KUCHARZ KUCHNI UKRAI艃SKIEJ K/M Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI UKRAI艃SKIEJ K/M
Wynagrodzenie: od 2聽400 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Data publikacji: 2017-06-09
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽400 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI UKRAI艃SKIEJ K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽400 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.07.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie 艣rednie gastronomiczne; min. rok do艣wiadczenia na stanowisku; mile widziana 艣rednia znajomo艣膰 j. angielskiego. Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw; ustalanie karty da艅; wyb贸r naczy艅 do podawania da艅; nadz贸r nad jako艣ci膮 zamawianej 偶ywno艣ci; dopilnowanie porz膮dku; przestrzeganie zasad BHP w kuchni; zarz膮dzanie bud偶etem na wydatki spo偶ywcze. Miejsce pracy: Warszawa-艢r贸dmie艣cie.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.06.2017
Oferta pracy wa偶na do: 10.06.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 09.06.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 09.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wykonywanie monta偶u instalacji elektrycznych maszyn i urzadze艅 budowlanych.
Zak艂ad Produkcji Materia艂贸w Budowlanych ZPCh Kazimierz Ginter - 2017-04-14 - Chojnice (pomorskie)
Zgodnie z nazw膮 stanowiska pracy- mo偶liwo艣c przyuczenia.
ZAMEK GNIEW Sp. z o.o. - 2016-03-09 - Gniew (pomorskie)
przyrz膮dzanie potraw kuchni arabskiej, przygotowanie kebaba
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - 艁臋czna (lubelskie)
Pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w
H2Obiadek Joanna Czarniecka - 2018-06-28 - Strzelce Opolskie (opolskie)
przygotowywanie potraw na ciep艂o i zimno; obr贸bka wst臋pna produkt贸w; przygotowywanie potraw tajskich z karty
kontakt przez PUP - 2017-11-30 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw i p贸艂produkt贸w kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosownaych w kuchni azjatyckiej dba艂o艣c o porz膮dek i czysto艣c w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowanie posi艂k贸w w barze.
ECO LIGHT Sp. z o.o. - 2016-03-18 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw, wydawanie posi艂k贸w, dbanie o porz膮dek w miejscu pracy.
Zajazd "Karliczek u Marka" S. C.Marek Brunon, Marek-Bugiel Teresa - 2015-12-02 - 艢wierklany Dolne (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 zgodnie z menu - staranno艣膰 i sumienno艣膰, zamawianie produkt贸w, dbanie o czysto艣膰 swojego stanowiska pracy
AUTO-FINANSE MICHA艁 NAWROCKI - 2017-04-26 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przyrz膮dzanie da艅 z karty, przygotowywanie menu na przyj臋cia
P.P.H.U HEN-MAR S.C. HENRYK JANK脫W I MAREK JANK脫W - 2016-10-31 - I艂owa (lubuskie)
przygotowywanie potraw kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Radom (mazowieckie)
obiady domowe
kontakt przez PUP - 2017-12-05 - 艢wi臋toch艂owice (艣l膮skie)
wg stanowiska
ATA Sp. Akcyjna - 2016-07-08 - Krak贸w (ma艂opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-15 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci o艣rodka
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - P艂atkownica (mazowieckie)
CENTRUM EDUKACYJNE PROMAR W RZESZOWIE (WWW.PROMAR.EDU.PL) ZATRUDNI OSOB臉 NA STANOWISKOKUCHARZ / KUCHARKADO PRACY W KUCHNI STO艁脫WKI W SIEDZIBIE G艁脫WNEJ PRZY UL. BOHATER脫W 12.DO OBOWI膭ZK脫W OSOBY ZATRUDNIONEJ NALE呕E膯 B臉DZIE PRZEDE WSZYSTKIM PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W 呕YWIENIA GRUPOWEGO DLA UCZESTNIK脫W GRUP PRZEDSZKOLNYCH I UCZNI脫W SZKO艁Y PODSTAWOWEJ.
CENTRUM EDUKACYJNE PROMAR - 2017-10-10 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Przygotowywanie da艅 kuchni orientalnej sarma, byrak, kuz-kuz itp, przygotowywanie sos贸w
H&I ENTERPRISE Zdzis艂aw Misior - 2016-09-23 - Sieradz (艂贸dzkie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Olkusz (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w barze mlecznym
P.H.U. PAWE艁 SZARKOWICZ - 2016-02-03 - Krosno Odrza艅skie (lubuskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, opracowywanie kart menu.
"INVESTIMUS" Sp. z o.o. - 2018-04-04 - Krosno (podkarpackie)
Produkcja, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w dla go艣ci oraz 艣niada艅 zgodnie z wymogami i standardami pracy w sieci QH przy jednoczesnym zachowaniu czysto艣ci. Przestrzeganie zasad GMP i GHP oraz HACCP.
Qubus Hotel Management Sp. z o.o. - 2016-09-01 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Praca przy komputerze, obs艂uga korespondencji, weryfikacja dokumentacji, udzia艂 w kontrolach bud贸w i utrzymania obiekt贸w budowlanych, przygotowywanie projekt贸w postanowie艅 i decyzji adm. (zakres obow. wg programu sta偶u)
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
okre艣lone we wniosku
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Resko (zachodniopomorskie)
Prace zwi膮zane z wykonywanym zawodem
Zak艂ad Hotelowo-Gastronomiczny" WKRA "Zofia Alicja Winnik - 2015-11-19 - Dzia艂dowo (warmi艅sko-mazurskie)
Planowanie posi艂k贸w oraz przygotowywanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami higieniczno-sanitarnymi. Planowanie i koordynowanie pracy w kuchni. Samodzielne sporz膮dzanie, r贸偶nymi technikami i metodami, potraw, napoj贸w i wyrob贸w garma偶eryjnych.
Handel detaliczny artyku艂ami spo偶ywczymi i gastronomicznymi Henryka Tyszkowska - 2016-01-12 - Nysa (opolskie)
wykszta艂cenie 艣rednie, do艣wiadczenie zawodowe minimum 6 miesi臋cy, umiej臋tno艣膰 samodzielnego sporz膮dzania da艅, przygotowanie posi艂k贸w od surowca do dania g艂贸wnego
Biuro Rachunkowe Firma Handlowo - Us艂ugowa Maria Wolar - 2018-08-01 - Gryf贸w 艢l膮ski (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci indywidualnych i grupowych
Zwi膮zek Nauczycielstwa Polskiego ZG "LOGOS" DOM NAUCZYCIELA w Augustowie - 2017-08-29 - August贸w (podlaskie)
kucharz
Naro偶nicka Alina BAR JAG脫DKA, SKLEP SPO呕YWCZO-PRZEMYS艁OWY - 2016-05-27 - Sielpia Wielka (艣wi臋tokrzyskie)
Gotowanie potraw, produkcja 偶ywno艣ci. Pierwsza umowa na okres pr贸bny - 3 m-ce. Praca w zakresie 11.00 - 22.00.
STAJNIA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2015-12-01 - Pi艂a (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-06-25 - 呕ywiec (艣l膮skie)