KUCHARZ Nadwiślanka oferta pracy POLCAMP Arkadiusz Polak
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2017-03-09
Lokalizacja: Nadwiślanka (lubelskie)
Pracodawca: POLCAMP Arkadiusz Polak
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:KOŚCIUSZKI 26, 08-540 Nadwiślanka, powiat: rycki, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Nadwiślanka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: rycki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Stężyca
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.03.2017
Data zakończenia pracy: 19.06.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaDodatkowe_uprawnienia_0:
umiejętność pracy w zespole (zdolności interpersonalne)
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy: POLCAMP Arkadiusz Polak
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rykach
Adres pracodawcy:
Dęblińska 1, 08-540 Stężyca, powiat: rycki, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: rycki
Gmina pracodawcy: Stężyca
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Stężyca
Ulica pracodawcy: Dęblińska
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rykach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.03.2017
Oferta pracy ważna do: 08.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 09.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 09.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
znajomość kuchni ukraińskiej
INELEKTRA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-05 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
wz
kontakt przez PUP - 2018-02-06 - Warszawa (mazowieckie)
s
kontakt przez PUP - 2018-09-17 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Piekarz
Piekarnia - Cukiernia Tyrka Anita Tyrka, Tomasz Tyrka Spółka Cywilna - 2016-08-23 - Tarnów (małopolskie)
wg stanowiska , przepisy w języku wietnamskimumiejętniość pracy w zespole, komunikatywność
"VIET-ANH" Lê Văn Vụ - 2017-05-23 - Ząbki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków ( kuchnia włoska )
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie pizzy
IMBISS MILICKI Łukasz Smok - 2016-01-05 - Milicz (dolnośląskie)
Ochrona przed kradzieżą i włamaniem na terenie chronionego obiektu
kontakt przez OHP - 2018-03-01 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie dań zgodnie z recepturami, zapewnienie wysokiej jakości potraw, przestrzeganie norm i standardów HACCP, dbanie o odpowiednie magazynowanie i przechowywanie żywności i sprzętu; praca w godzinach od 07:30 do 15:30
Zachodniopomorski Ośrodek Doradztwa Rolniczego Barzkowice - 2019-01-17 - Barzkowice (zachodniopomorskie)
Kucharz
Astoria Dom Weselny Marta Midura - 2016-02-26 - Wadowice Górne (podkarpackie)
przygotowywanie bufetów śniadaniowych w pełnym zakresie (dania ciepłe i zimne), bezpośredni nadzór nad bufetem w trakcie trwania śniadań, dbanie o estetykę i jakość, gospodarowanie powierzonym surowcem i jego właściwe rozpisywanie.
HOTEL GROMADA CENTRUM SP. Z O.O. SKA - 2019-02-11 - Warszawa (mazowieckie)
praca na kuchni, mycie naczyń, pomoc przy sporządzaniu potraw, sprzątanie stanowiska i kuchni
Restauracja "Pod Czarnym Krukiem" Ireneusz i Anna Tomaszczyk - 2016-03-18 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowanie posiłków; WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe - kucharz, minimalne doświadczenie
DEDAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-28 - Lubliniec (śląskie)
obsługa monitoringu, kodowanie drzwi i rozkodowywanie, obchody budynków i placu
kontakt przez PUP - 2018-01-11 - Zielona Góra (lubuskie)
produkcja wyrobów garmażeryjnych
DERLAT FOOD COMPANY Eliza Derlat - 2017-04-07 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowanie kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - Tczew (pomorskie)
planowanie posiłkówobróbka art. spożywczychprzygotowywanie potrawutrzymanie czystości
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Cieszyn (śląskie)
organizowanie pracy kuchni, przygotowywanie potraw zgodnie z menu. Możliwość zatrudnienia w ramach umowy o pracę po okresie pracy w ramach umowy - zlecenie. Istnieje możliwość zakwaterowania.
GOŚCINIEC POD LUBOMIREM - 2016-02-17 - Węglówka (małopolskie)
obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, ekspozycja towaru
POLOmarket Sp.z o.o. - 2017-09-01 - Morąg (warmińsko-mazurskie)
oczyszczanie strumieniowo-ścierne konstrukcji ze stali węglowej oraz nierdzewnej
kontakt przez PUP - 2018-09-10 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Prowadzenie gastronomii orientalnej kuchni indyjskiej, prowadzenie lokalu, przygotowywanie posiłków, przygotowywanie zamówień towarów spożywczych.
Ravinder Kumar - 2016-02-08 - Namysłów (opolskie)
Przygotowywanie posiłków w Szpitalu Dziecięcym.
UNIWERSYTECKI SZPITAL DZIECIĘCY W KRAKOWIE - 2019-03-06 - Kraków (małopolskie)
Prace gastronomiczne w restauracji, przygotowywanie dań, zmywanie naczyń, obieranie warzyw, utrzymanie czystości w miejscu pracy.
AMAZONKA - 2018-04-20 - Gdańsk (pomorskie)
przytowywanie posiłków kuchni tureckiej, nadzór nad pracami w kuchni
SOFRA RENATA CHĄDZYŃSKA ZIEMAK - 2018-02-16 - Marki (mazowieckie)
Oobróbka wstępna warzyw i ziemniaków, zmywanie naczyń kuchennych i stołowych , sprzątanie pomieszczeń produkcyjnych i kuchennych, przygotowywanie posiłków i wydawanie ich na stołówkę.
kontakt przez PUP - 2017-08-02 - Krasnystaw (lubelskie)
przygotowywanie potraw
Catermed SA - 2017-10-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Wieliczka (małopolskie)
Wymagane wykształcenie średnie gastronomiczne, 2 lata doświadczenia, znajomość języka angielskiego, tureckiego w mowie. Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni pakistańskiej. Kontakt telefoniczny z pracodawcą.
DOKPOL SPÓŁKA Z OGRANICZONA ODPOWIEDZIALNOSCIA - 2018-12-19 - Rybnik (śląskie)
-
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Białystok (podlaskie)
oferta stażu: zapoznanie i przestrzeganie przepisów BHP, zapoznanie się z porcjowaniem potraw zgodnie z gramatura podaną w obowiązujących przepisach
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Piła (wielkopolskie)