KUCHARZ Siedlce oferta pracy "GALOMAR-AUTOMATION" MARIUSZ GALOWICZ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w
Data publikacji: 2017-08-24
Lokalizacja: Siedlce (mazowieckie)
Pracodawca: "GALOMAR-AUTOMATION" MARIUSZ GALOWICZ
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Berka Joselewicza 4/1, 08-110 Siedlce, powiat: m. Siedlce, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Siedlce
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Siedlce
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Siedlce
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.09.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Sta偶 pracy nie wymagany. Wykszta艂cenie o kierunku gastronomicznym.
Nazwa pracodawcy: "GALOMAR-AUTOMATION" MARIUSZ GALOWICZ
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Siedlcach
Adres pracodawcy:
Skarbka z G贸r 104 lok.29, 03-287 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV, list motywacyjny, 艣wiadectwa pracy, dokumenty potwierdzaj膮ce kwalifikacje
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail, Godziny : 08.00-17.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Skarbka z G贸r
Numer budynku pracodawcy: 104 lok.29
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Siedlcach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 24.08.2017
Data dodania oferty pracy: 23.08.2017
Oferta pracy wa偶na do: 22.09.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 23.08.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 23.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- przygotowanie potraw,- obr贸bka wst臋pna surowc贸w,- obr贸bka termiczna produkt贸w,- krojenie, mieszanie oraz czynno艣ci zwi膮zane ze sprz膮taniem po zako艅czonej pracy jak i w trakcie,
kontakt przez PUP - 2017-07-21 - Wodzis艂aw 艢l膮ski (艣l膮skie)
Sprz膮tanie hali, pomieszcze艅 biurowych i socjalnych.
kontakt przez OHP - 2017-09-01 - Warszowice (艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie i produkcja ciast, tort贸w itp.Praca w ramach umowy o prac臋 na okres pr贸bny 3 m-cy z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia, system dwuzmianowy w godz. 6.00-14.00, 14.00-22.00 w r贸wnowa偶nym stystemie czasu pracy.
Auchan Polska Sp. z o o - 2018-08-24 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
do艣wiadczenie w zawodzie , umiej臋tno艣膰 gotowania i pieczenia
Mi艂o艣膰 do gotowania Dominik Nabzdyk - 2018-01-24 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
Obs艂uga kasy fiskalnej i komputera, obs艂uga dystrybutora
Jan Kurpiewski Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe " Kurpiewski " w 艁om偶y - 2017-06-06 - Kolno (podlaskie)
do uzgodnienia
HOTEL I RESTAURACJA "U KROCZKA" MONIKA, MARIUSZ MAZUR - 2018-08-30 - Rzesz贸w (podkarpackie)
wykszta艂cenie bez znaczenia, zdolno艣ci manualne lub praktyka w zawodzie.Krojenie materia艂u na maszynie ta艣mowej.
FHU KRYSBIT - 2016-10-19 - Krotoszyn (wielkopolskie)
przygotowanie potraw kuchni 艣r贸dziemnomorskiej i ukrai艅skiej
F.H.U. "Centrum" Maria Palmowska - 2016-01-04 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
zszywanie element贸w z tkanin
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w,sprzeda偶 i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Us艂ugi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2016-05-24 - Trzebnica (dolno艣l膮skie)
-Prowadzenie kuchni w hotelu-Praca 1 zmianowa 14:00-22:00,-Wynagrodzenie od 2000 z艂 netto-Kontakt telefoniczny 607-365-117
GREGOR S.A. - 2016-11-08 - Pszcz贸艂ki (pomorskie)
Gotowanie, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w. Og贸lna praca w kuchni. System r贸wnowa偶ny, praca w systemie dwa dni pracy/ dwa dni wolne, w godz. 09.00-21.00. Praca r贸wnie偶 w dni wolne. Umowa na okres pr贸bny 3 m-ce
ZAK艁AD GASTRONOMICZNY "U DOROTY" DOROTA PAW艁OWSKA - 2018-03-19 - 艢mi艂owo (wielkopolskie)
Planowanie i przygotowywanie posi艂k贸w,uk艂adanie menu, zarz膮dzanie przechowywaniem produkt贸w
kontakt przez PUP - 2018-01-12 - Niedzica-Zamek (ma艂opolskie)
PrzygotowywaniE potraw kuchnii arabskiej, indyjskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Pu艂awy (lubelskie)
Zakres obowi膮zk贸w na stanowisku kucharza w restauracji hotelowej
Hotel Evabrunnen GmbH - 2017-05-05 - Niemcy (Niemcy)
Wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata do艣wiadczenia w zawodzie; aktualna ksi膮偶eczka sanepidu; znajomo艣膰 procedur HACCP; znajomo艣膰 zasad obs艂ugi urz膮dze艅 i sprz臋tu kuchennego; znajomo艣膰 zasad pobierania i przechowywania pr贸bek posi艂k贸w, znajomo艣膰 zasad wst臋pnej obr贸bki 偶ywno艣ci; umiej臋tno艣膰 utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszcze艅 kuchennych, sprz臋t贸w i urz膮dze艅 technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY - 2017-11-23 - Gliwice (艣l膮skie)
Przygotowywanie sushi.Mile widziane do艣wiadczenie zawodowe, mo偶liwo艣膰 przyuczenia.
SM-MAGURO SUSHI Marta Pusto艂a - 2016-09-21 - Mi艅sk Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowanie posi艂k贸w, prace porz膮dkowe w lokalu
kontakt przez OHP - 2017-03-24 - Ostrzesz贸w (wielkopolskie)
wymagania: wykszta艂cenie zawodowe, do艣wiadczenie mile widziane, mile widziane uprawnienia na w贸zek wid艂owyzakres obowi膮zk贸w: kompletowanie zam贸wie艅, obs艂uga w贸zka wid艂owego, wykonywanie innych prac zleconych na magazynie, obs艂uga zgodna ze standardami
ADECCO POLAND Sp. z o.o. - 2018-06-07 - Krotoszyn (wielkopolskie)
organizacja pracy w kuchni, bie偶膮ca kontrola produkcji, higieny i porzadk贸w, odbi贸r towaru, tworzenie menu, szkolenie personelu
EUREST POLAND SP. Z O.O. - 2017-03-03 - Komorniki (wielkopolskie)
Gotowanie i przygotowywanie potraw kuchni nepalskiej.
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Legionowo (mazowieckie)
pilnowanie 艂adu i porz膮dku na terenie obiektu handlowego
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Biecz (ma艂opolskie)
przygotowanie posi艂k贸w
"Ma艂y Rzym" Hotel i Restauracja Sp. z o.o. - 2018-05-15 - Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)
konstrukcja, stopniowanie modeli, przygotowanie uk艂ad贸w kroju, nadz贸r - produkcja
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
zgodny z wykonywanym zawodem
Marta Lipi艅ska Schronisko OAZA - 2017-07-28 - B臋dzin (艣l膮skie)
Przygotowanie menu, przygotowanie da艅, przygotowanie przyj臋膰 okoliczno艣ciowych, prowadzenie magazynu , lista zakup贸w, zarz膮dzanie personelem na zmianie.
RESTAURACJA PUB "CI呕EMKA" SP脫艁KA CYWILNA MA艁GORZATA POSTUPALSKA, LEONARD POSTUPALSKI,ANDRZEJ POSTUPALSKI - 2017-01-10 - Che艂mek (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-10-02 - Rzg贸w (艂贸dzkie)