KUCHARZ Bramki oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2聽000 - 3聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o najwy偶sza jako艣膰 i smak posi艂k贸w, wsp贸艂praca z innymi pracownikami kuchni
Data publikacji: 2017-03-17
Lokalizacja: Bramki (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Bramki, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o najwy偶sza jako艣膰 i smak posi艂k贸w, wsp贸艂praca z innymi pracownikami kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 2聽000 - 3聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Bramki
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: warszawski zachodni
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 2聽000 - 3聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.04.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋:
Powiatowy Urz膮d Pracy dla Powiatu Warszawskiego Zachodniego
Adres pracodawcy:
Pozna艅ska 131 A, 05-850 B艂onie, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: warszawski zachodni
Gmina pracodawcy: B艂onie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: B艂onie
Ulica pracodawcy: Pozna艅ska
Numer budynku pracodawcy: 131 A
Oferta zg艂oszona przez:
Powiatowy Urz膮d Pracy dla Powiatu Warszawskiego Zachodniego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 17.03.2017
Data dodania oferty pracy: 15.03.2017
Oferta pracy wa偶na do: 14.04.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 15.03.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 14.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca przy produkcji wyrob贸w garma偶eryjnych. Kontakt z pracodawc膮 osobisty: Wroc艂aw, ul. Legnicka 158. Praca w godzinach 6-14.
Cukiernia-Kawiarnia "WOLAK" s.c. - 2016-01-11 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 wega艅skich i wegetaria艅skich
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Z膮bki (mazowieckie)
Komponowanie i wypiek pizzy.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Przyrz膮dzanie potraw, wydawanie potraw, utrzymywanie porz膮dku w miejscu pracy.
SYRENKA S.C. Piotr Jurczyk, Beata Firla - 2016-04-28 - Radlin (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2017-10-09 - Tomaszowice-Kolonia (lubelskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Nowa D臋ba (podkarpackie)
samodzielne prowadzenie i zarz膮dzanie kuchni膮
PRZEDSI臉BIORSTWO TECHNOLOGICZNE POLWIND SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-04-20 - Kaniewo (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie obiad贸w
P.H.U. Arkadiusz Dubikowski w Ciechanowie - 2018-05-19 - Ciechan贸w (mazowieckie)
przygotowywanie ca艂odziennych posi艂k贸w
JAMA s.c. J.M Gotlibowscy - 2016-12-23 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Obr贸bka mi臋s, warzyw, owoc贸w, ryb (krojenie, siekanie, filetowanie, obieranie itp.) przygotowywanie potraw, dbanie o porz膮dek miejsca pracy, gotowanie. Kierowanie prac膮 na kuchni. Ostateczne przygotowanie potraw i wydawanie. Przygotowywanie menu. Inwentaryzacja.
"Piekielna Kura" Przemys艂aw Bia艂y - 2017-04-05 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Samodzielno艣膰; wa偶na ksi膮偶eczka sanepidowska; umiej臋tno艣膰 gotowania bez nadzoru; umiej臋tno艣膰 organizacji pracy i wsp贸艂pracy w zespole; umowa zlecenie; trzy zmiany; miejsce pracy Gliwice;
EUREST POLAND SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-03-23 - Gliwice (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw. Wymagania: specjalno艣膰 gastronomia, do艣wiadczenie du偶e, umiej臋tno艣膰 uk艂adania i stylizacji potraw na talerzu. Miejsce wykonywania pracy RUMIA.
STUDIO FOTO JACEK CHABRASZEWSKI - 2017-03-27 - Rumia (pomorskie)
Zapoznanie sie z programem sta偶u, przeszkolenie z zakresu BHP, zapoznianie sie regulaminem pracy, zapoznanie i obs艂uga maszyn gastronomicznych, poznawanie struktury zakresu uprawnie艅 w restauracji.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Sierpc (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, w艂oskiej, udzia艂 w sporzadzaniu inwentaryzacji i zam贸wie艅,
GRAND HOTEL RZESZ脫W SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2015-12-09 - Rzesz贸w (podkarpackie)
wz
kontakt przez PUP - 2016-10-03 - Raszyn (mazowieckie)
sporz膮dzanie i wydawanie posi艂k贸wdbanie o porz膮dek na kuchni
kontakt przez OHP - 2016-07-01 - Zielona G贸ra (lubuskie)
Wydawanie posi艂k贸w. Pierwsza umowa o prac臋 na okres pr贸bny 1 miesi膮c. Jedna zmiana w godzinach 12.00-20.00 od 艣rody do niedzieli.
BAR "KR臉PSKO" W艁ODZIMIERZ STANKOWSKI - 2017-04-18 - Kr臋psko (wielkopolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Jacent贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Kwidzyn (pomorskie)
zgodny ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Opoczno (艂贸dzkie)
Monta偶 i demonta偶 cz臋sci nadwozia pojazd贸w.
VESTIUM sp. z o.o. - 2018-06-20 - Brzesko (ma艂opolskie)
PI RPO przygotowanie posi艂k贸w (da艅 i zup) wed艂ug 艣cisle okre艣lonych procedur
EAT ME Sp. z o.o. - 2018-01-24 - Piaseczno (mazowieckie)
kucharz
Hotel "BRISTOL" Tadeusz Nosek - 2018-01-10 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej( sharma, kebab i inne). Odczytywanie oryginalnych receptur i produkt贸w
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - 艁ask (艂贸dzkie)
ORGANIZACJA I PRZYGOTOWANIE ZAPLANOWANEJ PRODUKCJI DZIENNEJ, PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z PROCEDUR膭 WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, 艢REDNIE, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE 5 LAT, UMIEJ臉TNO艢膯 PRACY W ZESPOLE
kontakt przez PUP - 2017-12-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Bardzo dobra znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej i rosyjskiej. Umiej臋tno艣膰 wpraowadzenia produkt贸w lokalnego do menu restauracji
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie wyrobu gotowego typu kebak wg. receptur, obr贸bka mi臋sa opiekanego, przygotowywanie sur贸we, serwowanie posi艂k贸w
Yuksel OSMANOV CITY KEBAB - 2017-03-10 - 呕aga艅 (lubuskie)
Prace kucharskie.
Cremova Dariusz Zawierucha - 2016-09-27 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej; Umiej臋tno艣膰 czytania oryginalnych wietnamskich przepis贸w, mile widziana znajomo艣膰 j臋zyka wietnamskiego;
kontakt przez PUP - 2018-01-17 - Gr贸jec (mazowieckie)