KUCHARZ Ruda Śląska oferta pracy "NIRO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2017-01-26
Lokalizacja: Ruda Śląska (śląskie)
Pracodawca: "NIRO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Główna 11, 41-711 Ruda Śląska, powiat: m. Ruda Śląska, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ruda Śląska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Ruda Śląska
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ruda Śląska
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.02.2017
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: książeczka sanepidowska
Nazwa pracodawcy:
"NIRO" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rudzie Śląskiej
Adres pracodawcy:
Główna 11, 41-711 Ruda Śląska, powiat: m. Ruda Śląska, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Ruda Śląska
Gmina pracodawcy: Ruda Śląska
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ruda Śląska
Ulica pracodawcy: Główna
Numer budynku pracodawcy: 11
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rudzie Śląskiej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.01.2017
Oferta pracy ważna do: 25.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 26.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 26.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
w/g potrzeb
"P & T INVESTMENT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" SPÓŁKA KOMANDYTOWA" - 2017-06-06 - Kielce (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW, WYKONYWANIE ROŻNEGO RODZAJU POTRAW KUCHNI JAPOŃSKIEJ, CHIŃSKIEJ, INDYJSKIEJ, PRZYGOTOWANIE KEBABÓWWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, ZAWODOWE MILE WIDZIANE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI INDYJSKIEJ, CHIŃSKIEJ, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYRZĄDZANIA KEBABÓW, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 1 ROK DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO, BENGALSKIEGO I INDYJSKIEGO
KHAN INTERNATIONAL SP.Z O.O. - 2018-07-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Kucharz
Astoria Dom Weselny Marta Midura - 2016-02-26 - Wadowice Górne (podkarpackie)
Przeglądy okresowe, naprawy oraz regulacje maszyn, rozpoznawanie awarii i usunięcie przyczyny ich powstania, sporzadzanie raportu z przeprowadzonego zakresu naprawy.
I. Bodnar - Ireneusz Bodnar - 2017-07-03 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
praca w restauracji
Chata Skrzata - 2018-03-12 - Pawłówek (kujawsko-pomorskie)
SPORZĄDZANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, TAJSKIEJWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITANO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE 1 ROK
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, potraw i napojów, utrzymywanie czystości w pomieszczeniu kuchni
CATERMED SA - 2016-05-23 - Łódź (łódzkie)
przygotowanie pizzy oraz innych potraw
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Złotów (wielkopolskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej, pizzy
Centrum Line Sp. z o.o. - 2018-04-17 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Puławy (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej a la carte oraz przyjęć okolicznościowych dla gości.
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Medynia Głogowska (podkarpackie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2018-07-19 - Skępe (kujawsko-pomorskie)
-
CALIFORNIA KATARZYNA SKŁADANOWSKA - 2016-09-22 - Rewal (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni kaukaskiej i ukraińskiej
FUNDACJA "GNIEZNO 1000" - 2017-07-05 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2018-10-01 - Tuszyn (łódzkie)
Spawanie drutem proszkowym lub rdzeniowym w pozycji PA, PB, PC, PD, PE, PF, FW, LH 45 stopni.
"KOM-SPAW" Ewa Gromowska - 2016-06-08 - Gdańsk (pomorskie)
gotowanie
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe ROY Józef Przybyła - 2017-03-15 - Pszczyna (śląskie)
przygotowywanie dań
ALARM STUDIO MARIUSZ PIECHOTA - 2016-06-29 - Rudna (dolnośląskie)
wg programu stażu, Staż Unijny RPO WŁ
kontakt przez PUP - 2017-04-03 - Łask (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o prace w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu.
Obiekty Sanatoryjno - Wczasowe "PÓŁNOC" Sp. z o.o. (Ośrodek „Phoenix" dawny Chemik) - 2016-09-01 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
zakres obowiązków związanych z wykonywaniem pracy na stanowisku kucharza.
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2018-06-15 - Świdnica (dolnośląskie)
zgodnie z zawodem
Studio Zdrowia i Urody Gołębiewska Beata Rzemińska-Gołębiewska - 2018-01-26 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, deserów,ciast,obliczanie wartości odżywczej potraw
Małgorzata Banacka Gospodarstwo Rolne Jędrychówko - 2018-01-10 - Jędrychówko (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i serwowanie potraw na bazie świeżych produktów - kuchni regionalnej i międzynarodowej w oparciu o system "à la carte" oraz menu bankietowego i indywidualnego. Zorientowanie na klientów restauracji, innowacyjne i twórcze podejście do pracy. Organizacja pracy własnej i podległego zespołu. Zapewnienie przestrzegania norm bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-06-19 - Niemcy (Niemcy)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, próbkowanie potraw, utrzymanie czystości w kuchni, dbałość o sprzęt i narzędzia.
Zakład Poprawczy i Schronisko Dla Nieletnich w Koronowie - 2018-04-04 - Koronowo (kujawsko-pomorskie)
Przyjmowanie, wydawanie, rozładowywanie towaru (materiały budowlane) przy pomocy wózka widłowego.
Wojciechowski Tadeusz "HANDLOBUD" - 2016-06-17 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Produkcja wyrobów piekarniczych. Praca na dwie zmiany w godz. 19:00-03:00, 03:00-11:00. Samodzielna praca na produkcji w piekarni.
kontakt przez PUP - 2017-11-29 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków dla grup i gości indywidualnych, przygotowywanie potraw na spechjalne okazje - imprezy (urodziny, komunie, chrzciny, itp.).
MARIOLA KOWALSKA PRO-BONO - 2016-03-17 - Julianów (mazowieckie)
Obróbka szlifierska wyrobów metalowych. Praca w systemie trzyzmianowym: I 6:00-14:00, II 14:00-22:00, III 22:00-6:00. Dodatkowo do wynagrodzenia premia zadaniowa.
Moj S.A Oddział Kuźnia "Osowiec" - 2016-09-01 - Osowiec (opolskie)