KUCHARZ Malbork oferta pracy ZAKŁAD PRODUKCJI CUKIERNICZEJ "MALBORŻANKA" D.GRZESIK, P.DERA SPÓŁKA JAWNA

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2016-04-14
Lokalizacja: Malbork (pomorskie)
Pracodawca: ZAKŁAD PRODUKCJI CUKIERNICZEJ "MALBORŻANKA" D.GRZESIK, P.DERA SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kościuszki 22D, 82-200 Malbork, powiat: malborski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Brutto do uzgodnienia
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Malbork
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: malborski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Malbork
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.04.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
ZAKŁAD PRODUKCJI CUKIERNICZEJ "MALBORŻANKA" D.GRZESIK, P.DERA SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Malborku
Adres pracodawcy:
Armii Krajowej 70, 82-200 Malbork, powiat: malborski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: malborski
Gmina pracodawcy: Malbork
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Malbork
Ulica pracodawcy: Armii Krajowej
Numer budynku pracodawcy: 70
Nazwisko osoby zgłaszającej: Dariusz Grzesik
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Malborku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.04.2016
Oferta pracy ważna do: 13.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 14.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 14.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca przy poduszkach do samochodów
kontakt przez OHP - 2016-09-23 - Częstochowa (śląskie)
sporządzanie dań s kartysporządzanie dań na wesela i imprezy okolicznościowe
PHU DAREX Dariusz Gajewski - 2017-06-12 - Grodków (opolskie)
Prowadzenie zajęć lekcyjnych z fizyki w liceum. Praca w weekendy
ŻAK Sp. z o.o. Centrum Nauki i Biznesu - 2015-11-25 - Kalisz (wielkopolskie)
Praca w charakterze kucharza.
LAS HUBERTA Sp. z o. o. - 2016-10-07 - Rudy (śląskie)
Wykształcenie min. zawodowe; wymagane doświadczenie; książeczka sanepidu lub gotowość do jej wyrobienia; samodzielna praca w charakterze kucharza; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice, ul. Pszczyńska
CBR 2 SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-06 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie i sprzedaż potraw kuchni tureckiej, obsługa klienta, utrzymanie cvzystości w barze
ISTANBUL M. Dukowicz, J. Przybylski - 2017-08-03 - Gdańsk (pomorskie)
Zgodny z wykonywanym stanowiskiem
Ośrodek Rehabilitacyjno Wypoczynkowy "SYRENA" - 2016-03-15 - Mielno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-12-30 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni wschodniej (ukraińskiej, rosyjskiej).
kontakt przez PUP - 2017-06-02 - Łódź (łódzkie)
1. Zapoznanie się z zakładem pracy, jego schematem organizacyjnym, regulaminem2. Zapoznanie się z recepturami potraw i menu3. Planowanie pracy w celu odpowiedniego, sprawnego przebiegu poszczególnych czynności4. Wykonywanie czynności porządkowych w zmywalni naczyń stołowych i pomieszczeń produkcyjnych5. Wykonywanie obróbki wstępnej i termicznej warzyw, owoców i grzybów6. Przygotowywanie narzędzi i miejsca pracy7. Sporządzanie surówek, zakąsek8. Sporządzanie przetworów i potraw z mleka9. Sporządzanie dań z jaj, kasz, mąki10. Sporządzanie zup, dodatków do zup, sosów 11.Przygotowanie potraw z mięsa zwierząt rzeźnych, drobiu, dziczyzny i ryb12. Sporządzanie deserów na ciepło i zimno13. Sporządzanie napojów14. Zapoznanie się ze sposobami dekorowania i podawania posiłków 15. Sporządzanie potraw dietetycznych16. Sporządzanie potraw kuchni regionalnej i staropolskiej17. Korzystanie z dokumentacji zakładu gastronomicznego18. Obsługa maszyn i urządzeń
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Szymbark (pomorskie)
pomoc przy produkcji ciast
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Charsznica (małopolskie)
Gotowanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-04-11 - Ostrów Mazowiecka (mazowieckie)
Kucharz
Ristorante Portofino Barbara Gabryś wspólnik spółki cywilnej RESTAURACJA "U ZOSI" - 2016-02-08 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków z pobranych z magazynu produktów, porcjowanie produktów spożywczych, właściwa organizacja pracy pracowników na zmianie; praca w godz. 5.00-13.00, 9.00-17.00, 12.00-20.00.
