KUCHARZ 艢wieszyno oferta pracy FIRMA HANDLOWA "ERWIN" KRZYSZTOF NOWAK
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: praca w kuchni na o艣rodku wczasowym
Data publikacji: 2018-07-18
Lokalizacja: 艢wieszyno (pomorskie)
Pracodawca: FIRMA HANDLOWA "ERWIN" KRZYSZTOF NOWAK
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:77-200 艢wieszyno 32, powiat: bytowski, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: praca w kuchni na o艣rodku wczasowym
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: 艢wieszyno
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: bytowski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Miastko
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.08.2018
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: FIRMA HANDLOWA "ERWIN" KRZYSZTOF NOWAK
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Bytowie
Adres pracodawcy:
Olchowa 1, 76-200 S艂upsk, powiat: m. S艂upsk, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. S艂upsk
Gmina pracodawcy: S艂upsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: S艂upsk
Ulica pracodawcy: Olchowa
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Bytowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 18.07.2018
Data dodania oferty pracy: 18.07.2018
Oferta pracy wa偶na do: 02.08.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 18.07.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 18.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw w restauracji, dbanie o higien臋 i porz膮dek w miejscu pracy, Wszystkie czynno艣ci zlecone przez prze艂o偶onego szefa kuchni. Zapewnione zakwaterowanie i wy偶ywienie. Praca w Niemczech14806 14806 Bad Belzig, Wittenberger Str 14
GASTAMO JOB SERVICE Kamil Kmiecik - 2017-04-28 - D膮browa Tarnowska (ma艂opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
SARMATA INTERNATIONAL Sp. z o.o. - 2016-11-29 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w od podstaw
Sto艂贸wka ZACISZE Krzysztof Sikora Zamarski - 2017-02-17 - Cieszyn (艣l膮skie)
Organizowanie pracy personelu podleg艂ego, dbanie o przestrzeganie zasad BHP oraz w艂a艣ciwe wykorzystanie sprz臋tu kuchennego, planowanie jad艂ospis贸w, sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia, dbanie o urzymanie porz膮dku i przestrzeganie higieny osobistej. Organizowanie pracy osobom niepe艂nosprawnym.
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Siedlce (mazowieckie)
.
kontakt przez PUP - 2017-12-21 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2017-04-03 - Solec-Zdr贸j (艣wi臋tokrzyskie)
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Nadz贸r nad realizacj膮 rob贸t budowlanych bran偶y elektrycznej, dokonywanie odbior贸w cz臋艣ciowych, ko艅cowych, pogwarancyjnych. Sprawdzanie kosztorys贸w ofertowych i powykonawczych w zakresie opisu i ilo艣ci rob贸t oraz ich zgodno艣ci ze specyfikacj膮 i zawart膮 umow膮.
Rejonowy Zarz膮d Infrastruktury w Gdyni - 2018-08-16 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga klient贸w
F.H.U. Gerc Mariusz - 2017-11-07 - Czernikowo (kujawsko-pomorskie)
samodzielne przygotowanie posi艂k贸w, znajomo艣膰 "Kuchni Polskiej", wykszta艂cenie zawodowe, wymagane do艣wiadczenie min. 8 lat,
U Pasiiibrzucha Anna Pytlik - 2016-06-14 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - 艁owicz (艂贸dzkie)
Prowadzenie zaj臋膰 z zakresu spedycji i logistyki
Zesp贸艂 Szk贸艂 Ekonomiczno - Us艂ugowych im. Stanis艂awa Staszica - 2018-06-26 - Byt贸w (pomorskie)
Przygotowywanie da艅 zgodnie z kart膮 Menu.
