KUCHARZ Nowy Dwór Mazowiecki oferta pracy BFB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Prace kucharskie
Data publikacji: 2018-11-21
Lokalizacja: Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Pracodawca: BFB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Gen. Wiktora Thommee 1A, 05-102 Nowy Dwór Mazowiecki, powiat: nowodworski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Prace kucharskie
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Godziny pracy: 6:30-22:00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Nowy Dwór Mazowiecki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowodworski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Nowy Dwór Mazowiecki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.11.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: BFB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Dworze Mazowieckim
Adres pracodawcy:
Juliusza Słowackiego 6, 05-100 Nowy Dwór Mazowiecki, powiat: nowodworski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie do pracy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: nowodworski
Gmina pracodawcy: Nowy Dwór Mazowiecki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nowy Dwór Mazowiecki
Ulica pracodawcy: Juliusza Słowackiego
Numer budynku pracodawcy: 6
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Nazwisko osoby zgłaszającej: Katarzyna Potocka
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Dworze Mazowieckim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.11.2018
Oferta pracy ważna do: 31.12.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 21.11.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 21.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
 kelner
 Firma Handlowo-Usługowa "Iskierka " Iwona Ławruk - 2015-11-27 - Mielec (podkarpackie)
 
 Tartacznik
 kontakt przez PUP - 2016-12-16 - Tarnowska Wola (podkarpackie)
 
 Przygotowywanie potraw, dań obiadowych. Mile widziane doświadczenie zawodowe.
 SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "JAŚMIN" - 2016-12-29 - Słupia pod Kępnem (wielkopolskie)
 
 Przygotowywanie i wydawanie dań.
 Kompleks Hotelowo Gastronomiczny LABIRYNT Sp. z o.o. - 2017-08-16 - Łomża (podlaskie)
 
 PRZYGOTOWANIE PRODUKTÓW DO GOTOWANIA, SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, UMIEJĘTNOŚĆ DEKORACJI POSIŁKÓW, CATERINGÓWWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ SAMODZIELNEGO WYKONYWANIA POSIŁKÓW-KUCHNIA POLSKA, JEDZENIE DOMOWE I CATERINGI, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODWE 5 LATPRACA -BUFET EKONOM. UL CUKROWA 8 W GODZ. 02.00-10.00, 18.00-02.00
 kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
 
 przygotowywanie i podawanie potraw, napojów i deserów z zakresu kuchni bengalskiej i tureckiej
 kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Poznań (wielkopolskie)
 
 Przygotowywanie dań z karty oraz dania dnia. Utrzymanie czystości dostawy, organizacja imprez okolicznościowych. W okresie próbnym umowa zlecenie przez okres 2 miesięcy, następnie umowa o pracę. Miejsce pracy: Gliwice - Sośnica.Godziny pracy: 10.00 - 22.00. Równoważny czas pracy.
 MAGMAT Mateusz Serwaczak - 2017-06-22 - Gliwice (śląskie)
 
 przygotowywanie potraw wietnamskich i azjatyckich oraz napojów w barze wietnamskim
 kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
 
 według regulaminu pracy
 KARCZMA POLSKA S.C. JAROSŁAW BIAŁKOWSKI,EDWARD PAWEŁ GOLEMA,DARIUSZ GOLEMA - 2016-09-05 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
 
 przygotowanie posiłków, wydawanie posiłków, przygotowanie surówek, organizacja pracy w kuchni
 kontakt przez PUP - 2016-09-12 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
 
 - przygotowywanie potraw
 kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Bytom (śląskie)
 
 Przygotowywanie potraw gruzińskich.
 kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Wrocław (dolnośląskie)
 
 jw.
 kontakt przez PUP - 2016-12-01 - Warszawa (mazowieckie)
 
 przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej, komunikacja z personelem w języku tureckim
 kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Biała Podlaska (lubelskie)
 
 Przygotowanie potraw, dekorowanie i utrzymywanie stałych standardów wydawanych potraw, utrzymywanie czystości i porządku na swoim miejscu pracy.
 LJ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-09-24 - Rzeszów (podkarpackie)
 
 Przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej.
 kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Łódź (łódzkie)
 
 Kucharzstaż w godz. 7-15, 14-22
 kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Sandomierz (świętokrzyskie)
 
 Przygotowywanie posiłków, wydawanie.
 Zakład Usugowo Handlowy DANA Zajazd w Miąsowej - 2017-09-25 - Miąsowa (świętokrzyskie)
 
 zamawianie towaru, przygotowanie potraw typu grill, znajomość kuchni włoskiej
 kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Wisła (śląskie)
 
 1. Rozpisywanie spraw oraz wykonywanie innych zarządzeń z tym związanych;2. Dołączanie korespondencji do akt;3. Przygotowanie korespondencji do wysyłki;4. Zakładanie okładek do akt sprawy;5. Obsługiwanie urządzeń techniki i łączności biurowej;6. Przygotowywanie dokumentów i sporządzanie wykazów akt przeznaczonych do archiwum.
 kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Gryfino (zachodniopomorskie)
 
 gastronomia otwarta
 F.H.U. Tomasz Dziubiński - 2017-09-26 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
 
 Wykształcenie i doświadczenie: brak wymagań; mile widziana ks. sanepidowska; chęci do pracy; dyspozycyjność; prace pomocnicze w kuchni; dwie zmiany; miejsce pracy: Sierakowice
 BAR "SMAKOSZ" SWIERKOT ALICJA - 2017-08-24 - Sierakowice (śląskie)
 
 przygotowanie posiłków- kuchnia tradycyjna
 Firma Handlowo-Usługowa Zdzisław Mrosek - 2015-12-03 - Bytom (śląskie)
 
 Umiejętnośc przygotowania potraw kuchni ukraińskiej.
 kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Zakopane (małopolskie)
 
 prowadzenie kuchni, ustalanie jadłospisu, przygotowanie i wydawanie posiłków, przygotowanie menu na specjalne uroczystości/ imprezy, kontrola zaopatrzenia, tworzenie własnych przepisów, dbanie o czystość w miejscu pracy
 QPRO360 sp. z o.o. - 2018-11-14 - Mołowiste (podlaskie)
 
 przygotowywanie dań zgodnie z tradycja kuchni gruzińskiej ( chinkali, chamapuri adiarskie, migulskie, achma, zupa charczo - odżachuri), opracowywanie menu restauracji, tworzenie listy zakupów
 Khvitia Nika ''Chinkali'' - 2017-07-19 - Białystok (podlaskie)
 
 do uzgodnienia
 VIRD SP. Z O.O. - 2017-09-08 - Radom (mazowieckie)
 
 wykonywanie pracy kucharza, obróbka technologiczna produktów.
 VESUVIO STANISŁAW DOBRUK - 2017-11-20 - Chorzów (śląskie)
 
 Samodzielne przygotowywanie posiłków
 Ośrodek Rehabilitacyjno - Leczniczy "Sosnowa Aleja" Sp. z o.o - 2017-09-01 - Wardzyn (łódzkie)
 
 Wg. harmonogramuFP
 kontakt przez PUP - 2018-01-03 - Dobiegniew (lubuskie)