KUCHARZ/ KUCHARKA Dynów oferta pracy RESTAURACJA ALEKSANDRIA S.C
Stanowisko: KUCHARZ/ KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: ESTAURACJA ALEKSANDRIA ZATRUDNI: KUCHARZ CHARAKTERYSTYKA STANOWISKA PRACY:• PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z KARTĄ MENU ORAZ RECEPTURAMI, • DBANIE O JAKOŚĆ I ESTETYKĘ PODAWANIA DAŃ,• ODPOWIEDNIE STOSOWANIE SIĘ DO PROCEDUR HACCP, BHP I PPOŻ.• MINIMUM 3LAT DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE,• WYKSZTAŁCENIE MINIMUM ŚREDNIE KIERUNKOWE,• DYSPOZYCYJNOŚĆ,• KREATYWNOŚĆ,OFERUJEMY:• WYNAGRODZENIE 2 500 – 3 500 ZŁ. ,• PRACĘ W FIRMIE O UGRUNTOWANEJ POZYCJI,• MOŻLIWOŚĆ ROZWOJU ZAWODOWEGO.ZAINTERESOWANE OSOBY PROSIMY O PRZESŁANIE APLIKACJI CV ZAWIERAJĄCEGO ZAPIS: KUCHARZ CV NA ADRES E-MAIL
Data publikacji: 2016-10-31
Lokalizacja: Dynów (podkarpackie)
Pracodawca: RESTAURACJA ALEKSANDRIA S.C
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:1-GO MAJA 4, 36-065 Dynów, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
ESTAURACJA ALEKSANDRIA ZATRUDNI: KUCHARZ CHARAKTERYSTYKA STANOWISKA PRACY:• PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z KARTĄ MENU ORAZ RECEPTURAMI, • DBANIE O JAKOŚĆ I ESTETYKĘ PODAWANIA DAŃ,• ODPOWIEDNIE STOSOWANIE SIĘ DO PROCEDUR HACCP, BHP I PPOŻ.• MINIMUM 3LAT DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE,• WYKSZTAŁCENIE MINIMUM ŚREDNIE KIERUNKOWE,• DYSPOZYCYJNOŚĆ,• KREATYWNOŚĆ,OFERUJEMY:• WYNAGRODZENIE 2 500 – 3 500 ZŁ. ,• PRACĘ W FIRMIE O UGRUNTOWANEJ POZYCJI,• MOŻLIWOŚĆ ROZWOJU ZAWODOWEGO.ZAINTERESOWANE OSOBY PROSIMY O PRZESŁANIE APLIKACJI CV ZAWIERAJĄCEGO ZAPIS: KUCHARZ CV NA ADRES E-MAIL
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dynów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: rzeszowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Dynów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 18.11.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: RESTAURACJA ALEKSANDRIA S.C
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
1-GO MAJA 4, 36-065 Dynów, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: rzeszowski
Gmina pracodawcy: Dynów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Dynów
Ulica pracodawcy: 1-GO MAJA
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 31.10.2016
Oferta pracy ważna do: 18.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 31.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 31.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie i wydawanie potraw.Praca w godzinach popołudniowych.istnieje możliwość przyuczenia do zawodu
kontakt przez PUP - 2016-01-04 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 6-14, 7-19, 12-20 w Kołobrzegu.
Uzdrowisko Kołobrzeg S.A. - 2017-02-03 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Budowa i modernizacja sieci niskiego i średniego napięcia na obszarze TAURON Dystrybucja obszar południe (REJONY -Wodzisław Śl., Rybnik ,Jastrzębie , Racibórz i okolice)
ELEKTROINSTAL s.c. - 2017-09-27 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Przygotowanie obiadokolacji, lunchy, dań a'la carte zgodnie z recepturami i wytycznymi hotelu. Praca 5 dni w tygodniu w godz. 12-20, 14-22, również w weekendy.
