KUCHARZ Skarszewy oferta pracy POLSKIE STOWARZYSZENIE NA RZECZ OSÓB Z UPOŚLEDZENIEM UMYSŁOWYM KOŁO W SKARSZEWACH
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i gotowanie posiłków dla niepełnosprawnych dzieci uczęszczających do punktu przedszkolnego.
Data publikacji: 2016-02-18
Lokalizacja: Skarszewy (pomorskie)
Pracodawca: POLSKIE STOWARZYSZENIE NA RZECZ OSÓB Z UPOŚLEDZENIEM UMYSŁOWYM KOŁO W SKARSZEWACH
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kościerska 11a, 83-250 Skarszewy, powiat: starogardzki, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie i gotowanie posiłków dla niepełnosprawnych dzieci uczęszczających do punktu przedszkolnego.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Skarszewy
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: starogardzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Skarszewy
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.02.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
pożądane: doświadczenie w gotowaniu najlepiej w stołówce szkolnej
Nazwa pracodawcy:
POLSKIE STOWARZYSZENIE NA RZECZ OSÓB Z UPOŚLEDZENIEM UMYSŁOWYM KOŁO W SKARSZEWACH
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Starogardzie Gdańskim
Adres pracodawcy:
Kościerska 11a, 83-250 Skarszewy, powiat: starogardzki, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV oraz skierowanie do pracodawcy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: starogardzki
Gmina pracodawcy: Skarszewy
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Skarszewy
Adres strony pracodawcy: www.psouu_skarszewy.pl
Ulica pracodawcy: Kościerska
Numer budynku pracodawcy: 11a
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Starogardzie Gdańskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.02.2016
Oferta pracy ważna do: 17.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 19.02.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 18.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Wygiełzów (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
TURECKI KEBAP, Mehmet Erdal - 2016-06-24 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie ze standardami
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Spała (łódzkie)
przygotowanie produktów do sporządzania posiłków, nauka gotowania, sprzątanie, wydawanie posiłków, zmywanie, obsługa klientów i kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Żory (śląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-09-11 - Borne Sulinowo (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWANIE: KEBAB , SOS POCHODZENIA TURECKIEGOMIEJSCE WYKONYWANIA PRACY: BAR KEBAB -PRACA W GODZINACH: PONIEDZIAŁEK -CZWARTEK ,NIEDZIELA 10-24 ;PIĄTEK-SOBOTA 10-02 W NOCY
LARA ATES MESUT - 2017-05-26 - Dębica (podkarpackie)
.
kontakt przez PUP - 2018-04-12 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie zup, dań mięsnych oraz garmażeryjnych zgodnie z recepturami i jadłospisem; porcjowanie oraz wydawanie posiłków; dbanie o jakość przygotowywanych potraw; wykonywanie poleceń przełożonych. Praca wg grafiku w godz. 5.00 - 18.00.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ IM. L.A. HELCLÓW - 2017-11-22 - Kraków (małopolskie)
Sporządzanie dańz karty menu dla klientów obcojęzycznych w tym dla gości z Ukrainy, przygotowywanie menu ukraińskiego na podstawie stron internetowych
FRAJDA Elżbieta Barwina - 2017-05-30 - Rewal (zachodniopomorskie)
ZGODNIE ZE STANOWISKIEM
BASZTOWA USŁUGI GASTRONOMICZNE KASPROWICZ TOMASZ - 2016-04-25 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna); gastronomiczny rozbiór mięsa różnych zwierząt; Wykonywanie różnymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych. Posługiwanie się tymi narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, układanie i zarządzanie bufetem szwedzkim
GERVITA FAMILIE SP. Z O.O. - 2018-04-25 - Wrocław (dolnośląskie)
jw.
AIA Poland Anna Pietrzak - 2017-11-07 - Zakopane (małopolskie)
gotowanie, dekorowanie i wydawanie potraw,
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Kraków (małopolskie)
Branża: hotelarstwo.Przygotowywanie dań wg procedur i składu potraw kuchni ukraińskiej. Zmianowośc wg. potrzeb w przedziale czasowym 06.00 do 20.00. Miejsce wykonywania pracy - HOTEL AMBASADOR PREMIUM.
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie wszelkiego rodzaju potraw, deserów, koktajli, sałatek, sosów wg. tradycyjnych receptur kuchni , ukraińskiej. Przestrzeganie przepisów BHP obowiązujących w gastronimii, inne prace zlecone przez pracodawce w zakresie gastronomii.
Green Way Sopot Sp.Z o.o. - 2016-09-19 - Sopot (pomorskie)
ewidencja dokumentów pod względem formalno-rachunkowym oraz analiza rozrachunków
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
W ZAWODZIE.
CENTRUM EDUKACJI I DIALOGU - 2018-02-14 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków i obsługa wydarzeń w Centrum Konferencyjnym Fundacji Eurohelp, ewentualnie przygotowywanie cateringu zewnętrznego w centrum konferencyjnym.
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie posiłków wg. określonych receptur, dbanie o wizerunek restauracji, wydawanie dań wg. standardów firmy, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad Sanepid i BHP.
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Poznań (wielkopolskie)
Kucharz w barze , przygotowywanie kebaba, zapiekanki, Praca dwie zmiany 09:30 do 15:30; 14:30 do 20:30. W piątki do 22:00 .
"Sułtan Kebab" Marcin Haponik - 2016-08-16 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Wetlina (podkarpackie)
dbanie o asortyment i sporządzanie listy zapotrzebowania;obróbka ręczna, mechaniczna i termiczna surowców;przygotowywanie potraw;obsługa urządzeń kuchennych;dowóz do klienta przygotowywanych dań
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Cieszyn (śląskie)
praca na samodzielnym stanowisku kucharza
FIRMA HANDLOWA ELJOT JANUSZ GROSZEWSKI - 2017-05-31 - Pikutkowo (kujawsko-pomorskie)
codzienne przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-24 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
Branza gastronomiczna.Przygotowywanie dań kuchni arabskiej ze szczególnym uwzględnieniem półproduktów wg oryginalnych receptur tej kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-06-11 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie potraw i deserów
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Zduńska Wola (łódzkie)
ucharz, praca w systemie: 07.00-19.00, 19.00-07.00, 2 dni wolne, proponowane wynagrodzenie: 2000 zł w okresie próbnym.
Soley Areca Sp. z o.o. Sp.K. - 2017-08-11 - Osła (dolnośląskie)
Nalewanie paliwa dla klientów, utrzymywanie czystości na stacji, pomoc przy pracach w sklepie. Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe
Sp.j. DALL K.K. Rudyńscy - 2016-06-13 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie trzech posiłków dziennie (żywienie zbiorowe dla 48 osób) według jadłospisu uwzględniającego diety zgodnie z procesem technologicznym, dbanie o najwyższą jakośc i smak przygotowywanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków zgodnie z gramaturą, utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu oraz pomieszczeń kuchennych. Praca w Bielsku-Białej, w równoważnym systemie czasu pracy (6.00-18.00 lub 6.00-14.00) od poniedziałku do niedzieli według harmonogramu.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ DLA PRZEWLEKLE CHORYCH - 2016-03-14 - Bielsko-Biała (śląskie)