KUCHARZ Chod贸w oferta pracy Wanda Waku艂a Zajazd CHODOWIAK
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w go艣ciom zajazdu. Mo偶liwo艣膰 pracy r贸wnie偶 w systemie 12 godz. co drugi dzie艅. Kontakt osobisty w godz. 10.00-22.00.
Data publikacji: 2016-10-20
Lokalizacja: Chod贸w (mazowieckie)
Pracodawca: Wanda Waku艂a Zajazd CHODOWIAK
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Nowowiejska 1, 08-119 Chod贸w, powiat: siedlecki, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w go艣ciom zajazdu. Mo偶liwo艣膰 pracy r贸wnie偶 w systemie 12 godz. co drugi dzie艅. Kontakt osobisty w godz. 10.00-22.00.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Chod贸w
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: siedlecki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Siedlce
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 24.10.2016
Data zako艅czenia pracy: 23.01.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Sta偶 pracy nie wymagany, ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych lub gotowo艣膰 jej wyrobienia
Nazwa pracodawcy: Wanda Waku艂a Zajazd CHODOWIAK
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Siedlcach
Adres pracodawcy:
Nowowiejska 1, 08-119 Chod贸w, powiat: siedlecki, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, skierowanie
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, Godziny : 10.00-22.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: siedlecki
Gmina pracodawcy: Siedlce
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Chod贸w
Adres strony pracodawcy: http://chodowiak.pl/
Ulica pracodawcy: Nowowiejska
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Restauracja, hotel, sala weselna
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Siedlcach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 20.10.2016
Data dodania oferty pracy: 20.10.2016
Oferta pracy wa偶na do: 18.11.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 20.10.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 19.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca w pizzerii
PIZZERIA "ROMA" sp. c. - 2016-08-02 - Gosty艅 (wielkopolskie)
samodzielne prowadzenie baru
Grupa Producent贸w "KASZTELAN" Sp. z.o.o. - 2016-10-03 - Daszyna (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
TURECKI KEBAP, Mehmet Erdal - 2016-06-24 - Kostrzyn nad Odr膮 (lubuskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, OBS艁UGA KLIENT脫W. PRZYJMOWANIE ZAM脫WIE艃. KOORDYNACJA ZAM脫WIE艃 SUROWC脫W OD DOSTAWC脫W DO PRODUKCJI POTRAW.T艁UMACZENIE RECEPTUR.
kontakt przez PUP - 2017-06-26 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowanie posi艂k贸w (艣niadanie, obiad, kolacja) dla grupy 120 osobowej, dba艂o艣膰 o powierzony sprz臋t kuchenny oraz og贸lne utrzymywanie porz膮dku w kuchni i w sto艂贸wcepraca - 8h/dzie艅 r贸wnie偶 w wekendy
Fundacja Pomocy Spo艂ecznej Ewa - 2018-04-04 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
PRZYGOTOWANIE R脫呕NORODNYCH DA艃 KUCHNI SYRYJSKIEJ, 艢R脫DZIEMNOMORSKIEJ, ORIENTALNEJ;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, 艢REDNIE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI SYRYJSKIEJ, ORIENTALNEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 1 ROK
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Osoba na tym stanowisku b臋dzie odpowiedzialna za aktywne pozyskiwanienowych klient贸w. zaanga偶owanie i samodzielno艣膰 kreatywno艣膰 zdolno艣膰szybkiego uczenia si臋 i podejmowania decyzji
LOTKO DUO Sp..z o.o - 2017-03-28 - Kot贸rz Ma艂y (opolskie)
Przygotowanie posi艂k贸w - od produktu do gotowej potrawy.
PRO-MOT SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-06-05 - Sopot (pomorskie)
-Praca przy przygotowywaniu posi艂k贸w w restauracji,-Praca w godzinach 13-22, -Kontakt telefoniczny 503-054-600; e-mail: poczta (at) ristocafe.pl
WALDEMAR NADOLSKI - ROLAND PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-US艁UGOWE - 2016-07-04 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca w godzinach 08:00-16:00, 14:00-22:00.
Tawerna "U Faryja" Marcin Faryj - 2017-03-23 - Ruciane-Nida (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw.
Fresh Bistro sp. z o.o. - 2016-04-18 - Wejherowo (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, gotowanie zup i sos贸w.
