KUCHARZ Stargard oferta pracy RESTAURACJE WITKOWSCY SP脫艁KA JAWNA

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 12 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w np. dania mi臋sne, sa艂atki, makarony
Data publikacji: 2016-05-17
Lokalizacja: Stargard (zachodniopomorskie)
Pracodawca: RESTAURACJE WITKOWSCY SP脫艁KA JAWNA
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:B. CHROBREGO 8, 73-110 Stargard, powiat: stargardzki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie posi艂k贸w np. dania mi臋sne, sa艂atki, makarony
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 12 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: z艂 brutto
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Stargard
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: stargardzki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Stargard
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 12 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 23.05.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
aktualna ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno - epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy: RESTAURACJE WITKOWSCY SP脫艁KA JAWNA
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Stargardzie
Adres pracodawcy:
B. CHROBREGO 8, 73-110 Stargard, powiat: stargardzki, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Uwaga: wynagrodzenie 12 z艂 brutto/ godzin臋. Osoby zainteresowane ofert膮 pracy i spe艂niaj膮ce wymagania pracodawcy proszone s膮 o kontakt telefoniczny pod numerem 660 692 082 - Marcin Niemeczek w godzinach od 10.00 do 17.00 lub osobisty po uzgodnieniu telefonicznym.
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, Godziny : od 10.00 do 17.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: stargardzki
Gmina pracodawcy: Stargard
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Stargard
Ulica pracodawcy: B. CHROBREGO
Numer budynku pracodawcy: 8
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Restauracje i inne sta艂e plac贸wki gastronomiczne
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Stargardzie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.05.2016
Oferta pracy wa偶na do: 16.06.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 17.05.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 17.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRZYRZ膭DZANIE DA艃, GOTOWANIE KUCHNI SATROPOLSKIEJWYMAGANIA: KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYM, DO艢WIADCZENIE W ZAWODZIE MIN. 1 ROK
CORNER HOUSE OLGIERD MOSKALEWICZ - 2016-01-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Praca kucharza dania proste domowe, przyjmowanie zam贸wie艅(okienko), sprz膮tanie pokoi, dbanie o porz膮dek na sali restauracyjnej
Bac贸wka na Obidzy Ewa Polakiewicz - 2018-04-25 - Piwniczna-Zdr贸j (ma艂opolskie)
do uzgodnienia
ARB Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe - 2017-02-08 - Radom (mazowieckie)
Wynikaj膮cy ze stanowiska pracy
Firma Handlowa ALTA Tadeusz Zygarowicz - 2016-06-22 - Brzoz贸w (podkarpackie)
wykszta艂cenie bez znaczeniamile widziane do艣wiadczenieznajomo艣膰 kuchni polskiejpasja do gotowania
MALKO Marcin Malinowski - 2016-10-25 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
przyrz膮dzanie posi艂k贸w w 艣wietlicy socjoterapeutycznej
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Sporz膮dzanie i wydawanie potraw
Sp贸艂dzielnia Turystyczno-Handlowa Pilsko - 2016-12-30 - Jele艣nia (艣l膮skie)
ustalanie menu - tw贸rczego i przynosz膮cego zysk, szacowanie koszt贸w zam贸wionego wy偶ywienia, monitorowanie jako艣ci da艅 indyjskich na wszystkich etapach przygotowywania, omawianie sposob贸w przygotowywania potraw z menad偶erem, personelem kuchennym i kelnerami, prowadzenie kuchni i magazynu, pokazanie technik i doradztwo w zakresie procedur gotowania, wyja艣nianie i egzekwowanie przepis贸w dotycz膮cych higieny pracy i sanitarnych,
ETHNIC INDIA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-06-13 - Wo艂omin (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci.Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 7-19 w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w Ko艂obrzegu, r贸wnie偶 w weekendy.
