KUCHARZ* Nowy Sącz oferta pracy Ristorante Portofino Barbara Gabryś wspólnik spółki cywilnej RESTAURACJA "U ZOSI"
Stanowisko: KUCHARZ*
Wynagrodzenie: 2 000 - 3 500 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz
Data publikacji: 2016-02-08
Lokalizacja: Nowy Sącz (małopolskie)
Pracodawca: Ristorante Portofino Barbara Gabryś wspólnik spółki cywilnej RESTAURACJA "U ZOSI"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Lwowska 35, 33-300 Nowy Sącz, powiat: m. Nowy Sącz, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 000 - 3 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ*
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Nowy Sącz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Nowy Sącz
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Nowy Sącz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 000 - 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.02.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: Badania SANEPID
Nazwa pracodawcy:
Ristorante Portofino Barbara Gabryś wspólnik spółki cywilnej RESTAURACJA "U ZOSI"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Sądecki Urząd Pracy
Adres pracodawcy:
Lwowska 35, 33-300 Nowy Sącz, powiat: m. Nowy Sącz, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: m. Nowy Sącz
Gmina pracodawcy: Nowy Sącz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nowy Sącz
Ulica pracodawcy: Lwowska
Numer budynku pracodawcy: 35
Oferta zgłoszona przez: Sądecki Urząd Pracy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.02.2016
Oferta pracy ważna do: 29.02.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 15.02.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 08.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca w zawodzie kucharza
Aleksandra Kubiesa A&J - 2016-08-12 - Kraków (małopolskie)
- przygotowywanie dań z wykorzystaniem oryginalnych przypraw i receptur kuchni pakistańskiej ( konieczna znajomość )- przestrzeganie porządku i zasad higieny pracy
kontakt przez PUP - 2018-06-18 - Łódź (łódzkie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Budry (warmińsko-mazurskie)
Planowanie menu, zamawianie niezbędnych produktów, przygotowywanie posiłków, kontrola przestrzegania zasad higienicznych, dbanie o najwyższe standardy obsługi klienta.
BADER Polska Spółka z o.o. - 2017-01-24 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Przygotowanie papieru, maszyny i stanowiska do druku, obsługa maszyn offsetowych, naświetlanie matryc oraz obsługa systemu CTP, dbanie o czystość maszyn i urządzeń, rzetelne prowadzenie dokumentacji.
kontakt przez OHP - 2016-07-12 - Katowice (śląskie)
przygotowanie potraw obsługa bufetu
kontakt przez OHP - 2016-01-20 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
wydawanie posiłków
Centrum Części Samochodowych Ford Michał Goździewski - 2016-12-19 - Starogard Gdański (pomorskie)
obsługa klienta, sprzedaż oferowanych produktów, fakturowanie, przyjmowanie towaru; I umowa na okres próbny , kolejna na 33 miesiące;
Roman Szkaradek DROG-BRUK - 2017-09-27 - Zgorzelec (dolnośląskie)
PRACA W PIZZERI
kontakt przez PUP - 2017-07-12 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków w restauracjiwynagrodzenie brutto: 15 zł/godz.
PHU Jan ANTONIUK - 2017-02-07 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci; wykształcenie zawodowe, doświadczenie mile widzianecv wysyłac na adres e mai:smerfusprzedszkole (at) gmail.com
kontakt przez PUP - 2016-01-26 - Rynarzewo (kujawsko-pomorskie)
Produkcja przenośników (transporterów) oraz innychmaszyn do przemysłu.
AST P. W. WOJCIECH ŁAPKIEWICZ - 2016-04-01 - Dobra (łódzkie)
zgodny z charakterem stanowiska pracy tj. m.in. przygotowywanie posiłków zgodnie z zaleceniami bezpośredniego przełożonego na zmianie brygadzisty, sporządzenie posiłków zgodnie z normami żywienia oraz przestrzeganie przepisów i standardów kulinarnych, wydawanie posiłków, przestrzeganie godzin wydawania i ilości wydawanych posiłków, utrzymanie czystości w pomieszczeniach kuchni, zmywalni i jadalni, a także utrzymanie czystości maszyn, urządzeń oraz sprzętu kuchennego i naczyń stołowych
Dom Pomocy Społecznej "MAGNOLIA" w Głogowie - 2017-12-12 - Głogów (dolnośląskie)
Sprawowanie opieki nad pacjentami w hospicjum. Wykonywanie czynności pielęgnacyjnych pacjenta.
kontakt przez PUP - 2017-07-19 - Łabuńki Pierwsze (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków - pizza, sałatki, pierogi.Praca w godzinach 11-22 co drugi dzień.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "Luka" Wojciech Wideł - 2018-07-17 - Korzenna (małopolskie)
Przygotowywanie dań zgodnie z jadłospisem oraz ich wydanie. Utrzymanie czystosci i porządku na stanowiku pracy w czasie jej trwania i po jej zakończeniu.
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowaczy - 2017-07-25 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
wykształcenie średnie zawodowe kucharz, staż pracy 5 lat, znajomość języka angielskiego lub francuskiego, przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP, języki są potrzebne do tłumaczenia receptur,
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Ząbki (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
w/g zawodu
Olga Wyszomierska Restauracja Stylowa - 2018-05-18 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
Pozyskiwanie nowych klientów oraz utrzymywanie relacji ze stałymi klientami
kontakt przez OHP - 2017-12-04 - Strzelce Opolskie (opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
PW JARD Jarosław Dziemian - 2017-08-23 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni restauracji.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Aga Hotel Czardasz Andrzej Melkowski - 2017-09-13 - Płock (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ OD PODSTAW, ZNAJOMOŚĆ OBSLUGI PIECA KONWEKCYJNO PROWEGOWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA DAŃ OD PODSTAW, AKTUALNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO, MILE WIDZIANA BARDZO DOBRA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA UKRAIŃSKIEGO.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE ORION ANDRZEJ CURAJ - 2018-05-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków
FIRMA HANDLOWA "MIRO" MIROSŁAW BEM - 2017-06-22 - Łeba (pomorskie)
praca w kuchni przedszkola
Przedszkole Miejskie Nr 5 - 2016-01-27 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw w zakresie od obróbki wstępnej do obróbki termicznej, obsługa urządzeń gastronomicznych. Wymagane: wykształcenie zasadnicze zawodowe (kucharz), książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe związane ze zbiorowym żywieniem. Tel.: 261 676 251 Jolanta Kałużna.
45 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Wędrzynie - 2017-03-14 - Wędrzyn (lubuskie)
kompletowanie towaru do wysyłki na sklepy
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Plewiska (wielkopolskie)
Sporządza różnego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych i przedsiębiorstwach zajmujących się przygotowywaniem i produkcją wyrobów i półproduktów kulinarnych; obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw;ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi; posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń; wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych;przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe;stosowanie zasad działań marketingowych w działalności gastronomicznej. Znajomość kuchni indyjskiej, bliskowschodniej i innych.
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)