KUCHARZ ZMIANOWY Wisła oferta pracy Nadwiślańska Agencja Turystyczna sp. z o.o. - Hotel*** OGRODZISKO Wisła
Stanowisko: KUCHARZ ZMIANOWY
Wynagrodzenie: od 15 PLN
Zakres obowiązków: obróbka wstępna i gotowanie w kuchni hotelu *** (żywienie zbiorowe), kuchnia zimna, przystawki, bufet śniadaniowy i kolacyjny, imprezy okolicznościowe
Data publikacji: 2018-03-12
Lokalizacja: Wisła (śląskie)
Pracodawca: Nadwiślańska Agencja Turystyczna sp. z o.o. - Hotel*** OGRODZISKO Wisła
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Malinka 8, 43-460 Wisła, powiat: cieszyński, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
obróbka wstępna i gotowanie w kuchni hotelu *** (żywienie zbiorowe), kuchnia zimna, przystawki, bufet śniadaniowy i kolacyjny, imprezy okolicznościowe
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 15 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
[System czasu pracy] : 12/24 (PRACA ZMIANOWA 6:00-18:00 / 10:00-22:00)[Godzina zakończenia pracy] : 22:00[Praca na okres próbny] : 3 miesiące
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ ZMIANOWY
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wisła
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: cieszyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wisła
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 15 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 15.03.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
umiejętność przygotowywania posiłków (gotowanie)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętność kierowania zespołem
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
[Inne] : tzw. książeczka sanepidu;umiejętność pracy pod presją czasu, zorganizowanie czynności i miejsca pracy, planowanie zakupów, utrzymanie stanów magazynowych;kierowanie zespołem (4 osoby);możliwość zakwaterowania
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy:
Nadwiślańska Agencja Turystyczna sp. z o.o. - Hotel*** OGRODZISKO Wisła
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Cieszynie
Adres pracodawcy:
Szpitalna 88, 43-450 Ustroń, powiat: cieszyński, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: C.V.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: cieszyński
Gmina pracodawcy: Ustroń
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ustroń
Ulica pracodawcy: Szpitalna
Numer budynku pracodawcy: 88
Profil działalności pracodawcy: hotele i dowmy wypoczynkowe
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Cieszynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.03.2018
Oferta pracy ważna do: 30.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 12.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 12.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Spała (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji.
Barbara Lehmann - 2017-06-12 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni hinduskiej,
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Zielonka (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków,
kontakt przez OHP - 2016-09-02 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Warszawa (mazowieckie)
Wymagania: wykształcenie bez znaczenia, mile widziane doświadczenie jako ślusarzZakres obowiązków: zgodny zez stanowiskiem
SPÓŁDZIELCZY ZAKŁAD MECHANICZNY W KOŹMINIE WIELKOPOLSKIM - 2018-05-04 - Koźmin Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-12-16 - Myszków (śląskie)
...
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Łowicz (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
"MIKO-TUR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-09 - Funka (pomorskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z zamówieniami klientów
Jureczka Jerzy Restauracja "Chata Staropolska" - 2016-09-08 - Mszana (śląskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa urządzeń w kuchni
Ośrodek Wypoczynkowo-Szkoleniowy WIKING Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2017-02-09 - Jantar (pomorskie)
- przygotowywanie oraz wydawanie potraw dla różnych grup wiekowych- przygotowywanie dań na cateringi
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Ruda Śląska (śląskie)
Kontrola jakości komponentów oraz wyrobów gotowych. Zapisy prowadzonych pomiarów, raportowanie.
kontakt przez OHP - 2016-07-19 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków pizzy i kebabów
kontakt przez OHP - 2017-03-02 - Brzozów (podkarpackie)
samodzielne sporządzanie, róznymi technikami i metodami, potraw, napojów i wyrobów garmazeryjnych, organizowanie, porządkowanie i utrzymywanie w stałej czystości stanowiska pracy, zgodnie z zasadami BHPi ppoz, przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surówców, półproduktów oraz wyrobów kulinarnych, dobieranie i posługiwanie się narzedziami, maszynami i urządzeniami do produkcji potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, porcjowanie dekorowanie i ekspedycja wyrobów kulinarnych, współpraca z kierownictwem zakładu, odbieranie jakościowe i ilościowe surowców, półproduktów i gotowych wyrobów
Trio Kia Sp. z o.o. - 2018-01-29 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji.
Zajazd Zagroda Tomasz Obłonczek - 2016-03-02 - Konradów (opolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Pułtusk (mazowieckie)
Wyrabianie wszelkiego rodzaju mas i ciast, wyciskanie soków z owoców oraz warzyw, opiekanie potraw, zapiekanie potraw, opiekanie mięsa i ryb techniką beztłuszczową
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Bochnia (małopolskie)
branża gastrobomiczna, profil blischowschodni, praca z rekrutowanym zespołem kucharzy obcojęczynym,Przygotowywanie posiłków według zasad i kultury kuchni orientalnej, sporzadzanie list (w jęz. hindi i urdu) potrzebnych zakupów orientalnych składników i przypraw sprowadzonych bezpośrednio z zagranicy
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Łódź (łódzkie)
- przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej wg oryginalnych receptur z użyciem oryginalnych przyprawpraca na dwie zmiany
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
PHU JAWOR MARIA JAWORSKA-PILARCZYK - 2016-07-04 - Małe Swornegacie (pomorskie)
Przygotowywanie trzech posiłków dziennie (żywienie zbiorowe) według jadłospisu uwzględniającego diety, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków zgodnie z gramaturą. Praca w Bielsku-Białej, w równoważnym systemie czasu pracy (6.00-18.00 lub 6.00-14.00) od poniedziałku do niedzieli według harmonogramu.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ DLA PRZEWLEKLE CHORYCH - 2016-04-07 - Bielsko-Biała (śląskie)
1. Bieżące prowadzenie pełnej księgowości spółki z o.o. (wprowadzanie faktur zakupu, sprzedaży, wyciągów bankowych, raportów kasowych, rozliczanie sprzedaży fiskalnej, prowadzenie gospodarki magazynowej, sporządzanie raportów i zestawień finansowych, księgowanie płac)2. Czynny udział w sporządzaniu rocznych i okresowych sprawozdań finansowych, a także w przygotowaniu raportów z wykonania budżetu i innych raportów z zakresu wewnętrznego controllingu3. Koordynacja procesu zamknięcia ksiąg rachunkowych4. Znajomość z zakresu prawa pracy
Raciborskie Centrum Medyczne Sp. z o. o. - 2016-11-25 - Racibórz (śląskie)
w/g stanowiska
FEEL BETTER Katarzyna Sławska - 2016-11-10 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowanie pizzy, inne dania z karty
NOWATOR Wiktor Przepiórkowski - 2018-01-10 - Kutno (łódzkie)
GOTOWANIE POSIŁKÓW DLA MŁODZIEŻY ORAZ UKŁADANIE JADŁOSPISÓW, WYKONYWANIE POLECEŃ DYREKTORA
GIMNAZJUM NR 7 IM. GEN. WŁADYSŁAWA SIKORSKIEGOW - 2016-01-21 - Konin (wielkopolskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-06-22 - Jacentów (świętokrzyskie)
kucharz
,,MTP GRYFICE" SP. Z O.O - 2017-05-11 - Rzęskowo (zachodniopomorskie)