KUCHARZ Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Data publikacji: 2016-03-29
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 05.04.2016
Data zako艅czenia pracy: 31.12.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie 艣rednie gastronomiczne; do艣wiadczenie i znajomo艣膰 sushi; do艣wiadczenie w kuchni japo艅skiej. Obowi膮zki: przygotowywanie gotowych potraw sushi. Etat. Praca w godz: 10-18.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.03.2016
Oferta pracy wa偶na do: 05.04.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 29.03.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 29.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie da艅 gotowych
JAROS艁AW MOCZARSKI TROPS - 2019-02-13 - K臋trzyn (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.Praca w Ko艂obrzegu, zmianowa w godzinach 6-18, 10-22 w soboty, niedziele i 艣wi臋ta.
"DIVA" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-10-07 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
kompletowanie i pakowanie stolik贸w, gablot i innych wyrob贸w szklanych; klejenie szk艂a; przygotowywanie do wysy艂ki
Firma Handlowo-Us艂ugowa SZK艁OMAL Piotr Truszczy艅ski Lubawa - 2017-08-18 - Lubawa (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, pieczenie bezy
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Wi艣niewo (mazowieckie)
- Przygotowywanie, kr臋cenie SUSHI. Kontakt z klientem. Zamawianie i przyjmowanie towaru. Dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy na ternie ca艂ej Polski w r贸偶nych punktach gastronomicznych wed艂ug potrzeb.- Wynagrodzenie: 1200 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas nieokre艣lony. Praca w niepe艂nym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 9:00-21:00, 10:00-20:00. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiej臋tno艣膰 kr臋cenia SUSHI. Wymagana aktualna ksi膮偶eczka sanepidu lub aktualne orzeczenie lekarskie dla cel贸w sanitarno-epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2019-07-16 - Katowice (艣l膮skie)
Obs艂uga bufet贸w szwedzkich; praca dwuzmianowa w godz. 6-10, 16-20 (20 godz. w tygodniu); wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto 1000z艂/mies. ; kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz.9-15
Turystyka i Wypoczynek Beata 膯wigo艅 - Kormoran Wellness Medical Spa - 2016-06-16 - Rowy (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
TOSCANA s.c. - 2017-03-08 - P艂o艅sk (mazowieckie)
Praca w restauracji hotelowej.
Centrum Konferencyjno-Rekreacyjne U. Tomaszewska, I.Wierzbicka Sp贸艂ka Cywilna - 2016-01-05 - Sierpc (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-11-23 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸wPrzygotowywanie i organizowanie imprez okoliczno艣ciowych
Przedsi臋biorstwo Us艂ugowo-Handlowe "POL-KONSULTING" Ewa Szcz臋sna - 2017-07-31 - Wyrzysk (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug karty da艅, dbanie o czysto艣膰 w miejscu pracy
Ma艂a Gastronomia Ratyna El偶bieta - 2017-11-28 - Zamo艣膰 (lubelskie)
Przyrz膮dzanie da艅, dbanie o czysto艣膰, obs艂uga maszyn gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - 呕aga艅 (lubuskie)
wg stanowiska
Towarzystwo Inwestycyjne NEST SP.Z O.O. Gniezno - 2017-04-19 - Gniezno (wielkopolskie)
wed艂ug regulaminu pracy
KARCZMA POLSKA S.C. JAROS艁AW BIA艁KOWSKI,EDWARD PAWE艁 GOLEMA,DARIUSZ GOLEMA - 2016-09-05 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
gotowanie posi艂k贸w, przygotowywanie da艅, receptur, menu; przygotwywanie indywidualnych zam贸wie艅 na imprezy okoliczno艣ciowe i ich kalkulacja, podzia艂 pracy w kuchni, dbanie o jako艣膰 potraw i gramatur臋, ustalanie harmonogramu pracy.
"Firma Turystyczno Handlowa Wie偶a pod Bocianem", "Biuro Us艂ug Turystycznych SUNNY-TRAVEL" Kowalski Henryk - 2017-01-19 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw, sporz膮dzanie jad艂ospis贸w ca艂odziennych, sporz膮dzanie i wydawanie posi艂k贸w, pieczenie ciast, przyrz膮dzanie deser贸w, napoi, utrzymywanie czysto艣ci w miejscach sporz膮dzania potraw i przechowywania produkt贸w zywno艣ciowych. Dojazd do miejsca pracy we w艂asnym zakresie.
Siedleckie Stowarzyszenie Pomocy Osobom z Chorob膮 Alzheimera - 2015-12-11 - Ptaszki (mazowieckie)
prowadzenie samochodu s艂u偶bowego
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Rybki (pomorskie)
PRZYGOTOWANIE POSI艁K脫W W RESTAURACJI
Zdzis艂awa Baksalary Restauracja Gospoda - 2018-04-09 - Oborniki 艢l膮skie (dolno艣l膮skie)
do uzgodnienia
CHE艁MI艃SKI - Sp. z o.o. - 2019-07-19 - Kowala-Kolonia (mazowieckie)
Kucharz kuchni jeme艅skiej- praca w godzinach 9:00-18:00.
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Busko-Zdr贸j (艣wi臋tokrzyskie)
praca na kuchni
Towarzystwo Pomocy im. 艢w. Brata Alberta ko艂o Inowroc艂awskie - 2016-07-07 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie da艅 z menu restauracji, utrzymanie czysto艣ci, porz膮dku naczy艅, sprzetu i pomieszcze艅 kuchennych, umowa zlecenie wraz ze sk艂adkami do ZUS, 160 godzin w miesi膮cu, r贸wnowa偶ny system czasu pracy.
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci, wsp贸艂praca z intendentem
Przedszkole nr 51 - 2017-02-13 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Przygotowywanioe posi艂k贸w dla go艣ci restauracji Praca w systemie dwuzmianowym: I 12:00-20:00, II 13:00-21:00
Martex - Biuro Podr贸偶y Krajowych i Mi臋dzynarodowych Przewoz贸w Kruszy艅ski J贸zef - 2016-08-30 - D臋bska Ku藕nia (opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem: wykszta艂cenie min. zawodowe kierunkowe, umiej臋tno艣膰 wykonywania potraw kuchni azjatyckiej/nepalskiej,uprawnienia: ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych, do艣wiadczenie zawodowe: min. 5 lat na w/w stanowisku, j. angielski w stopniu podstawowym. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w kuchni azjatyckiej/nepalskiej,uk艂adanie menu, organizowanie zaopatrzenia ,wprowadzanie nowych typ贸w da艅.
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Lublin (lubelskie)
wymagania: wykszta艂cenie bez znaczenia, do艣wiadczenie mile widziane (mo偶liwo艣膰 przyuczenia)Zakres obowi膮zk贸w: wypiek pizzy
PAPA-PIZZA Piotr Chromi艅ski - 2018-08-27 - Krotoszyn (wielkopolskie)
praca w kuchni, przyrz膮dzanie posi艂k贸w
MAGDALENA BALCERZAK-PIWOWAR 1."MARS MAGDALENA BALCERZAK-PIWOWAR" 2.HOTEL RESTAURACJA - 2016-08-23 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji Efez w Galerii Cuprum Arena w LUbinie
HOUSE OF FOOD D. S艁OMINSKI-FABI艢 SP脫艁KA KOMANDYTOWO - AKCYJNA - 2017-03-16 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Kucharz ma艂ej gastronomii
PPHU ANGELLO SC Izabela Osiewicz Marek Osiewicz - 2016-06-23 - Rawicz (wielkopolskie)