33 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W NOWEJ DĘBIE - 2018-04-26 - Nowa Dęba (podkarpackie)
wg stanowiska
Cukiernia Grzegorz Domarecki - 2017-06-27 - Śniadków Górny (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie posiłków, praca pod okiem szwefa kuchni lub samodzielnie
FRESCO Paweł Szwedek - 2016-07-27 - Suwałki (podlaskie)
Praca w nowoczesnym biurze w Centrum Biznesu Szwarc w Biurze Regionalnym Orange Polska. Praca na pełen etat + wynagrodzenie prowizyjne. Dodatkowe atuty: karta Multisport, opieka medyczna Luxmed, indywidualne ubezpieczenie etc.
Bonus Spółka Akcyjna - 2016-09-26 - Starogard Gdański (pomorskie)
mile widziane wyksz. gastronomiczne, chęci do pracy, może być osoba do przyuczenia
MALKO Marcin Malinowski - 2016-05-12 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
ESTAURACJA ALEKSANDRIA ZATRUDNI: KUCHARZ CHARAKTERYSTYKA STANOWISKA PRACY:• PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z KARTĄ MENU ORAZ RECEPTURAMI, • DBANIE O JAKOŚĆ I ESTETYKĘ PODAWANIA DAŃ,• ODPOWIEDNIE STOSOWANIE SIĘ DO PROCEDUR HACCP, BHP I PPOŻ.• MINIMUM 3LAT DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE,• WYKSZTAŁCENIE MINIMUM ŚREDNIE KIERUNKOWE,• DYSPOZYCYJNOŚĆ,• KREATYWNOŚĆ,OFERUJEMY:• WYNAGRODZENIE 2 500 – 3 500 ZŁ. ,• PRACĘ W FIRMIE O UGRUNTOWANEJ POZYCJI,• MOŻLIWOŚĆ ROZWOJU ZAWODOWEGO.ZAINTERESOWANE OSOBY PROSIMY O PRZESŁANIE APLIKACJI CV ZAWIERAJĄCEGO ZAPIS: KUCHARZ CV NA ADRES E-MAIL
RESTAURACJA ALEKSANDRIA S.C - 2016-10-31 - Dynów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci, rozwożenie po salach, przestrzeganie przepisów HACCP.
Niepubliczne Przedszkole Morenowy Raj w Gdańsku s.c. - 2016-08-29 - Gdańsk (pomorskie)
Samodzielne prowadzenie firm pod względem kadr i płac
kontakt przez PUP - 2018-05-16 - Kraków (małopolskie)
Rozwożenie towaru na paletach, załadunek i rozładunek palet
Pro-Logistics Sławomir Piestrak - 2016-09-13 - Kańczuga (podkarpackie)
gotowanie, smażenie i wydawanie posiłków, sprzątanie kuchni i sali
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Bobolice (zachodniopomorskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-02-28 - Kielce (świętokrzyskie)
gotowanie potraw ukraińskich według tradycyjnych receptur przepisów kuchni ukraińskiej; robienie zakupów ukraińskich produktów spożywczych, obsługa klientów
SŁAWOMIR SYKUCKI DORADZTWO - 2017-10-27 - Waszeta (warmińsko-mazurskie)
gotowanie potraw
Jabłoń-Lake Resort Sp. z o.o - 2016-06-03 - Jabłoń (warmińsko-mazurskie)
Obsługa klienta dbanie o zwierzęta w sklepie
Firma Handlowa AG MA Maciej Klasicki sklep zoologiczny - 2018-01-22 - Kościerzyna (pomorskie)
wg. zawodu
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Chojnik (wielkopolskie)
planowanie posiłków oraz przygotowanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami higieniczno-sanitarnymi
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Piła (łódzkie)
Przygotowywanie potraw regionalnych kuchni ukraińskiej, sprządzanie jadłospisów.
JOLBEX - JR Joanna Jedlińska - 2017-01-27 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)