KUCHARZ Lubichowo oferta pracy P.H.U. "NIKO" Edyta Rezmer
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Zgodnie ze stanowiskiem
Data publikacji: 2016-04-21
Lokalizacja: Lubichowo (pomorskie)
Pracodawca: P.H.U. "NIKO" Edyta Rezmer
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Starogardzka 11, 83-240 Lubichowo, powiat: starogardzki, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Zgodnie ze stanowiskiem
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Lubichowo
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: starogardzki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Lubichowo
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 21.04.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: P.H.U. "NIKO" Edyta Rezmer
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Starogardzie Gda艅skim
Adres pracodawcy:
Starogardzka 11, 83-240 Lubichowo, powiat: starogardzki, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, skierowanie do pracodawcy
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: starogardzki
Gmina pracodawcy: Lubichowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Lubichowo
Ulica pracodawcy: Starogardzka
Numer budynku pracodawcy: 11
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Starogardzie Gda艅skim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_wykorzystanieOferty: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 21.04.2016
Data dodania oferty pracy: 21.04.2016
Oferta pracy wa偶na do: 20.05.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 21.04.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 21.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸w
EUROPA El偶bieta 艁abuz - 2016-03-07 - Zdu艅ska Wola (艂贸dzkie)
- Przygotowanie da艅, deser贸w wg kuchni serbskiej,- przygotowanie potraw dla kuchni serbskiej (dania regionalne).
"LIPI艃SKI" Marcin Lipi艅ski - 2017-08-30 - Orzysz (warmi艅sko-mazurskie)
Monter instalacji fotowoltaicznych
HYMON ENERGY Sp. z o.o. - 2017-09-27 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
jw.
NATU Sp. z o.o. - 2018-02-19 - Warszawa (mazowieckie)
prace w kuchni
RZEMIE艢LNICZY ZAK艁AD INSTALACJI SANITARNYCH I C.O. - VILLA SOLARIS S. ALE艃KU膯 - 2017-09-20 - Niechorze (zachodniopomorskie)
Wykszta艂cenie wy偶sze - rachunkowo艣膰, finanse; 10 lat do艣wiadczenia w ksi臋gowo艣ci pozabud偶etowej; 艣wiadectwo kwalifikacji Ministra Finans贸w; uko艅czony kurs obs艂ugi programu P艂atnik; zakres obowi膮zk贸w: prowadzenie bie偶膮cej dokumentacji ksi臋gowej oraz rejestr贸w VAT, sporz膮dzanie deklaracji podatkowych, sporz膮dzanie bilansu; sporz膮dzanie rachunku wynk贸w finansowych, ewidencja ubezpiecze艅, obs艂uga programu P艂atnik, ustalanie zobowi膮za艅 i nale偶no艣ci firmy; mile widziany emeryt lub rencista; umowa na okres pr贸bny;1/2 etatu z mo偶liwo艣ci膮 pracy w pe艂nym wymiarze czasu pracy; miejsce pracy Gliwice;
CECH RZEMIOS艁 R脫呕NYCH I PRZEDSI臉BIORCZO艢CI - 2015-11-30 - Gliwice (艣l膮skie)
Przygotowanie da艅 z 艣wie偶ych produkt贸w kuchni tradycyjnej niemieckiej i austriackiej. Dbanie o przestrzeganie norm bezpiecze艅stwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-06-07 - Niemcy (Niemcy)
Utrzymywanie nale偶ytej czysto艣ci, porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych, przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Gi偶ycko (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw. Przestrzeganie obowi膮zuj膮cych zasad higieny i bezpiecze艅stwa pracy.
Hotel "PARADISO" Zi贸艂kowski Piotr - 2017-03-09 - Suchedni贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Praca w kuchni.
JOT-CE. CONCEPT SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-11-20 - Kuraszk贸w (dolno艣l膮skie)
* przygotowywanie posi艂k贸w w 偶ywieniu zbiorowym na terenie restauracji hotelowej* zapewnienie wysokiej jako艣ci produkt贸w i us艂ug zgodnie z okre艣lonymi standardami* dbanie o prawid艂owe magazynowanie 偶ywno艣ci i sprz臋tu kuchennego
kontakt przez OHP - 2017-05-22 - Katowice (艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W ZGODNIE Z OBOWI膭ZUJ膭CYMI RECEPTURAMI ,DBANIE O NAJWY呕SZ膭 JAKO艢膯 I SMAK PRZYGOTOWYWANYCH POSI艁K脫W,PORCJOWANIE I WYDAWANIE POSI艁K脫W, DBANIE O GOSPODARK臉 MAGAZYNOW膭.
