KUCHARZ, KASJER 40I Adamów-Parcel oferta pracy "AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ, KASJER 40I
Wynagrodzenie: od 13 PLN
Zakres obowiązków: obsługa klientów, obsługa kuchni (smażenie, panierowanie)
Data publikacji: 2016-10-31
Lokalizacja: Adamów-Parcel (mazowieckie)
Pracodawca: "AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:96-325 Adamów-Parcel 18b, powiat: żyrardowski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
obsługa klientów, obsługa kuchni (smażenie, panierowanie)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę w zastępstwie
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 13 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: zł. brutto / godz.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Nazwa stanowiska: KUCHARZ, KASJER 40I
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Adamów-Parcel
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żyrardowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Radziejowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 13 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 01.11.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: brak wymagań
Nazwa pracodawcy:
"AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żyrardowie
Adres pracodawcy:
96-325 Adamów-Parcel 18b, powiat: żyrardowski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, inny
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: żyrardowski
Gmina pracodawcy: Radziejowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Adamów-Parcel
Numer budynku pracodawcy: 18b
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żyrardowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 2
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 31.10.2016
Oferta pracy ważna do: 29.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 31.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 31.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Organizowanie, porządkowanie i utrzymywanie w stałej czystości stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy, ochrony przeciwpożarowej. Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów oraz wyrobów kulinarnych.Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej.Dobieranie i posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami do produkcji potraw oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń.Sporządzanie, różnymi technikami i metodami, potraw i wyrobów garmażeryjnych z różnych grup surowców z zachowaniem wartości odżywczej.Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrobów kulinarnych.Planowanie posiłków i układanie menu.Odbieranie jakościowe i ilościowe surowców, półproduktów i gotowych wyrobów.
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
rejestratorka
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Brzozów (podkarpackie)
JW
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie pizzy, burgerów
kontakt przez PUP - 2018-03-19 - Rzeszów (podkarpackie)
wykonywanie prac zleconych przez kuchmistrza,utrzymywanie czystości i porządku w kuchni i pomieszczeniach pomocniczych
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Sarnów (śląskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków według karty dań, dbanie o czystość w miejscu pracy
Mała Gastronomia Ratyna Elżbieta - 2017-10-19 - Zamość (lubelskie)
samodzielne przygotowywanie potraw, pieczenie ciast
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Zabłędza (małopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-06-02 - Tarnów (małopolskie)
OBSŁUGA KASY, OBSŁUGA TERMINALU
kontakt przez OHP - 2018-05-14 - Gdynia (pomorskie)
Gotowanie zup i innych potraw.
KARINA BUKOWSKA, 'Restauracja Luna' - 2016-05-13 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie posiłków z karty oraz iventów
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Chorzów (śląskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie dań kuchni polskiej
Piotr Gierszewski ALFA - 2017-07-13 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przyrządzanie pizzy.
NIGRO P.P.H.U. - 2016-08-01 - Celestynów (mazowieckie)
jw
Q Catering Barbara Latkowska - 2016-09-30 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, pizzy, ustalenia karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie porządku i przestrzeganie zasad higieny w kuchni.
STAY INN S.C. - 2017-09-25 - Gdańsk (pomorskie)
Wykształcenie: min. zawodowe; mile widziane doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku; istnieje możliwość przyuczenia do stanowiska pracy; samodzielność, zaangażowanie w pracę; zakres obowiązków: produkcja wyrobów garmażeryjnych; zmiana nocna; umowa zlecenie; miejsce pracy: Gliwice;
"SPOŁEM" POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW W GLIWICACH - 2018-01-18 - Gliwice (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE CAŁODZIENNYCH POSIŁKÓW
AMW REWITA Sp. z o.o - 2018-02-07 - Jurata (pomorskie)
przygotowywanie dań typowych dla kuchni tureckiej ( Falafel, umiejętność przygotowywania wołowiny) opracowanie menu, zamawianie towarów
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Białystok (podlaskie)
Praca w kuchni-kuchnia polska. UMowa o prace na czas nieokreslony. Praca: 12/24, od poniedziallku do niedzieli, w przedziale godzinowym: 10:00-3:00. Proponowany okers zatrudnienial 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Wrocław (dolnośląskie)
Zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-08-22 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
prace budowlane
BLACHARSTWO-DEKARSTWO KRZYSZTOF PIETRKIEWICZ - 2016-05-18 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Bytom (śląskie)
Wymagana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych. Mile widziane doświadczenie. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
TED PUB FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA WOWRA TADEUSZ - 2015-12-01 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw wg ustalonej receptury, dbanie o estetykę potraw, przestrzeganie porządku i zasad higieny pracy.Wykształcenie zawodowe, rok doświadczenia na podobnym stanowisku, znajomość języka rosyjskiego.
Port Millenium Sławomir Modzelewski - 2017-01-09 - Górkło (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie nagłośnienia, projekcji, rejestracja dźwięku i obrazu na potrzeby spektakli, pokazów i egzaminów, dbałość o właściwy stan nagłośnienia, projektorów i innych urządzeń elektroakustycznych, obsługa akustyczna wydarzeń kulturalnych organizowanych przez Uczelnię, wykonywanie innych czynności w zakresie nagłośnienia, rejestracji i montażu obrazu i dźwięku.
AKADEMIA SZTUK TEATRALNYCH IM. STANISŁAWA WYSPIAŃSKIEGO W KRAKOWIE - 2017-10-27 - Kraków (małopolskie)
zapoznanie się z przepisami bhp i ppoż.
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni tureckiej miedzy innymi kebab, gyros, moussaka. Przygotowywanie sosów i napojów.
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Siedlce (mazowieckie)
Mile widziana ks. do celów sanitarno-epidemiologicznych lub gotowość do jej wyrobienia
UNION PRO SILESIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-10 - Racibórz (śląskie)
Przygotowywanie potraw.
STUDIO FOTO JACEK CHABRASZEWSKI - 2017-01-04 - Rumia (pomorskie)