KUCHARZ Siedlce oferta pracy Niepubliczne Przedszkole Aktywności Twórczej Montessori Maria Dróżdż ZAMECZEK
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla dzieci w przedszkolu.
Data publikacji: 2016-09-15
Lokalizacja: Siedlce (mazowieckie)
Pracodawca: Niepubliczne Przedszkole Aktywności Twórczej Montessori Maria Dróżdż ZAMECZEK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Grabianowska 50, 08-110 Siedlce, powiat: m. Siedlce, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków dla dzieci w przedszkolu.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Siedlce
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Siedlce
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Siedlce
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2016
Data zakończenia pracy: 30.06.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Staż pracy min. 3 lata.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy:
Niepubliczne Przedszkole Aktywności Twórczej Montessori Maria Dróżdż ZAMECZEK
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Siedlcach
Adres pracodawcy:
Grabianowska 50, 08-110 Siedlce, powiat: m. Siedlce, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, dokumenty potwierdzające kwalifikacje
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 8.00-16.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m. Siedlce
Gmina pracodawcy: Siedlce
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Siedlce
Adres strony pracodawcy: http://www.przedszkolezameczek.pl/
Ulica pracodawcy: Grabianowska
Numer budynku pracodawcy: 50
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Siedlcach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 15.09.2016
Data dodania oferty pracy: 15.09.2016
Oferta pracy ważna do: 14.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 15.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 15.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie i podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-01-23 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Wykształcenie średnie lub wyższe, doświadczenie na podobnym stanowisku, co najmniej 3 lata pracy na stanowisku administarcyjno-biurowym, biegła obsługa komputera, pakietu MS Office, doskonała organizacja pracy, odpowiedzialność, rzetelność i samodzielność, umiejętność wyznaczania priorytetów. Rozliczanie kosztów eksploatacji budynków, kontrola zużycia mediów i ich rozliczanie, naliczanie czynszów oraz opłat za media oraz innych obciążeń dla mieszkańców budynków mieszkalnych, przygotowywanie materiałów do przetargu oraz materiałów do Rady Społecznej, udział w sporządzaniu planów robót remontowych, udział w odbiorach technicznych, a w szczególności dot. budynków mieszkalnych.
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PAŃSTWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2017-12-05 - Rybnik (śląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych i przedsiębiorstwach zajmujących się przygotowywaniem i produkcją wyrobów i półproduktów kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Różanka (lubelskie)
- Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów.- Przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem i zachowaniem obowiązujących norm.- Pobieranie z magazynu produktów żywnościowych w ilościach przewidzianych recepturą i odpowiednie ich zabezpieczenie przed użyciem.- Dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków oraz terminowość ich wydania .- Obróbka wstępna warzyw i owoców oraz innych produktów do produkcji posiłków z uwzględnieniem zasad HACCP, wymogów technologii i instrukcji obsługi urządzeń gastronomicznych.- Właściwe porcjowanie posiłków i wydawanie ich wg obowiązujących norm.- Właściwe i oszczędne gospodarowanie pobranymi produktami przy sporządzaniu posiłków.- Pobieranie i zabezpieczanie próbek pokarmowych posiłków na potrzeby kontroli SANEPID-u- Prawidłowe postępowanie z resztkami pokonsumpcyjnymi .- Przestrzeganie ustalonych godzin wydawania posiłków.
Bursa Szkolna nr 5 - 2018-10-25 - Lublin (lubelskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Kraków (małopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Białystok (podlaskie)
Praca w kuchni, organizacja miejsca pracy w kuchni
RESTAURACJA PASJAMI Tomasz Witkowski - 2016-06-07 - Szprotawa (lubuskie)
Przygotowywanie potraw z karty, imprez okolicznościowych. Dbanie o czystość na stanowisku pracy.
PIZZERIA "PALERMO" - 2016-10-06 - Trzebnica (dolnośląskie)
kucharzstaż w godz. 7-15
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Majdan Królewski (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, SERWOWANIE DAŃ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
HOTEL WARSZAWA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-10-25 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie, pieczenie ciast. Wykształcenie zawodem - gastronomiczne, 2 letni staż w pracy w gastronomii, znajomość kuchni polskiej, dyspozycyjność. Praca w godzinach 08.00 - 20.00. Pracodawca preferujesz kontakt osobisty z kandydatami do pracy w siedzibie firmy w godz. 11.00 - 17.00, po uprzednim kontakcie telefonicznym w godz. 08.00 - 17.00.
Restauracja SAMI SWOI Grażyna Jędruch - 2016-02-12 - Sasino (pomorskie)
Praca w charakterze kucharza
INSTAL CZUDEC FAFARA SPÓŁKA JAWNA - 2017-07-28 - Wyżne (podkarpackie)
obróbka i przygotowywanie posiłków dla pacjentów i gości sanatorium
SANATORIUM UZDROWISKOWE OŚRODEK REHABILITACJI I ODNOWY BIOLOGICZNEJ OAZA SP Z O O - 2016-10-28 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Obsługa klienta, przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-09-12 - Piekoszów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków
RENATA PYSZ SPRZEDAŻ HURTOWA I DETALICZNA ODZIEŻY - 2017-10-09 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Lubin (dolnośląskie)
Zakres pracy właściwy dla stanowiska kucharz
kontakt przez PUP - 2018-11-21 - Nowy Targ (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę zlecenie w godz. 10-22 w równoważnym systemie czasu pracy w Rewalu. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie dla osób dojeżdżających. Dla osób z Kołobrzegu, Trzebiatowa i okolic zapewniony dojazd.
Sławomir Przybylski - 2016-05-20 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
J.W.
kontakt przez PUP - 2018-08-20 - Warszawa (mazowieckie)
Dbanie o jakość potraw, gotowanie
RESTAURACJA "HERBOWA" ADRIAN JATCZAK - 2017-09-04 - Uniejów (łódzkie)
przygotowanie i podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-01-23 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Przygotowywanie i serwowanie posiłków, przygotowywanie śniadań hotelowych. Godziny pracy: 10.00- 22.00. Umowa na czas określony od 3 miesięcy do 2 lat.
Piast Sp. z o.o. - 2017-03-15 - Słupsk (pomorskie)
wz
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Warszawa (mazowieckie)
Proste prace biurowe.
kontakt przez PUP - 2017-10-26 - Kłodawa (lubuskie)
Restauracja Appetito poszukuje kucharza, wymagane chęci do pracy.
MAGDALENA KOZYRA - 2018-07-23 - Racibórz (śląskie)
1.Pobieranie produktów żywnościowych z magazynu żywnościowego.2.Przygotowywanie posiłków. 3.Dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków.4. Codzienne sporządzanie prób pokarmowych i ich właściwe zabezpieczenie.. Praca na dwie zmiany: 7-15 / 11-19
Dom Pomocy Społecznej dla Kombatantów - 2018-09-20 - Opole (opolskie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej, przygotowywanie półproduktów
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Kozienice (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
-sporządzanie potraw, dekorowanie potraw, obsługa maszyn i urządzeń gastyronomicznych, planowanie menu, układanie okresowego menu
"RABARBAR" Marcin Lichnowski - 2018-08-08 - Bielawa (dolnośląskie)