HTI Sp. z o.o. - 2017-05-25 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni arabskiej i marokańskiej
Habiby 2 Sp. z o.o. - 2018-10-30 - Radom (mazowieckie)
-
Powszechna Spółdzielnia Spożywców SPOŁEM w Kościerzynie - 2017-04-06 - Kościerzyna (pomorskie)
przygotowywanie potraw, obróbka surowców i półsurowców, prace kuchenne
OGÓLNOKRAJOWA SPÓŁDZIELNIA TURYSTYCZNA "GROMADA" - 2016-05-06 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
- zapoznanie ze stanowiskiem pracy, programem stażu oraz regulaminem pracy,- zapoznanie z przepisami BHP i ppoż.,- przechowywanie żywności,- przygotowywanie półproduktów, obróbka artykułów spożywczych,- sporządzanie potraw i napojów,- dekorowanie potraw,- obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych,- utrzymywanie czystości naczyń i urządzeń w kuchni i na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Łagiewniki Nowe (łódzkie)
Wykształcenie: brak wymagań; mile widziane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza - istnieje możliwość przyuczenia do zawodu w trakcie zatrudnienia; zakres obowiązków: produkcja wyrobów garmażeryjnych; praca w godz. nocnych; miejsce pracy: Gliwice; umowa zlecenie;
"SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W GLIWICACH - 2017-05-10 - Gliwice (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I DAŃ DOSTOSOWANYCH DO INDYWIDUALNYCH POTRZEB KLIENTA W STOŁÓWCE PRODUKCYJNEJ
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO - USŁUGOWE 'LUBINPEX' SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-09 - Lubin (dolnośląskie)
Praca na kuchni w pizzerii.
Firma Handlowo Usługowo Produkcyjna WOJTEK - 2016-03-31 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
samodzielne stanowisko, przygotowywanie potraw zgodnie z zamówieniami
SLOW FOOD Barbara Bogusz - 2017-03-22 - Łuków (lubelskie)
gotowanie, smażenie, pieczenie -prace wykonywane jak w domowej kuchni
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Magdalenka Janeczek Alina - 2015-11-25 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
gotowanie
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe ROY Józef Przybyła - 2017-03-15 - Pszczyna (śląskie)
Przygotowywanie potraw i posiłków. Praca w godzinach od 6:00-14:00 i 12:00-19:00. W wolne dni sporadycznie.
"HUTNIK" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-01 - Kęty (małopolskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z zamówieniem, pomoc w zakupach żywnościowych, układanie menu, praca w Hotelu LEVEL
Michał Rejs Firma Handlowo- Usługowa - 2017-12-18 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
Dokonywanie obróbki wstępnej przygotowywanych posiłków, znajomość należności żywieniowych, przestrzeganie punktów kontroli HACCP, fachowe i zgodne z zasadami przestrzeganie przyrząconych posiłków
31 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W ZGIERZU (JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 2573) - 2018-09-07 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni koreańskiej, twoerzenie menu. Umowa o prace na czas określony: 3 lata.Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Wrocław (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Warszawa (mazowieckie)
sporządzanie całodziennych posiłków (śniadań, obiadów, kolacji) dla mieszkańców DPS zgodnie z jadłospisem (w tym diety), praca dwuzmianowa między 07.00-19.00 - 12 h, 7 dni w tygodniu
Dom Pomocy Społecznej Katolickiego Stowarzyszenia Niepełnosprawnych Archidiecezji Warszawskiej - 2015-11-17 - Brwinów (mazowieckie)
Obsługa tokarek
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWO USŁUGOWE FREZOR ROBERT PRZYBYLSKI - 2017-06-12 - Kalisz (wielkopolskie)
Kucharz
Sklep Spożywczo Przemysłowy Całodobowy Kazimieruk Bożena - 2017-03-30 - Czyżew (podlaskie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z kartą menu.
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Dąbrowa (opolskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Trzcianka (wielkopolskie)
-
Hanna Zarakowska MAZAR - 2016-04-19 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
USŁUGI GASTRONOMICZNO-PLENEROWE "JASKÓŁKA" ELŻBIETA MELZER - 2017-11-09 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowywanie potraw i deserów. Dbałość o przestrzeganie czystości oraz zasad BHP w miejscu pracy. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata. Miejsce wykonywania pracy: Wrocław, ul. Grabiszyńska 238-240 oraz poztsałe placówki gastronomiczne pracodawcy zlokalizowane na terytorium Wrocławia - przy ul. Granicznej 2, ul. Mińskiej 38 oraz ul. Kiełczowskiej 60. Praca w godz.: 10:00-18:00, 13:00-21:00.
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie artykułów spożywczych do produkcji posiłków, dbanie o czystośc, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Brenna (śląskie)