KUCHARZ Probstzella oferta pracy kontakt przez OHP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽800 EUR
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie potraw kuchni regionalnej zgodnie z okre艣lonymi recepturami. Umiej臋tno艣膰 organizacji pracy w ka偶dym sektorze kuchni z zapewnieniem norm bezpiecze艅stwa i higieny pracy. Innowacyjne podej艣cie do realizacji powierzonych obowi膮zk贸w; wprowadzanie usprawnie艅 i nowych koncepcji przyczyniaj膮cych si臋 do poprawy standard贸w pracy kuchni.
Data publikacji: 2017-09-25
Lokalizacja: Probstzella ()
Pracodawca: kontakt przez OHP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Probstzella, NiemcyRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie potraw kuchni regionalnej zgodnie z okre艣lonymi recepturami. Umiej臋tno艣膰 organizacji pracy w ka偶dym sektorze kuchni z zapewnieniem norm bezpiecze艅stwa i higieny pracy. Innowacyjne podej艣cie do realizacji powierzonych obowi膮zk贸w; wprowadzanie usprawnie艅 i nowych koncepcji przyczyniaj膮cych si臋 do poprawy standard贸w pracy kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽800 EUR
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Probstzella
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Niemcy
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽800 EUR
Data rozpocz臋cia pracy: 01.01.2018
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
niemiecki, w mowie - dobry, w pi艣mie - przeci臋tny
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez OHP
Spos贸b aplikowania: kontakt przez OHP
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Podkarpacka Wojew贸dzka Komenda
Adres pracodawcy:
Pi艂sudskiego 31, 35-074 Rzesz贸w, powiat: m. Rzesz贸w, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: angielski, niemiecki
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV oraz dokumenty potwierdzaj膮ce kwalifikacje
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Poczt膮 email na adres: h.podgorny (at) ohp.pl
Typ podmiotu pracodawcy: OHP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Rzesz贸w
Gmina pracodawcy: Rzesz贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Rzesz贸w
Ulica pracodawcy: Pi艂sudskiego
Numer budynku pracodawcy: 31
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Gastronomia
Oferta zg艂oszona przez: Podkarpacka Wojew贸dzka Komenda
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.09.2017
Oferta pracy wa偶na do: 31.12.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 25.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
zagranicznaEures: 1
rodzajOferty_1: EURES
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w dla klient贸w restauracji.
Barbara Lehmann - 2017-02-10 - Gda艅sk (pomorskie)
praca w kuchni i wszystkie czynno艣ci z tym zwi膮zane
kontakt przez PUP - 2017-05-11 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Brak danych
Restauracja Szybkiej Obs艂ugi Marek Kapustka Licencjobiorca McDonald's - 2015-10-06 - Zakopane (ma艂opolskie)
-
Hotel "Pastel" - 2016-08-03 - Bia艂ystok (podlaskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej w oparciu o oryginalne receptury
kontakt przez PUP - 2016-11-02 - Brzeziny (艂贸dzkie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
praca w kuchni
Piotr Zazi膮b艂o -KARCZMA DUNAJEC,WILLA KINGA, Kro艣cienko nad Dunajcem - 2018-08-28 - Kro艣cienko nad Dunajcem (ma艂opolskie)
Do obowi膮zk贸w na stanowisku nale偶y przygotowywanie i serwowanie potraw wed艂ug wewn臋trznych standard贸w i receptur. Organizacja pracy w艂asnej i podleg艂ego zespo艂u wsp贸艂pracownik贸w. Optymalizacja pracy w oparciu o przyj臋te standardy z zachowaniem norm bezpiecze艅stwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-06-19 - Niemcy (Niemcy)
praca w kuchni
Interferie S.A Hotel BORNIT - 2015-12-21 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Warszawa (mazowieckie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-11-29 - Podzamek (dolno艣l膮skie)
wg stanowiska
Zbigniew Cio艣"Anta艂ek" Biuro Turystyki - 2016-04-12 - Kryspin贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
GALOMAR-AUTOMATION MARIUSZ GALOWICZ - 2017-11-24 - Siedlce (mazowieckie)
pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przedzepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych; ocena surowc贸w,p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi; obr贸bka wst臋pnasurowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna); wykonywanie r贸偶nymi technikami imetodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw zwarzyw, mi臋sa i przetwor贸w mi臋snych, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potrawp贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych; wyka艅czanie, porcjowanie,dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych; sporz膮dzanie potrawkuchni regionalnej, kuchni polskiej przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w naprzyj臋cia okoliczno艣ciowe; utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy(mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶eporz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy;
CDM i F Dawid Jasienowicz - 2017-04-07 - August贸w (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelowych (g艂贸wnie 艣naidania).
Barbara Tomczyk Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe LOCUM - 2016-12-12 - Wieliczka (ma艂opolskie)
Gotowanie zup, sos贸w, sma偶enie mi臋s, wyr贸b da艅 garma偶eryjnych. Oferta dost臋pna w sali G, A. Oferta przeznaczona tak偶e dla os贸b z orzeczeniem o niepe艂nosprawno艣ci (wymagana sprawno艣膰 ruchowa (manualna).
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Pu艂awy (lubelskie)
-
Zesp贸艂 Szk贸艂 z Oddzia艂ami Integracyjnymi w 艁omnicy - 2016-08-25 - 艁omnica (dolno艣l膮skie)
utrzymanie czysto艣ci w halach produkcyjnych , dok艂adne sprz膮tanie powierzonych pomieszcze艅
JUTRZENKA DOBRE MIASTO Sp. z o.o. - 2018-01-03 - Dobre Miasto (warmi艅sko-mazurskie)
Pomoc w obs艂udze procesu uruchamiania wsp贸艂pracy z kotrahentem, pomoc w bie偶膮cej obs艂udze pozyskanych kontrahent贸w, obs艂uga korespondencji dzia艂u
"PayTel" S. A. - 2016-09-16 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
przygotowywanie obiad贸w dla rodziny z 3 dzieci niepe艂nosprawnych
Bielicka Monika Us艂ugi Ogrodniczo Porz膮dkowe - 2016-08-02 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Obs艂uga kuchni, og贸lna gastronomia, znajomo艣膰 kuchni arabskiej - kebab
GRILL HOUSE FARAON Soliman Malak Eid Marid - 2017-11-17 - Zamo艣膰 (lubelskie)
Przygotowywanie potraw, przestrzeganie zasad HACCP i BHP.
Sodexo Polska Sp. z o.o. - 2016-05-24 - Gda艅sk (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-09 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸wwykszta艂cenie zawodowedo艣wiadczenie
Firma Handlowo Us艂ugowa Mi-Ko Miko艂aj Kowalczyk - 2016-05-31 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie da艅: frikasy, czapati,mlawi, nauka innych pracownik贸w, sprz膮tanie lokalu, praca w godz. 9-17/16-23
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Opole (opolskie)
Montaz p艂ot贸w, bram, balustrad balkonowych i schodowych.
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - B艂膮dzikowo (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Stalowa Wola (podkarpackie)