KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: jw.
Data publikacji: 2016-04-05
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.04.2016
Data zakończenia pracy: 19.04.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: polski, w mowie - dobry, w piśmie - dobry
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: kuchnia tajska
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie: średnie zawodowe - gastronomia; doświadczenie zawodowe: rok pracy / stażu w kuchni nepalskiej lub tajskiej; komunikatywna znajomość języka nepalskiego (czytanie receptur) i polskiego; umiejętności: znajomość kuchni nepalskiej i tajskiej. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie produkcji oraz dań gotowych w oparciu o receptury w szczególności zup, przekąsek zimnych i ciepłych, dań głównych, smażonych makaronach i dań przyrządzanych na parze oraz deserów; zamawianie towaru, sporządzanie remanentów, dbanie o porządek na swoim stanowisku oraz wszelkie inne prace zlecane przez szefa kuchni. Praca wg grafiku, godziny pracy restauracji: 11:00-21:00.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.04.2016
Oferta pracy ważna do: 19.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 05.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 05.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
oferta pracy subsydiowanej w ramach refundacji części kosztów wynagrodzenia ... bezrobotnego,który nie ukończył 30 roku życia: przygotowywanie codziennych posików dla dzieci w przedszkolu.
kontakt przez PUP - 2017-09-25 - Otwock (mazowieckie)
Gotowanie potraw, dokumentacja HACCP, sprzątanie kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
Grillowanie mięsa, przyrządzanie burgerów. Praca zmianowa wg grafiku w godzianch otwarcia baru: 11- 22.
GRILL WAY Agnieszka Runo - 2017-03-22 - Wyszków (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-09-04 - Opatów (świętokrzyskie)
Brak danych
Morawiec Aleksandra Morawiec - 2016-09-05 - Doruchów (wielkopolskie)
PRZYGOTOWANIE STANOWISKA PRACY, PRZYGOTOWANIE DAŃ Z KARTY, TWORZENIE NOWEGO MENU, PRZYGOTOWANIE LISTY ZAKUPÓW, ORGANIZACJA PRACY NA KUCHNI, ZARZĄDZANIE ZESPOŁEM, PRZYGOTOWANIE RECEPTUR;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE GASTRONOMICZNE, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, ZARZĄDZENIE KUCHNIĄ I ZAMÓWIENIAMI, MILE WIDZIANE PRAWO JAZDY KAT. B, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 2 LATA
USŁUGI RESTAURACYJNE IRYNA NIKOLENKO - 2017-08-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
zgodny z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Puławy (lubelskie)
przygotowywanie posiłków, prace pomocnicze kuchni
"MOZART" Henryk Weiner - 2017-05-24 - Iława (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE RÓŻNEGO RODZAJU POTRAW , CIAST,NAPOJÓW.OPRACOWYWANIE MENU.
Paweł Szczerbiński AGENCJA ARTYSTYCZNA "ARENA" - 2016-04-25 - Straszęcin (podkarpackie)
przygotowywanie deserów, ciast, naleśników, sałatek, pierogów itp.miejsce wykonywaniapracy Caffe Amberia Kawiarnia ul. Jana Pawła II 2c
Sklep KORA - 2017-03-20 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Obowiązki kucharza – przygotowywanie potraw i napoi kuchni azjatyckiej: tajskiej, syczuańskiej i kantońskiej.WYMAGANIAWykształcenie:W zawodzie kucharzaDoświadczenie zawodowe: Wymagane doświadczenie w kuchni azjatyckiej: tajskiej, syczuańskiej i kantońskiejZnajomość języków: angielski -komunikatywny
Crazy Duck Kristiansand - 2017-03-07 - Norwegia (Norwegia)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej i orientalnej, czytanie receptur w jęz. tureckim i ukraińskim,
MIDCAN Michał Dudziński - 2017-09-04 - Wołomin (mazowieckie)
wg. stanowiska, gotowanie potraw, przygotowywanie menu. praca dwie zmiany 06:00 - 14:00 / 14:00 - 22:00, miejsce pracy: "Diabla Góra"
Firma Handlowo-Usługowa "IRJOL" Ziniewicz Ireneusz - 2017-03-15 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
przyrządzanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Błonie (mazowieckie)
Przygotowywanie wyrobów kulinarnych w oparciu o ustalone receptury, dbałość o wysoką jakość przygotowanych potraw, terminowe i szybkie wydawanie posiłków. Utrzymywanie czystości w miejscu pracy, wykonywanie zadań przydzielonych przez przełożonego. Obsługa kulinarna imprez plenerowych i konferencji. Obsługa kulinarna imprez plenerowych i konferencji. Praca na trzy zmiany:6-14-22-6, proponowany okres zatrudnienia: umowa na okres próbny, umowa na czas określony, docelowo na nieokreślony.
kontakt przez PUP - 2018-04-11 - Wrocław (dolnośląskie)
• kontrola merytoryczna dokumentów źródłowych,• dekretowanie, księgowanie dokumentów księgowych; godz. pracy 8-12
Auto Toruń Sp. z o.o. - 2017-05-19 - Słupsk (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Warszawa (mazowieckie)
praca w kuchni pomoc przy przygotowaniu posiłków
P.H.U Dorota Kaczmarczyk 76-156 Bobolin ul. Darłowska 73a - 2018-04-04 - Bobolin (zachodniopomorskie)
ZGODNIE ZE STANOWISKIEM
BASZTOWA USŁUGI GASTRONOMICZNE KASPROWICZ TOMASZ - 2016-04-25 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
jw
Zespół Szkolno-Przedszkolny nr 9 - 2018-08-07 - Warszawa (mazowieckie)
1. Obsługa klienta.2. Przygotowanie posiłków - wydawanie posiłków - dowóz do klienta.3. Sprzątanie sali po zakończeniu pracy.4. Sprzątanie zaplecza łazienki kuchni.5. Mycie okien i podłóg.6. Mycie sprzętów gastronomicznych.7. Obsługa kasy fiskalnej.
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Łęczyca (łódzkie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
wynikający z utworzonego w ramach refundacji stanowiska pracy: kucharz
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2016-11-09 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Praca w systemie weekendowym
Lokal "Stodoła" Alicja Zielińska - 2016-02-22 - Adamowice (śląskie)
produkcja i wydawanie dań zgodnie z recepturami. Przygotowywanbie dań kuchni gorącej. Dbałość o czystość w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-06-16 - Gdańsk (pomorskie)
Praca w kuchni z planowaniem menu oraz kierowanie zespołem. Wymagane doświadczenie zawodowe 5 lat. Wynagrodzenie 2000 zł brutto plus premia do 100%.
Przedsiębiorstwo Usługowe "KOMTUR" Mariola Rodak - 2016-03-11 - Woźnice (warmińsko-mazurskie)
wg stanowiska , przepisy w języku wietnamskimumiejętniość pracy w zespole, komunikatywność
"VIET-ANH" Lê Văn Vụ - 2017-05-23 - Ząbki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
Pizzeria DEGUSTARE - 2015-10-29 - Żywiec (śląskie)