Firma Handlowo - Us艂ugowa "Tawerna" Wies艂aw Orzeszko - 2016-05-12 - Suszno (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, realizacja zam贸wie艅.
kontakt przez PUP - 2017-08-16 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w i da艅, organizacja pracy personelu kuchennego, dba o przestrzeganie zasad BHP oraz w艂a艣ciwe wykorzystanie sprz臋tu kuchennego, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak i estetyk臋 wydawanych posi艂k贸w
O艣rodek Rehabilitacyjno-Wczasowy BURSZTYN Wies艂aw Brzeski - 2017-06-14 - Jantar (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, przygotowywanie zam贸wie艅, organizacja pracy w艂asnej
kontakt przez PUP - 2018-03-24 - Pruszk贸w (mazowieckie)
Obs艂uga punktu gastronomicznego oferuj膮cego specja艂y kuchni tureckiej. Wymagana nienaganna kultura osobista w kontakcie z klientami, mi艂e i bezpo艣rednie obycie, 艂atwo艣膰 w nawi膮zywaniu kontakt贸w interpersonalnych. Godziny pracy 12-22.
kontakt przez PUP - 2017-11-13 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami asortymentu, potraw, napoj贸w, i p贸艂produkt贸w kulinarnych. Obs艂uga narz臋dzi i sprz臋tu stosowanego w gastronomii, ocena jako艣ciowa surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych potraw, opracowywanie nowych ofert kulinarnych i przestrzeganie zasad bezpiecze艅stwa i higieny pracy.czas pracy09.00-16.0012.00-20.00
kontakt przez PUP - 2017-09-12 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cym menu i zam贸wnieniami go艣ci, opracowanie menu restauracji oraz imprez specjalnych wsolnie z szefem kuchni, dba艂o艣艣 o czysto9艣膰 , stosowwnie norm i zasad zawartych w HACCP, zam贸wienia i odbi贸r towar贸w 偶ywno艣ciowych oraz napoi.
Marzenna Bielonko "KAYLON" - 2016-07-28 - Sura偶 (podlaskie)
lepienie i gotowanie pierog贸w, przygotowanie cista do pierog贸w i farszu
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Opole Lubelskie (lubelskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napoj贸w w barze orientalnym.przyrzadzani potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
"NIRO" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-01-26 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
-utrzymanie nale偶ytej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych,-przygotowywanie posi艂k贸w przy u偶yciu wszystkich artyku艂贸w spo偶ywczych wydanych do kuchni,-dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowaywanych posi艂k贸w-przestrzeganie przepis贸w o bezpiecze艅stwie i higienie pracy,-wykonywanie innych czynno艣ci s艂u偶bowych zleconych przez menad藕era,-przestrzeganie obowi膮zuj膮cego regulaminu pracy i innych zarz膮dze艅 wewn臋trzynych.
kontakt przez PUP - 2016-12-15 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
Obs艂uga Klienta, naliczanie nale偶no艣ci za kupowane towary.
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Stare Miasto (wielkopolskie)
Wykszta艂cenie podstawowe
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Pietrowice Wielkie (艣l膮skie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Radzy艅 Che艂mi艅ski (kujawsko-pomorskie)
wg wniosku
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Brzeg (opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE, GOTOWANIE POTRAW KUCHNI AZJATYCKIEJ;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE KIERUNKOWE, UMIEJ臉TNO艢膯 GOTOWANIA DA艃 KUCHNI ORIENTALNEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 3 LATA DO艢WIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2017-11-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni orientalnej na miejscu i na wynos
NESA Mohammad Amanullah - 2018-07-13 - Starachowice (艣wi臋tokrzyskie)
obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 w kuchni, wst臋pna obr贸bka warzyw i mi臋sa, przygotowyanie posi艂k贸w, czynna pomoc przy wydawaniu posi艂k贸w w sto艂贸wce szkolnej, dbanie o czysto艣膰 sto艂贸w na sto艂贸wce szkolnej i kuchni, zaznajomienie si臋 z tworzeniem jad艂ospis贸w dekadowych
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Pszczyna (艣l膮skie)
Produkcja w臋dlin i ekspedycji.
KAZIMIERZ KOWALSKI "RARYTAS" P.P.H - 2018-06-14 - Pionki (mazowieckie)