KUCHARZ/KUCHARKA Przewłoka oferta pracy "DAG-BUD" JERZY KISIEL DOM WYPOCZYNKOWO REHABILITACYJNY LAWENDOWA PRZYSTAŃ
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: zgodnie ze stanowiskiem; Praca od połowy kwietnia do końca października. Praca w systemie zmianowym 12 godzin co drugi dzień. Wymagana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych. Miejsce pracy: Ustka
Data publikacji: 2019-03-05
Lokalizacja: Przewłoka (pomorskie)
Pracodawca: "DAG-BUD" JERZY KISIEL DOM WYPOCZYNKOWO REHABILITACYJNY LAWENDOWA PRZYSTAŃ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Niemcewicza 22, 76-270 Przewłoka, powiat: słupski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
zgodnie ze stanowiskiem; Praca od połowy kwietnia do końca października. Praca w systemie zmianowym 12 godzin co drugi dzień. Wymagana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych. Miejsce pracy: Ustka
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Przewłoka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: słupski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ustka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.04.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Nazwa pracodawcy:
"DAG-BUD" JERZY KISIEL DOM WYPOCZYNKOWO REHABILITACYJNY LAWENDOWA PRZYSTAŃ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
Niemcewicza 22, 76-270 Przewłoka, powiat: słupski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: słupski
Gmina pracodawcy: Ustka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Przewłoka
Ulica pracodawcy: Niemcewicza
Numer budynku pracodawcy: 22
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.03.2019
Oferta pracy ważna do: 31.03.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 05.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 05.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Żary (lubuskie)
przygotowywanie dań kuchni arabskiej i mięsa kebab.
KEBAB SEVEN STAR AHMED BASHIR - 2016-09-12 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Obsługa klienta, przyjmowanie zamówień telefonicznych,wydawanie dań.Praca na dwie zmiany w godzinach 8-16, 16-23.
PUB "FENIKS" Firma Gastronomiczna Wiesław Wiśniowski PUB "FENIKS" Firma Gastronomiczna Wiesław Wiśniowski Pizza "Bazyliszek" - 2018-12-06 - Grybów (małopolskie)
Praca na kuchni otwartej, przygotowywanie posiłków itp.
Firma Handlowa "Solidus" sp. z o.o. - 2016-06-10 - Nowy Sącz (małopolskie)
Kucharz
Andrzej Mądel Prywatna Komunikacja Samochodowa - 2016-09-14 - Tarnów (małopolskie)
• sporządzanie posiłków o wysokiej jakości zgodnie z zaplanowanym jadłospisem, • porcjowanie i wydawanie za pokwitowaniem posiłków, • przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno-sanitarnych,• dbanie o najwyższą jakość, smak posiłków i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach,• oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi i sprzętem,• utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad higieniczno-sanitarnych , BHP i ppoż. oraz dyscypliny pracy,• nadzorowanie pracy pomocy kuchennych,• prowadzenie pomiarów, raportów, zapisów.Wymagania: wykształcenie średnie zawodowe, znajomość utensylii kuchennych, doświadczenie w branży gastronomicznej, dyplom- kucharzUmowa na 3 miesiące z możliwością przedłużenia
ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM ONKOLOGII - 2018-07-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej
SMAK E HIND TASTE OF INDIA ALEKSANDRA TROSZCZYŃSKA-THAPAR - 2018-03-20 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Warszawa (mazowieckie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
wykształcenie zawodowe (bez znaczenia)wymagane umiejętności i pasja do gotowania, chęć uczenia się i rozwoju, zaangażowaniePrzygotowywanie posiłków i dań restauracyjnych dla gości hotelu oraz imprez okolicznościowych (kuchnia tradycyjna).wynagrodzenie: od 2100 zł brutto
ARKADIUSZ FIGIEL "MAFPOL" PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE - 2018-08-20 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o czystość naczyń, obsługa urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2018-06-01 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
RADŁOWIANKA Sławomir Krasiński - 2017-01-05 - Radłowo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posiłków dla dzieci.
Przedszkole Niepubliczne "MISIAKI" - 2018-03-21 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań, menu, znajomość przepisów kuchni wietnamskiej, umiejętność czytania przepisów w języku wietnamskim. Praca na pół etatu od poniedziałku do piątku w godiznach 10-14.
Hong NGUYEN "BEP-WIET" HONG SINH NGUYEN - 2016-09-01 - Pruszków (mazowieckie)
przygotowywania posiłków zgodnych z kartą menu jak i pod indywidualne zamówienia klienta, obsługi gości
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-GASTRONOMICZNE "BETA" EXPORT-IMPORT - 2019-03-15 - Chorzów (śląskie)
Prace ogólnobudowlane.
kontakt przez PUP - 2017-08-10 - Nidzica (warmińsko-mazurskie)
Przyrządzanie dań, wypiek pizzy, dbanie o porządek w miejscu pracy
Pizzeria"FENIX" Paulina Sobieralska - 2017-08-03 - Kijewo Królewskie (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Warszawa (mazowieckie)
wg stanowiska
Sanatorium Uzdrowiskowe DUKAT Medical SPA Dąbki ,ul. Wydmowa 9 - 2017-03-02 - Dąbki (zachodniopomorskie)
praca w kuchni
PPHU MARKUS - 2016-03-02 - Przesieka (dolnośląskie)
wydawanie i przygotowanie posiłków,utrzymanie porządku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Augustów (podlaskie)
przygotowywanie potraw, utrzymywanie w czystości stanowiska pracy
MIĘDZYNARODOWE CENTRUM KONFERENCYJNE "KRZYŻOWA" SP. Z O. O. - 2016-09-28 - Krzyżowa (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 6 miesięcy z możliwością zatrudnienia na stałe; godziny pracy: 6.00- 14.00, 12.00- 20.00
ABM TOURISTIC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-03-05 - Ustka (pomorskie)
Przygotowanie posiłków
SPOŁEM POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W KALISZU - 2016-10-19 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań a'la carte i innych potraw dla Gości hotelowych oraz w ramach usług konferencyjnych i imprez okolicznościowych.Praca w systemie zmianowym w godzinach 7-19.
Hotel "Beata***" Beata Lisowska - 2018-08-23 - Złockie (małopolskie)
ZGODNIE ZE STANOWISKIEM
BASZTOWA USŁUGI GASTRONOMICZNE KASPROWICZ TOMASZ - 2016-03-22 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
w/g programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Darłowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni tureckiej, tj. adana, kofte, dolma, sarma. Przygotowywanie sosów i sałatek kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2018-10-25 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)