Centrum Rehabilitacji Rolnik贸w KRUS "NIWA" w Ko艂obrzegu - 2016-09-27 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni regionalnej zgodnie z okre艣lonymi recepturami. Umiej臋tno艣膰 organizacji pracy w ka偶dym sektorze kuchni z zapewnieniem norm bezpiecze艅stwa i higieny pracy. Innowacyjne podej艣cie do realizacji powierzonych obowi膮zk贸w; wprowadzanie usprawnie艅 i nowych koncepcji przyczyniaj膮cych si臋 do poprawy standard贸w pracy kuchni.
kontakt przez OHP - 2017-09-25 - Niemcy (Niemcy)
Gotowanie - kuchnia polska, przygotowywanie fast food贸w
kontakt przez OHP - 2016-08-24 - Gorlice (ma艂opolskie)
Przygotowanie, gotowanie potraw orientalnych w szczeg贸lno艣ci wietnamskiech i tajskich;Miejsce wykonywania pracy: Wroc艂aw, ul.Czekoladowa 7-9;Praca w godzinach 9:00-17:00;P贸藕niej mo偶liwo艣膰 zatrudnienia na podstawie umowy o prac臋;Nie mniej niej niz 20h/ miesi膮c;Sala G
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Kobierzyce (dolno艣l膮skie)
strzy偶enie, modelowanie, utrzymanie w czysto艣ci stanowiska pracy
IZABELA SZPAK ZAK艁AD FRYZJERSKI - 2017-07-25 - Nowa Ruda (dolno艣l膮skie)
Praca na kuchni. Prowadzenie kntyny.
PPH-U "Kasia" Sp. z o.o. - 2017-03-13 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Przygotowanie pizzy, dbanie o porzadek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-01-17 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
Bar "El Jot" - 2017-11-03 - Bia艂ystok (podlaskie)
przyrz膮dzanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - Limanowa (ma艂opolskie)
przygotowywanie surowc贸w i p贸艂produkt贸w, zamawianie towaru do restauracji, przygotowywanie posi艂k贸w, wsp贸艂praca z wietnamskoj臋zycznymi wsp贸艂pracownikami
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie potrwa kuchni azjatyckiej
"Z艁OTY SMOK" Regina Majczyna - 2015-11-27 - Radzy艅 Podlaski (lubelskie)
wypiekanie pizzy, przygotowywanie da艅 obiadowych
SOPRANO 艁ukasz Jankoj膰 - 2016-02-19 - Kamienna G贸ra (dolno艣l膮skie)
Przytowanie posi艂k贸wGotowanie potrawObs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Gonice (wielkopolskie)
obs艂uga tokarek, narz臋dzi tokarskich
D & I SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-02-01 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Radomsko (艂贸dzkie)
Praca w kuchni, typowe obowi膮zki kucharza
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Wronki (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni polskiej
Zajazd "KASKADA" Joanna Marciniak - 2017-01-30 - Pu艂tusk (mazowieckie)
- Przygotowywanie da艅 z p贸艂produkt贸w.- Wynagrodzenie: 2500 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do sze艣ciu miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 9:00-21:00 + soboty, niedziele - w system,ie r贸wnowa偶nym. Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe. Mile widziane do艣wiadczenie zawodowe min. 6 miesi臋cy. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna) lub gotowo艣膰 do jej wyrobienia ---> Ksi膮偶eczka sanepidu b臋dzie wymagana podczas podj臋cia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmuj膮ca prac臋). Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (9:00-21:00) (Tel. 608-376-954) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Chorzowska 107, 40-101 Katowice) lub e-mail: s.krawczyk (at) sfinks.pl
Sylwester Krawczyk - 2016-06-15 - Katowice (艣l膮skie)
-Przygotowywanie 艣niada艅,-Nie wymagamy do艣wiadczenia w zawodzie,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37.
ZAMEK GNIEW SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-03-08 - Gniew (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie potraw kuchni tradycyjnej (pierogi, kluski 艣l膮skie, kopytka i inne), porz膮dkowanie stanowiska pracy.
Kurcz臋 z ro偶na "GYROS" Ewa Bagi艅ska - 2017-11-22 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
Wprowadzenie nowego menu kuchni ukrai艅skiej, przygotowywanie nowego menu, organizacja produkt贸w nowego menu, podawanie nowego menu, przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni ukrai艅skiej.
kontakt przez PUP - 2017-05-25 - Wyszk贸w (mazowieckie)