FIRMA WIN - 2018-06-14 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Wymagane wykszta艂cenie zawodowe - kucharz, ok. 3 lat do艣wiadczenia. Charakterystyka pracy: praca w kuchni, gotowanie potraw - kuchnia polska, przygotowywanie zimnej p艂yty, opracowanie nowego menu, czysto艣膰. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
POLITA艃SKI Stanis艂aw Polita艅ski - 2016-06-20 - Rybnik (艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE PRODUKT脫W DP DA艃 RAW, PROCES TWORZENIA I 艁膭CZENIA SK艁ADNIK脫W W ZESTAWY OBIADOWE;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, UMIEJETNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA POSI艁K脫W WED艁UG KUCHNI RAW, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie da艅
kontakt przez PUP - 2017-08-11 - Poniatowa (lubelskie)
zg
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Lubicz G贸rny (kujawsko-pomorskie)
kucharz
OW " W Sosnowym Lesie" Andrzej Odyjas - 2016-01-15 - Mi臋dzywodzie (zachodniopomorskie)
wyr贸b produkt贸w garma偶erynych, krokiet贸w, pierog贸w, uszek, zapiekanek
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Libusza (ma艂opolskie)
gotowanie, wydawanie posi艂k贸w, sprz膮tanie
kontakt przez PUP - 2017-10-06 - K臋trzyn (warmi艅sko-mazurskie)
sprzedawca
kontakt przez PUP - 2016-01-08 - Krojczyn (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw gastronomicznych, praca na dwie zmiany w godz. 7-15 lub 11-19
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni cateringowej
"GREK RTC" SP脫艁KA AKCYJNA - 2018-06-14 - Zgierz (艂贸dzkie)
wg stanowiska
OSADKOWSKI SP脫艁KA AKCYJNA BIERUT脫W W艁ADYS艁AW OSADKOWSKI - 2016-05-11 - Jakubowice (opolskie)
Umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Zakopane (ma艂opolskie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o najwy偶sza jako艣膰 i smak posi艂k贸w, wsp贸艂praca z innymi pracownikami kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Bramki (mazowieckie)
- przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy- dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy- praca w C.H. Manufaktura w 艁odzi
QLT Restaurant & Bar Sp. z o.o - 2018-06-18 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
PROWADZENIE KUCHNI, ZARZ膭DZANIE WYDAWANIEM POTRAW, ZARZ膭DZANIE PERSONELEM POMOCNICZYM, WYKA艃CZANIE, PORCJOWANIE, DEKOROWANIE I ESTETYCZNE WYDAWANIE WYROB脫W KULINARNYCH, SPORZ膭DZENIE POTRAW KUCHNI REGIONALNYCH, KUCHNI POLSKIEJ, UKRAI艃SKIEJ, 艢R脫DZIEMNOMORSKIEJ, ZNAJOMO艢膯 R脫呕NEGO RODZAJU DIET;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE KIERUNKOWE, SPRAWNE PRZYGOTOWYWANIE POTRAW Z MENU RESTAURACJI, KUCHNIA ROSYJSKA, UKRAI艃SKA, POLSKA, 艢R脫DZIEMNOMORSKA, UMIEJ臉TNO艢膯 SPORZ膭DZANIA R脫呕NEGO RODZAJU CIAST, NAPOJ脫W I DESER脫W, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 3 LATA DO艢WIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2016-07-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W NA ODDZIA艁Y SZPITALNE, NADZ脫R NAD PRAC膭 PODLEG艁EGO ZESPO艁U, KOORDYNOWANIE PRAWID艁OWEGO ZU呕YCIA SUROWC脫W POBRANYCH DO PRODUKCJI, SPORZADZANIE POSI艁K脫W ZGODNIE Z RECEPTURAMI I NORMAMI OBOWI膭ZUJ膭CYMI W 呕YWIENIU ZBIOROWYM;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE KIERUNKOWE, 1 ROK STA呕U PRACY, MILE WIDZIANE DO艢WIADCZENIE Z ZAKRESU ORGANIZACJI PRACY KUCHNI I ZARZ膭DZANIU ZESPO艁EM, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH; KONTAKT OSOBISTY: KUCHNIA SZPITALNA SPSK, UL. POWST. WIELKOPOLSKICH 72 LUB PRZES艁A膯 CV NA MAILA: kuchnia.spsk2 (at) impel.pl
IMPEL CATERING COMPANY SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2016-01-29 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸wwg.menu przedsi臋biorstwa-kuchnia tradycyjna,oraz dania szybkie typu fast-food.
Miros艂aw Andrzej - 2016-03-31 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
PPHU Angello Patryk Szwarczy艅ski - 2018-04-27 - Rawicz (wielkopolskie)