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Bytom (艣l膮skie)
kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2016-07-01 - Tuszyn (艂贸dzkie)
klejenie pierog贸w, praca w godz. 10-18
Bar Piero偶ek Ilona Glinna - 2016-08-19 - Opole (opolskie)
wg stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-06-16 - Kocmyrz贸w (ma艂opolskie)
Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe mechaniczne, do艣wiadczenie mile widziane.Zakres obowi膮zk贸w: Naprawy blacharskie aut powypadkowych oraz aut zabytkowych
Duczmal Leszek Zak艂ad Us艂ugowo - Handlowy "Nowix" - 2018-02-16 - Nowa Wie艣 (wielkopolskie)
bezpo艣rednia obs艂uga klienta, wyk艂adanie i ekspozycja towar贸w, zamawianie towar贸w u dostawc贸w
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
POLCAMP Arkadiusz Polak - 2017-03-09 - Nadwi艣lanka (lubelskie)
Wymagana aktualna ksi膮偶eczka zdrowia oraz umiej臋tno艣ci zawodowe i ch臋ci do pracy. Praca w barze ca艂odobowym na stacji paliw w Strzebielinie. Po okresie pr贸bnym pracodawca oferuje podpisanie umowy o prac臋. Wynagrodzenie do uzgodnienia w zale偶no艣ci od umiej臋tno艣ci i kwalifikacji kandydat贸w.
"GRONO" s.c. "Ober偶a Cztery Pory Roku" - 2016-02-26 - Strzebielino (pomorskie)
przygotowywanie i podawanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Lw贸wek 艢l膮ski (dolno艣l膮skie)
OBR脫BKA WST臉PNA SUROWC脫W (R臉CZNA, MECHANICZNA, TERMICZNA)gastronomiczny rozbi贸r mi臋sar贸偶nych zwierz膮twykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw, warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nychi przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrb贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych;- pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami , maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowaniu [otraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅;- wyka艅czanie , porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych- sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet;- przygotowywane potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia okoliczno艣ciowe;- utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy(mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanienaczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a takze porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zakonczeniu pracy;- przestrzeganie przepis贸 bhp i ppo偶 obowi膮zuj膮cych w zak艂膮dach 偶ywienia zbiorowego.
kontakt przez PUP - 2018-06-26 - Sierakowice (pomorskie)
przygotowywanie 艣niada艅 i obiadokolacji, zamawianie towar贸w, utrzymywanie porz膮dku na stanowisku
ELBEST sp. z o.o. - 2017-09-29 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 obiadowych.
Zak艂ady Mi臋sne Berger Irena i Bonifacy Berger Sp. J - 2017-09-01 - Rydu艂towy (艣l膮skie)
-wyszukiwanie potencjalnych kandydat贸w -budowanie i zarz膮dzanie baz膮kandydat贸w -wsparcie realizacji procesu rekrutacyjnego poprzez wst臋pn膮selekcj臋 zg艂osze艅 -selekcja CV i dopasowywanie profili kandydat贸w doposiadanych ofert pracy -sprawdzanie referencji -przygotowywanie profilizawodowych kandydat贸w -umawianie spotka艅 rekrutacyjnych -telefonicznaobs艂uga klienta -udzielanie informacji o aktualnych ofertach pracy-projektowanie i publikowanie og艂osze艅 w mediach -wsparcieadministracyjne. Praca w godzinach: 09.00-17.00; 10.00-18.00.
T&S GROUP Sp. z o.o. - 2016-04-21 - Opole (opolskie)
wg stanowiska
Centrum Dobrego Smaku s.c. Ewa Grynkiewicz -Tarnowska, Marcin Grynkiewicz - 2017-05-31 - Morliny (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw, racjonalne zarz膮dzanie sk艂adnikami, przestrzeganie przepis贸w BHP, pilnowanie porz膮dku, dbanie o 艣wie偶o艣膰 uzywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych.
KOMPLEKS RESTAURACYJNO-BANKIETOWY ANNA KOSTUR - 2017-02-15 - Bytom (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw do restauracji
KRZYSZTOF KASPRZYK 1)KRZYSZTOF KASPRZYK 2)LOFTHOUSE S.C. - 2018-07-24 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w tj. 艣niadanie, obiad, podwieczorek, kolacja. Utrzymywanie w czysto艣ci naczy艅 i urz膮dze艅 kuchennych, pomieszcze艅 kuchennych oraz zaplecza kuchennego.
Dom Pomocy Spo艂ecznej w Mi艂owicach - 2016-09-21 - Mi艂owice (lubuskie)