezbędne materiały, dostawa towarów
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Poznań (wielkopolskie)

KUCHARZ - do 2 775 PLN

Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań.Miejsce pracy: Wrocław ul. KrakowskaKontakt kandydatów z pracodawca telefoniczny lub mailowyRównoważny systam pracy Oferta znajduje się w sali: G
P.H.U."ANI" Gagik Grigoryan - 2018-04-05 - Wrocław (dolnośląskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

x
FUNDACJA AKTYWNOŚCI REGIONALNYCH - 2017-03-14 - Białystok (podlaskie)

KUCHARZ - od 4 000 PLN

Przygotowywanie posiłków w restauracji. Wymagane: doświadczenie zawodowe min. 5 lat. Tel.: 509 679 795 Elżbieta Mieleszko. Adres e-mail: kamil (at) kormoran.org.pl
Mieleszko Kamil OŚRODEK KORMORAN - 2016-04-25 - Sulęcin (lubuskie)

KUCHARZ - 997,4 PLN

przygotowywanie posiłków w Restauracji Marysieńka
kontakt przez PUP - 2018-01-25 - Stary Sącz (małopolskie)

KUCHARZ - od 4 000 PLN

Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 7-19 w Kołobrzegu, również w soboty i niedziele.
Przedsiębiorstwo Usługowe HOLTUR Sp. z o.o. - 2018-07-09 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)

KUCHARZ - od 2 000 PLN

- Przygotowanie potraw kuchni Ukraińskiej i Sous-Vide. Produkcja rolad kołdunów i pierogów.- Wynagrodzenie: 2000 zł brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 3 miesiące. Docelowo umowa o pracę na okres 3 lat. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w systemie 12 - godzinnym w godzinach: 10:00-22:00 + soboty, niedziele i święta (dzień pracy/dzień wolnego lub dwa dni pracy/dwa dni wolnego). Wymagania: wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne - kucharz. Wymagane min. 1 rok doświadczenia na ww. stanowisku. Znajomość kuchni Ukraińskiej i Sous-Vide. Wymagana aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno - epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Katowice (śląskie)

KUCHARZ - od 1 100 PLN

Przygotowywanie receptur i sporządzanie dań kuchni tureckiej.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Fostakowski Stanisław - 2018-04-05 - Zamość (lubelskie)

KUCHARZ - 2 100 - 3 100 PLN

praca w kuchni restauracji "Zajazd pod Zamkiem"
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)

KUCHARZ KUCHNI WSCHODNIEJ (NR 3242) - od 2 000 PLN

przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej, rosyjskiej, indyjskiej
"SOGO" s.c. KATARZYNA KUMMER, MACIEJ KUMMER - 2017-05-04 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)

KUCHARZ - SUSHIMASTER - od 2 080 PLN

Przygotowywanie ryżu do sushi, skręcanie sushi, obróbka ryb, nadzór nad zamówieniami, dbanie o czystość stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Lgota-Nadwarcie (śląskie)

KUCHARZ - 10 - 20 PLN

wg stanowiska
Firma Handlowo-Usługowa "MARCO" Marek Ślęczek - 2016-06-30 - Kraków (małopolskie)

HANDLOWIEC - od 2 000 PLN

POZYSKIWANIE I OBSŁUGA KLIENTÓW INDYWIDUALNYCH; godz. pracy 7-15, kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 7-15
PROFI-FOL Krzysztof Mackiewicz - 2016-12-28 - Dobra (pomorskie)

KUCHARZ - do 2 100 PLN

Wykształcenie: zawodowe lub średnie kierunkowe; staż pracy: min. 2 lata na stanowisku kucharza; znajomość systemu HACCP, ISO, umiejętność organizacji pracy, pracy w zespole, odpowiedzialność, systematyczność, dyspozycyjność, kreatywność; sporządzanie potraw zgodnie z recepturami, dystrybucja posiłków, przygotowywanie imprez okolicznościowych, prowadzenie zapisów w dokumentacji HACCP oraz ISO; miejsce pracy: Gliwice;
Centrum Onkologii- Instytut im. M.Skłodowskiej- Curie Oddział - 2016-08-09 - Gliwice (śląskie)

KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ - od 1 500 PLN

przygotowywanie półproduktów, dań i menu dla konsumentów z oryginalnych przepisów kuchni wietnamskiej, zamawianie towarów i prowadzenie negocjacji z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
"WOK-WIET" DAI THANG TRAN - 2018-03-27 - Jabłonowo (mazowieckie)

KUCHARZ - od 3 300 PLN

prowadzenie kuchni
"SCAN II" Zbigniew Sadowski - 2018-04-25 - Krzewie Wielkie (dolnośląskie)

KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ - od 2 300 PLN

przygotowanie dań tradycyjnej kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Miechów (małopolskie)


Wybierz powiat