KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ Radzyń Podlaski oferta pracy "ZŁOTY SMOK" Regina Majczyna
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potrwa kuchni azjatyckiej
Data publikacji: 2015-11-27
Lokalizacja: Radzyń Podlaski (lubelskie)
Pracodawca: "ZŁOTY SMOK" Regina Majczyna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zabielska 71, 21-300 Radzyń Podlaski, powiat: radzyński, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie potrwa kuchni azjatyckiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Radzyń Podlaski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: radzyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Radzyń Podlaski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: przygotowywanie dań kuchni azjatyckiej
Nazwa pracodawcy: "ZŁOTY SMOK" Regina Majczyna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Radzyniu Podlaskim
Adres pracodawcy:
Zabielska 71, 21-300 Radzyń Podlaski, powiat: radzyński, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: radzyński
Gmina pracodawcy: Radzyń Podlaski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Radzyń Podlaski
Ulica pracodawcy: Zabielska
Numer budynku pracodawcy: 71
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Radzyniu Podlaskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.12.2015
Oferta pracy ważna do: 15.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 01.12.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 27.11.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca przy wykonywaniu pierogów
PIEROŻKARNIA Angelika Sztachowska - 2017-03-29 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków typu fas food
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw kuchni staropolskiej
PPHU CLASSIC SŁAWOMIR GIŻA - 2018-07-30 - Janikowo (kujawsko-pomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Radom (mazowieckie)
Praca w magazynie logistycznym. Załadunek oraz rozładunek towaru. Obsługa wózka widłowego. Miejsce pracy: Schenker Łódź
LEGION CK - 2018-09-03 - Łódź (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-14 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie śniadań, przygotowywanie dań a'la carte. Godziny pracy do ustalenia - w zależności od dyspozycyjności (restauracja jest czynna w godz.: 13:00-23:00). Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 12 397 04 53, e-mail: agnieszka.ciejka (at) polskihr.pl
Polski HR- Temporary Work Sp. z o.o. - 2016-08-02 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla mieszkańców domu pomocy społecznej
Dom Pomocy Społecznej - 2017-08-10 - Radzymin (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków i dań gorących, wydawanie posiłków
Tadeusz Broś HOTEL - RESTAURACJA "U DINA" - 2017-03-03 - Lubaczów (podkarpackie)
wiedza na temat kuchni bengalskiej, gotowanie i podawanie jedzenia
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Radomsko (łódzkie)
przygotowywanie produktów zgodnieze standardami oraz dbanie o ich najwyzszą jakość, utrzymywanie czystości w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Głogów (dolnośląskie)
praca wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Legnica (dolnośląskie)
Gotowanie posiłków dla gości (śniadania, obiady, kolacje) praca dwuzmianowa w godz, 6-20; kontakt osobisty i telefoniczny z pracodawcą w godz. 6-22; wysokość wynagrodzenia brutto 3000zł/mies.
Ośrodek Wypoczynkowy Politechniki Wrocławskiej - 2016-06-20 - Ustka (pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Kolno (podlaskie)
-wstępne przygotowanie miejsca pracy-utrzymanie czystości w miejscu pracy-obróbka wstępna surowców-przygotowywanie dań typu pizza kebab itp.
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Biała Piska (warmińsko-mazurskie)
w/g stanowiska
P.P.U.H. ,,MKW '' - Michał Woźniak - 2017-06-06 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków tradycyjnej kuchni polskiej
BAR „PYCHOTKA” MARIUSZ MAŁECKI - 2017-01-12 - Świętochłowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków według karty menu, w tym także śniadań dla gości
kontakt przez OHP - 2018-05-08 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
- sprzątanie, w tym zbieranie papierow, nieczystości stałych, śmieci wielkogabarytowych, gałęzi, odpadów zielonych;-grabienie, plewienie, przycinanie żywopłotów;- pomoc przy przycinaniu i wycince drzew;- sadzenie kwiatów
kontakt przez OHP - 2017-08-08 - Zielona Góra (lubuskie)
- przeliczanie walut pieniężnych- weryfikacja autentyczności banknotów- inne prace zlecone przez przełożonego
SANPRO CONSULTING BPO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-07-12 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Garde manger- jest odpowiedzialny za tzw. zimną kuchnię: przekąski, sałatki oraz za przygotowanie zimnego bufetu. Zajmuje się też krojeniem surowego mięsa. Do jego obowiązków należy nadzór nad podległymi kucharzami, przyuczanie do zawodu, robienie listy zakupów wspólnie z szefem kuchni, przygotowanie menu. Osoba jest odpowiedzialna za chłodnię i składowanie produktów.
Kurhaus Gastronomie Gerd Käfer und Roland Kuffler GmbH & Co. - 2015-08-18 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie śniadań, dań głównych i przystawek, wypiek ciast i sporzadzanie deserów, wypiek bułek i pieczywa śniadaniowego
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - Sieradz (łódzkie)
wykonywanie usług fryzjerskich
Salon Fryzjerski Wojciech Zawartka - 2017-04-25 - Sosnowiec (śląskie)
samodzielne przygotowanie potraw, umiejętnośc pracy w zespole
P.H.U. Igor Małecki "BAR ORKAN" - Dziwnówek - 2016-03-08 - Dziwnówek (zachodniopomorskie)
przygotowanie potraw w zakresie od obróbki wstępnej do obróbki termicznej,obsługa urządzeń gastronomiczynch.praca w Skwierzynie
45 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Wędrzynie - 2017-01-09 - Wędrzyn (lubuskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
PAPROCKA AGNIESZKA WADAN - 2018-04-10 - Lublin (lubelskie)
wg stanowiska i programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Boćki (podlaskie)
przygotowywanie dań kuchni tureckiej (shoarma, kebab, lakcum, zupy z soczewicy, dania z jagnięciny, ayran, hummus, manti, baklava)
Małgorzata Mucharska BISTRO ALANYA - 2017-09-07 - Jaksice (małopolskie)
Prace na budowie. Wykonywanie poleceń Kierownika Budowy.Wynagrodzenie 13zł netto/godz.Kontakt z pracodawcą e-mail: mariusz.leskiewicz (at) specbaupolska.pl
Spec Bau Polska - 2016-11-18 - Wrocław (dolnośląskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Istebna (śląskie)