KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2聽900 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Data publikacji: 2016-09-23
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽900 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKIEJ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽900 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 29.09.2016
Data zako艅czenia pracy: 14.09.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
wietnamski, w mowie - podstawowy, w pi艣mie - podstawowy
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe; znajomo艣膰 kuchni wietnamskiej; 1 rok do艣wiadczenia w zawodzie; podstawowa znajomo艣膰 j臋zyka wietnamskiego. Obowi膮zki: przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej. Praca na dwie zmiany, w godzinach: 8-16, 12-20.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 23.09.2016
Oferta pracy wa偶na do: 29.09.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 23.09.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 23.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w
I.T.M. Marczewski Rados艂aw - 2017-11-30 - Witnica (lubuskie)
- przygotowywanie cateringu na r贸偶nego rodzaju spotkania,- przygotowywanie ciep艂ych da艅 i zimnych przek膮sek- przygotowywanie da艅 bufetowych i da艅 z karty menu
QSR24h Timework GmbH & Co. KG - 2017-10-27 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie potraw, obs艂uga klienta, opracowywanie jad艂ospisu.
SERENISSIMA POLSKA SP. Z O.O. - 2016-08-31 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
zgodny
"NA WZG脫RZU" Bo偶ena Kamrowska - 2018-08-08 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i sporz膮dzanie da艅 mi臋snych, m膮cznych, zup, soso贸w i deser贸w. Praca na umow臋 zlecenie, 168 godzin pracy w miesi膮cu, 12 godzin pracy co drugi dzie艅, dyspzoycyjno艣膰 w godz. 11:00-23:00. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
-spo偶膮dzanie potraw, dobieranie potraw, obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych, planowanie menu, uk艂adanie okresowego menu
"RABARBAR" Marcin Lichnowski - 2018-04-17 - Bielawa (dolno艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, DBANIE O CZYSTO艢C
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Moj臋cice (dolno艣l膮skie)
kompleksowa obs艂uga Klienta wed艂ug standard贸w firmy
realizacja planu sprzeda偶y na jak najwy偶szym poziomie
fachowe doradztwo Klientom w wyborze odpowiedniego sprz臋tu
dbanie o odpowiednie zatowarowanie salonu
pomoc Klientom w za艂adunku towaru
Media Expert - 2016-04-18 - Wadowice (ma艂opolskie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o przestrzeganie HCCP
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe "BA艁TYK" Waldemar Garmulewicz - 2016-08-10 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
Sprzeda偶 art.
Zak艂ad Mi臋sno-W臋dliniarski "MIR-MAX" - 2016-04-25 - Pielgrzymowice (艣l膮skie)
Przyrz膮dzanie humus, mietabal, kebab.
kontakt przez PUP - 2017-08-16 - Pu艂tusk (mazowieckie)
Sporz膮dzanie i wydawanie posi艂k贸w obiadowych i pizzy. Praca na ca艂y etat w godzinach od 8:00 do 16.00 + soboty i niedziele.
Zetka Cegielnia -Pawe艂 Zawadka - 2016-01-18 - Ko偶uch贸w (lubuskie)
wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe; umiej臋tno艣ci wykonywania potraw kuchni wietnamskiej; uprawnienia: ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych; do艣wiadczenie zawodowe min 3 lata na ww. stanowisku. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie posi艂k贸w, da艅 kuchni wietnamskiej. Miejsce wykonywania pracy: Lublin.
