KUCHARZ Wetlina oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz
Data publikacji: 2016-03-30
Lokalizacja: Wetlina (podkarpackie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Wetlina, powiat: leski, woj: podkarpackieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wetlina
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: leski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2016
Data zakończenia pracy: 31.10.2016
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lesku
Adres pracodawcy:
Moniuszki 6, 38-600 Lesko, powiat: leski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: leski
Gmina pracodawcy: Lesko
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lesko
Ulica pracodawcy: Moniuszki
Numer budynku pracodawcy: 6
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lesku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.03.2016
Oferta pracy ważna do: 30.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 30.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 30.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań obiadowych
Kuchnia Domowa D.Jaroszewska - 2016-06-07 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie posiłków : śniadania, obiady, kolacje dla wychowanków
Placówka Opiekuńczo - Wychowawcza "Jaworowy Start" - 2016-11-14 - Jawor (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw na imprezy okolicznościowe
"WIKO" S.C. Czesława Wiera, Benedykt Wiera - 2016-03-23 - Jankowice (śląskie)
Spozrądzanie potraw z zakresu kucyni koreańskiej i japońskiej, zaopatrzenie stanowiska pracy w surowce i półprodukty. Praca w godz.: 8-16. Proponowany okres zatrudnienia: 01.08.2018 - 31.03.2019.
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Biskupice Podgórne (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
-
GAZ SERWIS JANUSZ IMIOŁCZYK - 2016-05-05 - Niechorze (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków
PHU Małgorzata Osuchowska - 2016-02-25 - Malbork (pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami kuchni tureckiej, dbanie o odpowiednią jakość wykorzystanych produktów; komponowanie menu.
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Lublin (lubelskie)
OCZEKUJEMY-chęci do pracy oraz pozytywnego nastawienia życiowego a także miłej prezencji-uczciwości i odpowiedzialności-doświadczenia (będzie dodatkowym atutem aczkolwiek nie jest niezbędne)-w przypadku obcokrajowców pozwolenie na pracę i legalny pobyt w Polsce lub związek małżeński z obywatelką RPJEŚLI KUCHNIA I PRACA W RESTAURACJI JEST TWOJĄ PASJĄ…KOCHASZ TO ROBIĆ … UWIELBIASZ ODKRYWAĆ NOWE …NIE WACHAJ SIĘ …WYŚLIJ DO NAS SWOJE CV Z DOPISKIEM STANOWISKA, KTÓRYM JESTEŚ ZAINTERESOWANY/NACZEKAMY NA CIEBIE. Kontakt tel.697-771-605
kontakt przez PUP - 2016-09-02 - Kielce (świętokrzyskie)
Sporządzanie potraw kuchni regionalnej, kuchni polskiej i innychnarodów. Utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, praca w godz.12:00-16:00.
Martex - Biuro Podróży Krajowych i Międzynarodowych Przewozów Kruszyński Józef - 2018-09-04 - Dębska Kuźnia (opolskie)
przygotowanie ciasta, dbanie o porządek, obsługa kasy fiskalnej, przygotowanie dodatków do gotowania - sosów, sałatek
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Zgłobice (małopolskie)
Przygotowywanie produktów do sporządzania posiłków, wydawanie posiłków, prace porządkowe w kuchni po posiłkach
Zespół Szkół im. K. Kałużewskiego i J.Sylii w Zduńskiej Woli - 2016-11-17 - Zduńska Wola (łódzkie)
przygotowywanie dań, wdrażanie potraw kuchni ukraińskiej
Gospodarstwo Agroturystyczne "Stary Folwark" Jolanta Tomczewska - 2017-07-06 - Radowo Małe (zachodniopomorskie)
w/g potrzeb
ZPC "Złoty Kłos" Sp. J. HOTEL BINKOWSKI - 2017-01-10 - Kielce (świętokrzyskie)
jw.
CA Investement Sp. z o. o. - 2018-02-06 - Józefosław (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków (śniadania, obiady, kolacje) dla gości hotelowych
ROYAL-BALTIC M.W. BURZYŃSCY S.J. - 2015-11-24 - Ustka (pomorskie)
posługiwanie się urządzeniami i maszynami przy przygotowywaniu potraw, surówek, sałatek,wykonywanie zgodnie z normami wyrobów garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2018-07-13 - Gorlice (małopolskie)
zgodny z charakterystyką pracy
DELTA Sp. J. Pleszew - 2018-02-06 - Pleszew (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie potraw - kuchnia staropolska
SYLWIA LASEK - 2016-05-16 - Stargard (zachodniopomorskie)
kuchnia tradycyjna
Zakłady Gastronomiczne "MIR - ZEN" Zenon Lange - 2017-12-12 - Białystok (podlaskie)
Praca w kuchni, samodzielne przygotowywanie posiłków.
Finance & Property Management - 2016-06-14 - Skorochów (opolskie)
-
"VILLA HOFF" KARAPUDA & KARAPUDA Sp. J. - TRZĘSACZ - 2016-01-22 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i podawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
PROWADZENIE KUCHNI, ZARZĄDZANIE WYDAWANIEM POTRAW, ZARZĄDZANIE PERSONELEM POMOCNICZYM, WYKAŃCZANIE, PORCJOWANIE, DEKOROWANIE I ESTETYCZNE WYDAWANIE WYROBÓW KULINARNYCH, SPORZĄDZENIE POTRAW KUCHNI REGIONALNYCH, KUCHNI POLSKIEJ, UKRAIŃSKIEJ, ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ, ZNAJOMOŚĆ RÓŻNEGO RODZAJU DIET;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE KIERUNKOWE, SPRAWNE PRZYGOTOWYWANIE POTRAW Z MENU RESTAURACJI, KUCHNIA ROSYJSKA, UKRAIŃSKA, POLSKA, ŚRÓDZIEMNOMORSKA, UMIEJĘTNOŚĆ SPORZĄDZANIA RÓŻNEGO RODZAJU CIAST, NAPOJÓW I DESERÓW, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 3 LATA DOŚWIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2016-07-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW W RESTAURACJI
Zdzisława Baksalary Restauracja Gospoda - 2018-04-09 - Oborniki Śląskie (dolnośląskie)
-przygotowywanie potraw mięsnych i półmięsnych,-przygotowywanie surówek i sałatek,-utrzymanie porządku w miejscu pracy
RESTAURACJA "ARKADIA"DANUTA ZAGOŻDŻON; "MAGNOLIA" KWIATY, ART. OGRODNICZE DANUTA ZAGOŻDŻON - 2017-01-18 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw w restauracji w Iwkowej. Praca w godz. od 10.00-21.00.
ZYGMUNT GRYZ F.P.H. "CZARDASZ" - 2016-08-11 - Iwkowa (małopolskie)
przygotowanie oraz produkcja posiłków w restauracji
TIME 2 TASTE Igor Pietruszewski - 2017-04-24 - Rąbień (łódzkie)
-
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Łapy (podlaskie)