KUCHARZ Radom oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: do uzgodnienia
Data publikacji: 2017-04-24
Lokalizacja: Radom (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Radom, powiat: m. Radom, woj: mazowieckieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: do uzgodnienia
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Radom
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Radom
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.04.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Radomiu
Adres pracodawcy:
Księdza Łukasika 3, 26-612 Radom, powiat: m. Radom, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m. Radom
Gmina pracodawcy: Radom
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Radom
Ulica pracodawcy: Księdza Łukasika
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Radomiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Stanowisko pracy finansowane z PFRON: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.04.2017
Oferta pracy ważna do: 31.05.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 24.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 24.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
rodzajOferty_1: DLA_ZAREJESTROWANYCH
Podobne oferty pracy
praca na stanowisku salowej
CENTRUM DIALIZA Sp. z o.o. - 2017-07-19 - Pszczyna (śląskie)
pomoc kucharza
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Bolków (dolnośląskie)
Praca w charakterze kucharza
K&D PIZZA WORLD S.C. Jakub Goryl, Dawid Nieckarz - 2016-03-01 - Racibórz (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowe i Usług Turystycznych"Róża Wiatrów" - 2016-12-15 - Sławno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
F.H.U "FOX" Piotr Cybula - 2017-01-30 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Przygotowanie potraw od surowca do potrawy gotowej, praca w stołówce przedszkolnej.
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Podegrodzie (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków typu fast food, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej
Mariusz Zwierzchowski "MARIO-INVEST" w Ciechanowie - 2017-03-13 - Ciechanów (mazowieckie)
• zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami• dbanie o czystość i estetykę w miejscu pracy wg ustalonych procedur• dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług• utrzymywanie dobrych relacji pracy z zespołem i innymi działami Hotelu
TOURTREND Sp. z o.o. - 2016-09-09 - Strzelinko (pomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie dań według ustalonych receptur z zapewnieniem norm bezpieczeństwa i higieny pracy.
kontakt przez OHP - 2017-06-12 - Niemcy (Niemcy)
Praca w charakterze kucharza w Hotelu Polonia
UNION PRO SILESIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-28 - Racibórz (śląskie)
-spożądzanie potraw, dobieranie potraw, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych, planowanie menu, układanie okresowego menu
"RABARBAR" Marcin Lichnowski - 2018-04-17 - Bielawa (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godzinach 5.00-13.00, również w dni wolne. Okres próbny trwa 3 miesiące. Wysokość wynagrodzenia do uzgodnienia.
Ośrodek Wspomagający Edukację - 2016-01-12 - Śrem (wielkopolskie)
wg stanowiska
"Młyn Gąsiorowo" Adrianna Machnacz - 2015-11-27 - Gąsiorowo (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie dańtworzenie menuorganizacja pracy w kuchnizarządzanie zespołem
kontakt przez PUP - 2016-12-05 - Ustroń (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Warszawa (mazowieckie)
Odpowiedzialność za przygotowywanie potraw z kuchni orientalnej oraz organizowanie pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-10-18 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
"MASARNIA" Edward Balcerczyk w Myszyńcu - 2016-04-05 - Myszyniec (mazowieckie)
gotowanie, dbanie o czystość stanowiska i miejsca pracy
GUSTO & ARTE Ewelina Bryguła - 2016-04-15 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
kuchnia polska
Oberża ZŁOTA GĘŚ Kubik Bożena - 2017-06-22 - Siewierz (śląskie)
w/g potrzeb
Centrum Systemów Komputerowych ZETO S. A. - 2016-05-13 - Kielce (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ DLA KONSUMENTÓW Z ORYGINALNYCH PRZEPISÓW KUCHNI WIETNAMSKICH,ZAMAWIANIE TOWARU OD DOSTAWCÓW POCHODZENIA WIETNAMSKIEGO,PROWADZENIE NEGOCJACJI Z KONTRAHENTAMI Z WIETNAMU
Hong NGUYEN "BET-WIET" HONG SINH NGUYEN - 2018-06-27 - Pruszków (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa imprez okolicznościowych.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Janusz Gęsina - 2017-01-20 - Przewóz Nurski (mazowieckie)
Produkcja potraw, sprzątanie stanowisk pracy.
Eurest Poland Sp. z o.o. - 2016-05-11 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Dąbki (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW
DWÓR NA WOLICY RESTAURACJA & PENSJONAT WITOLD GROBELNY - 2017-09-04 - Dębica (podkarpackie)
przygotowanie dań gorących i zimnych, sałatek oraz produktów garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Gorlice (małopolskie)
produkcja dań z karty; przygotowywanie dań dla gości indywidualnych, przygotowywanie imprez; przygotowanie dań z mięsa, makaronów, surówek, klusek; praca po 12 godzin w systemie dzień na dzeiń;
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posiłków w żywieniu zbiorowym (śniadania, obiady, podwieczorki), obsługa urządzeń kuchennych
FUNDACJA "HAPPY DAYS - SZCZĘŚLIWE DNI" - 2017-11-13 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowywanie posiłków dietetycznychzgodnie z recepturami
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Małocice (mazowieckie)