kontakt przez PUP - 2017-09-19 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie da艅 z karty dla go艣ci restauracji, wsparcie Szefa Kuchni w wydawaniu da艅, Samodzielne przygotowywanie da艅 (po uzyskaniu odpowiedniego do艣wiadczenia w naszej restauracji)
Felson sp. z o.o. - 2016-05-02 - Przyja藕艅 (pomorskie)
praca na kuchni w szkole
kontakt przez PUP - 2018-04-11 - Sosnowiec (艣l膮skie)
pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-07-31 - Cieszyn (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Warszawa (mazowieckie)
zwiazane z zawodem
CH艁ODNICTWO SAMOCHODOWE TOMASZ TOMKOWIAK - 2018-07-18 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w obiadowych - konieczna samodzielno艣膰
AGMAR Agnieszka Wojna - 2016-09-01 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
-Prace w kuchni,-Miejsce pracy: "Go艣ciniec Woda na M艂yn" w Wa膰mierku,-Osoby zainteresowane proszone s膮 o kontakt telefoniczny pod nr: 608-67-97-00-Praca zmianowa mi臋dzy 8 a 22
Waldemar Huk Kancelaria Dochodzenia Wierzytelno艣ci - 2017-08-21 - Wa膰mierek (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Miejsce pracy: Hotel Senator Zb膮szy艅.
Zak艂ady Mi臋sne "SOBKOWIAK Ireneusz Sobkowiak - 2016-03-10 - Zb膮szy艅 (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Firma Handlowa Kolorada s.c. Marek Pilewicz, Barbara Pilewicz - 2017-04-07 - Ruciane-Nida (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
ANITA NOWAK - 2018-02-08 - Zakopane (ma艂opolskie)
Przygotowanie gastronomiczne imprez okoliczno艣ciowych, przygotowywanie da艅 do restauracji
Zajazd Korona - 2018-04-06 - 呕elk贸w (mazowieckie)
samodzielne przygotowanie potraw, dbanie o czysto艣c w miejscu pracy
Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe Sp. z o.o. - 2017-11-24 - Jachranka (mazowieckie)
rowo偶enie towaru, za艂adunek , roz艂adunek
RS TRANS Roman S艂odczyk i Wsp贸lnicy - 2016-06-07 - Chorz贸w (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 kuchni polskiej, przygotowywanie cateringu.
Firma Handlowo Us艂ugowa >STYL< Jerzy Stefa艅czyk - 2017-04-13 - Zamo艣膰 (lubelskie)
- Przygotowanie da艅 - produkt贸w o najwy偶szej jako艣ci i walorach smakowych celem pozyskania jak najwi臋kszej sprzeda偶y i sta艂ych klient贸w. Udzia艂 w planowaniu karty menu, propozycji dla grup, imprez. Dba艂o艣膰 o posi艂ki zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia: porcje posi艂k贸w, jako艣膰, smak, estetyka wydawanych posi艂k贸w. Pobieranie produkt贸w spo偶ywczych z magazyn贸w w ilo艣ciach przewidzianych receptur膮. Zapewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug. Obs艂uga klienta zgodnie z wysokimi standardami. Utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy. Dba艂o艣膰 o powierzony sprz臋t kuchenny.- Wynagrodzenie: 2200 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 7:00-23:00 + soboty i niedziele (wed艂ug grafiku). Wymagane wykszta艂cenie minimum zasadnicze zawodowe. Do艣wiadczenie nie jest wymagane. Na stanowisko mog膮 aplikowa膰 r贸wnie偶 osoby niepe艂nosprawne. Kontakt telefoniczny (32-746-70-00) (8:00-16:00) lub e-mail: kadry (at) hoteldiament.pl
HOTELE DIAMENT SP脫艁KA AKCYJNA / Park Hotel Diament - 2017-05-04 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw, podawanie, obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - 艁臋czyca (艂贸dzkie)
Prace zwi膮zane z przygotowywaniem posi艂k贸w, zarz膮dzaniem personelem zatrudnionym na kuchni, odpowiedzialno艣膰 za kontrol臋 jako艣ci, przygotowywanie potraw a la carte, staranne i oszcz臋dne wykorzystywanie produkt贸w w codziennej pracy, przestrzeganie zasad higienicznych panuj膮cych w miejscu pracy.
kontakt przez OHP - 2017-07-19 - Niemcy (Niemcy)